Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Értelek, és ha kell küldj egy PÜ -t és feltöltöm.
Idézet: „ellenére, hogy a file-ban csak "track 1" van.” Az engem is idegesített, de megvan HD cd formátumban is, csak akkor az 128/12Kbájt/s netnél az egy kicsit sokáig tartott volna átküldeni, de ezt te si tudod. Köszi, hogy beírtad, hogy töllem származik. Nem kelett volna.
Csak bicó szervízvezeseknél tudod leszedetni. Tudom, mert amikor ugrattam a járgányommal, akkor széttört ahátsókerekem, pontosabban küllők, és megreped akerékagy. Volt új felnim, de arra meg átkellett rakatni a lánckereket.
Ehhez csak célszerszámmal lehet nekiesni. Annyira meghúzzák gyárilag, hogy azt eszkábálós, maszekolós módszerrel ki nem operálod.
Idézet: „Annyira meghúzzák gyárilag...” Nem gyárilag... Te húzod rá tekerés közben. Üdv.
Amúgy ha leszeded a fogaskoszorút, akkor egy nagy vízpumpafogóval le lehet szedni. Én csináltam hozzá HSS anyagból egy leszedőt. Utána megtudtam hogy 1000Ft körül van hozzá egy leszedő
Igazad van, de az egy viszonylag friss noname felni volt. Talán 60km, ha lehetett benne.
Egy sáros, lucskos, patakos CC-n, meg DH-n egyértelmű a tárcsa, de egy sima hétvégi túrán elmegy. Nekünk V-fék van a GT-inken. A mi tempónkhoz bőven elég.
Idézet: „Én csináltam hozzá HSS anyagból egy leszedőt. Utána megtudtam hogy 1000Ft körül van hozzá egy leszedő” Mindig tanul az ember.
Jaj, már megint a csajok! De igazad van!
Idézet: De nem mindegyik. „Csak lányok használnak egy féket...”
Azért 60km is rendesen ráhúzza.
Volt, hogy cserélnem kellett a lánckereket. Szegény szervízes ott fogta a fejét, hogy mivel szedje le a régit. (Az újat meg csak rápörgette a kerékagyra.)
Matyi barátom igazad van. Habár nállam is meg van ez a hiba az elektronos bicómnál. Ugyan is generátoros üzembe kapocslok, amikor magakarok állni, és rövid távon belül megállit. Bicó 46kiló + én 71.
Idézet: „Jaj, már megint a csajok! De igazad van!” Ez nagyon tettszett.
Ma voltam nagymamámnál..
Megnéztem kívülről a Rákóczi Kastélyt.. Valaki kitalálja hol lehet ez? Van fotó is ha érdekel valakit..
Az a 60km, csak kocogó sebességgel alkalmaztam. sak Iskolába való bejárásra használtam. Másra nem igen tudtam, mert mindig kilukadt a gumi, a küllővégektől, hiába inyektáltam ki gumi darbbal. Csak csökkentette károsodást, a kerék csak pár óra után eresztett le.
Ma már ez már nem gond, bármit megtudok oldani, kivéve ha a lánckereket kell cserélni. Nállam az elrendeés nem olyan mint a többieknél. Nállam "precízebb". Olyan mint egy fogaskerék felülről, és ezen keresztűl, megy át a tengely. Ebbe a fogaskerék profilba kell rakni a célszerszámot, és lekalapálni, alánckereket.
Nekem leszedőt egy idős kovács csinált (kb.:1/4 óra alatt a "kemence" felfűtésével együtt), és még leszedni is segített ,miután meglátta hogy kalapács-hidegvágó párossal (brr) próbálkozom...
Egy ilyen Ati hardver lehetne itt is :eek2:
De ha belegondolsz, akkor nem a sebesség a lényeg, hanem az az erő, amit tekerés közben kifejtesz.
Jó kis konfiguráció, csak nem sok driver lelhető fel hozzá, és gyakori a Driver_corrupt 0x0000000aE (0x00... (kékhalál).
Az egyszerűsége adja a bonyolultságot, kb olyan utasításkészlettel rendelkezik, mint egy PIC16F84, viszont olyat tudnak mátrixolni ezekből, hogy 10 PIC16F877 nem tudná feldolgozni, és eltárolni külső NAND FLASH tárolóban.
Szerencse, hogy a csatlakozók szabványosak!
persze igazad van, de a sebesség az erőkifejtés függvényében változik. Egyik a másik nélkül nem létezik.
Ezt a bicót kinzom, és nagyon jó birja, de csak azért mert rendszeren kapja kenéseket, és az "iszap" el van rólla mindig távolítva.
Ez attól függ. Valaki még az LPT -re esküszik, valaki az USB3.0 -ra. Megjegyzem inkább LPT -s maradok, mert igaz tovább tart az átvitel, de annyival tovább is élvezem. Az a legjobb amikor jönnek a paritás bitek. :hehe:
Igazából van hozzá célszerszámom és le is szedtem, de sét kellene szedni, nem leszedni.De egyébként a többiek annyira kimerítették a kérdést, akár egy szakkönyv.
Erről egy régi sztori jutott eszembe, a LAN őskorából. Persze, hogy velem történt.
Újonnan épített üzlet, pár gép, frissen telepített rendszer... Aztán felmerült az igény, hogy az egyik régi gépről másoljuk át az adatokat az egyik újra. Nosza LapLink előkap, NC elindít és már folytak is a bitek. Kb 100 mega volt az egész. Valahol a 90% környékén, unalmamban babrálva a kábeleket, vettem észre, hogy: Jé, épp egy élő 10 megás koax lankábellel játszok. De akkor miért LPT-n másolok
Feltételezem, a hideg, és nem a MELEGfúzió, ha jól ismerlek... :hehe:
Idézet: „Puskázva könnyű” Ugyan már, csak :google: (Tudom Norberto, Te nem szereted ezt a táblát, de nincs jobb)
Erről jut eszembe, valahol olvastam. 2 informatikus beszélget:
- Neked mi volt az eddigi legjobb, leghosszabb kapcsolatod? -4 Mbit, 2 év hűségidővel... |
Bejelentkezés
Hirdetés |