Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   784 / 3610
(#) _ampervadasz_ válasza moltam hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Nemtudom milyen szolgáltatónál vagy, de úgy halottam hogy mínuszba is le lehet menni. Azt hiszem a mi Matyinktól halottam, de nem vagyok biztos.
(#) _ampervadasz_ válasza sándor hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Köszi szépen.

Idézet:
„Már holnap van vagy hogyis van ez”

Ez csak azért van így, mert rossz irányba tekertem a z órát.

Úgy felidegesítettek, hogy nemtudok elaludni. Ne kérdezd mivel húztak fel, ha leírnám a vérmodi, fejszés modi O X -eset játszanának rajtam.
Persze már rég megnyugodtam, de a szervezetem ezt még nemtudja, valőszínű összesült power gomb.
(#) _ampervadasz_ válasza sándor hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Addig, ezt az egy gitárost hallgatom, még mindig. Georgee nagyon beletrafált.
Nem mindegyik szám tetszik belölle, de egy jórészne igen.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Okt 31, 2009 /

Ezt nem hiszem el (?).

Georgee -nek éppen betömörítettem az 500 megabájtos állományokat, és beállítottam a 200Mb -os korlátot, igen, csak az a helyzet, hogy az állomány 57Megabájt lett.

Azt hittem rosszul detektálják/dekódolják, optikai észlelőim a kiejzőn látható értékeket.

Kibontottam és próbaképpen megnéztem hogy olvashatóak e fájlok, és igen mind jó. :ijedt:

Tovább megyek, hátha csak a tcm látja rosszul, mert egy kódból olvassa ki a méretet. Próbáltam egy 64MB -os kártyára rámásolni, hogy kiderüljön valóban használható adat is másololódik vagy csak valami fals adathalmaz. Másik gépen kibont, megnéz, és jó. :nemtudom:

WinRart használok, de ilyen tömöríési algoritmusával még nem találkoztam.

Ránéztem taszk managerrel, és megfigyeltem az I/O műveleteket, és meggyőző volt a forgalom, tehát ténylegesen 500 megbájtot, 57 megabájtra betömörítettem. Mielőtt valaki azt mondaná, hogy biztos a legmagasabb tömörítést választottam. Frászt! Ez normál tömörítéssel ment.

Poén kedvéért kipróbálom maximális tömörítéssel.
Esetleg hülyét csináltam magamból (?), mert én még ilyennel nem találkoztam, de lehet én nem fejlődöm akorral.

Akinek kell a program, kottákkal együtt, az küldjön egy PÜ -t.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Okt 31, 2009 /

Na mi van itt?! Mindenki másnapos? Csak egyedűl vagyok aznapos?
(#) vicsys válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Nem. Itt vagyok, sasolok...
A tömörítésen ne csodálkozz. Ha van sok ismétlődő adat/karakter egy Huffman kódolás is csodákra képes... Én egy 680MB-os CD ISO-t toltam össze 54MB-ra.
(#) _ampervadasz_ válasza vicsys hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Azért ez nem semmi. A tcm -mel "rarolok" mindig, a DOS -os rar / unrar beépülővel, és azért megelepett.
(#) vicsys válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Speciel én win fanként , winrart használok. Jópár formát ismer és jól paraméterezhető.
(#) Georgee válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Én is meglepődtem, amikor láttam a méretet, a PM-ben 3 számjegyből állót küldtél. De működik
(#) _ampervadasz_ válasza Georgee hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Gyorsan utána kugliztam az említett tömörítési algoritmusnak, és így már erősen érthető a "jelenség".

Remélem azért hasznodra lessz. Rengeteg programom van, példaként ez is, ami biztonsági mentésekből, újratelepítések elötti mentésekből származik (-nak).
A tulaj, ha aszeme előtt törlök az mind semmi, mert simán visszatudom állítani.
(#) Georgee válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Van benne Metallica is Nagyon szeretem.
(#) vagnerjazon hozzászólása Okt 31, 2009 /

Nem tudja véletlenül valaki, hogy a Skori oldalán lévő vezeték nélküli LED-es kapcsolásnál lévő videókban mivel vannak kitöltve a poharak?
(#) Georgee válasza vagnerjazon hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Ha jól tudom zselés gyertának a zseléjéből. :hide:
(#) _ampervadasz_ válasza Georgee hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

... meg ACDC és még sokminden. Azért 22 ezer kottával már lehet valamit kezdeni.

Most eltűnök, úgy 30 perce mert újratelepülök. Egy programot, amit korábban kikotortam, belemacerált a rendszerbe, és egy kicsit furi az egész.

...na meg lassan ott tartok hogy 20 giga kevés a rendszernek. (ez erdeti IXPÉ! )
(#) vagnerjazon válasza Georgee hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Milyen az a zselés gyertya, illetve hol lehet venni?
(#) Georgee válasza vagnerjazon hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Szerintem minden boltban (Tacskó és társai). A topicban le van irva, hogy kell megcsinálni
(#) vagnerjazon válasza Georgee hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Köszönöm szépen, utánanézek!
(#) Szebence válasza vagnerjazon hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Lehet venni simán gyertyazselét is, ami még nincs kiöntve, mármint pohárba, hanem te magad készíheted el. Ilyen ajándék boltokban, meg ajándék készítéssel kapcsolaos boltokban lehet hozzájutni, én is így vettem, bár szerintem elég drága, de mutatós, teljesen egyénire tudod szabni. Ha viasszal öntöd ki az is nagyon szép, de abba nem tudsz beletenni semmit, mertn em fog látszódni.
(#) sprofan válasza vagnerjazon hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Szerintem a viaszos jobb mert sokkal egyenletesebb képet ad, és nagy meglepetés tud lenni amikor a hétköznapi gyertyát az asztalra téve hirtelen világítani kezd
Ha van még valami kérdésed, itt a gyertyás topic Bővebben: Link
(#) bankimajki hozzászólása Okt 31, 2009 /

Éljen kiírták a Magyarokamarson pályázatot 5.M.A.M.T.V. :eek2:
(#) Szebence hozzászólása Okt 31, 2009 /

Sziasztok!

Valamit nagyon nem veszek észre, vagy csak nagyon benézek valamit, de nem tudom, hogy mit. Azt szeretném kiszámolni, hogy van egy csonka kúpom, megvan midnen adata és ezt kiakarom vágni egy lapból és összeragasztani. De hiába van meg a csonkakúp adata, nem tudom mégse megcsinálni. El tudja nekem magyarázni valaki, hogy mi a baj ezzel?

HSZ.JPG

(#) Rober_4 válasza Szebence hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Amit én láttam, ott a szerkesztésnél, negyed körlapból indultak ki.
(#) KTobi válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Igen. Mindjárt elolvasom a feladatot
(#) lapose válasza Szebence hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Szia!

Nem nagyon értem mi a gond.
Ki kell számolnod az eredeti gúla magasságát. Az lesz a nagyobb körív. Ebből kivonod a csonkagúla magasságát ez lesz a kis-körív.
(#) tiggersoft válasza Szebence hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Szerintem a k és K nem a felső és alsó kör ivét hanem az ív hosszát adja.
(#) Szebence válasza lapose hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Az a gondom vele, hogy ahogy le is rajzoltam, elméletben megvan minden hozzá. De mikor megpróbálom kivágni papírból és összeilleszteni, akkor sehogy nem jön ki a számolt méret.
Végülis nem gond, mert csak kíváncsi lettem volna valamire (csak, hogy még ne kelljen tanulni ) de inkább tanulok ma úgy döntöttem, nem foglalkozom ezzel a csonka kúpos dologgal
Azért köszönöm a választ, válaszokat.
(#) Georgee válasza Szebence hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Ajánlom figyelmedbe a puska poloskát. Megépíted, ha vizsga van tudunk ONLINE segíteni! Majd mondjuk a koordinátákat mit rajzolj. Előbb utóbb az előfordulhat, hogy jön az üzenet : Egyenlege hamarosan lejár.
(#) lapose válasza Szebence hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Ha a kiterített rajzra odaírtad volna, hogy mi micsoda, könnyebb lenne segíteni.
Ráadásul el is írtam nem a teljes kóp magasága kell, hanem a palást hossza..
(#) vtsoftware hozzászólása Okt 31, 2009 /

Sziasztok

Isten őrizz a reklámtól, de ezt szeretném megosztani.

Nem tudom más helyen van-e ilyen, a cukorgyűjtés még oké lenne, de az hogy ilyen formában be is jelentsék... ez nem hiszem hogy sok van.
Haloweeni értesítő
(#) Norberto válasza vtsoftware hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Nem tudok mást írni, megmosolyogtató.
Következő: »»   784 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem