Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
[OFF] Balatonkenese tényleg itt van nem messze, pár éve sokat jártunk arra.
Jelentem én is megyek börzére,elvileg GG is jön,meg lehet még egy harmadik személyt is tudok hozni,de ez nem 100% még!
[off]Én a t-home beltéritől tudok megőrülni, meg a TV-ktől is, a 15kHz-es hang miatt. Honnan tudjátok, meddig hallotok? Én is meg akarom tudni!
Rhesus23: Balatonkenese?? Tényleg! Matyi, írok is!
Idézet: „Honnan tudjátok, meddig hallotok?” Megmértük.
[OFF]Márk, azért kímélni a családot.
[off]Na, 20kHz-ig biztos hallok, fölötte nem tudom mérni.
[OFF]Kicsomagolva egy .exe fájl lesz. Arra két klikk.
[OFF] Már megvan, de valamiért nincs hang a gépen.
20kHz-ig én is hallom, bár ott szerintem már nemigazán szép szinuszos ami kijön a hangkártyán.
[off]Nincs itthon senki, meg fülessel próbálkoztam! Azért köszi, hogy szóltál, idegesítő tud lenni ez a magas hang!
[OFF]Na végre megjött a hang. 20Hz-nél azt hittem kiugranak a hangszórók. 19,8KHz felett meg vagy nem hallok vagy nem tudja az erősítő, de ott valami más jellegű hangot hallok.
[OFF] Egyszer egy véradás keretein belül megvizsgálták a kuncsaftok hallását is. Egy golyóstollra emlékeztető készülék sípoló hangot adott ki és aki hallotta az mehetett haza...
Ha minden a tervek szerint megy akkor most ott leszek.
Vigyek valamit valakinek?
Ha van zománc huzalod az jöhet, vevő vagyok rá.
Sőt, legyen ez felhívás, ha valakinek van felesleges 0,15-ös huzalja, 1,5-2kg arra vevő vagyok ha jó az ár. Üdv.
én beleszámolom a hibaszázalékot is ismerem magam
Upsz, bocs, en voltam figyelmetlen...
Na, én erről sajnos lemaradok!
Én megyek!De a föld ízű(meg minden egyéb más) kávéról viszont lemaradok! (de csak mert nem kávézok! :beka3:
Ezek szerint Te ott leszel köböstöbbszörösen?
én kávézok, de én sem kérek belőle, csak úgy mondtam
Há megyek mondom, kell foglalat, meg déprez műszer, meg piros feliratos 6P14P-EV, meg fotoellnállás is kéne, meg 4 mikros fóliakondi, meg mittudomén még mi, ja , forgatógomb ! Meg Ez-81
nincs szükséged valamire, mert már Barátnőm mondta, hogy nagyon Tele van a szoba pl van PCL 86 kimenőm ( Vidi tv )
EZ MÁSRA IS VONATKOZIK |
Bejelentkezés
Hirdetés |