Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Van egy jó poénom: címe: Kandós gondolkodás
párbeszéd: haver: Holnap írunk elektróból? én: Igen haver: Az jó! én: Fincsi haver: Pót mikor lesz? én: Ennyire előre gondolkodsz? haver: Nagyon
Bizonyos paraméterek esetén, én is vállalok mellmelegítést. USB nélkül is.
Esetleg kézrátételes mellnagyobbítást is az eső három kezelés ingyenes. :yes: l
Ilyennel már nem egyszer találkoztam. Mikor rányomtam a javaslatára akkor meg kidobta, hogy nincs találat. ez!
Miért írják a szüzességet két "s"-el?
- Mert az mindig kétes.
Hátha még nem volt.
Egy szőke nő bemegy a közértbe és elkezdi rakosgatni a kosarába az uborkákat. Nyolc-tíz darabot belerak a kosárba, majd kiveszi. Ezt megcsinálja négyszer, mire odamegy hozzá a biztonsági őr és megkérdezi, miért csinálja ezt. A szőke azt feleli: - A kozmetikusom azt mondta, hogy a bőrömnek jót tesz az uborkapakolás.
Szegény gyerek... Láttam egy óvodás farsangon egy kislány boszorkánynak lett beöltöztetve. Jó sok fekete festékkel kikenve az arca. Meglátta magát a tükörben ott helyben megállt a növésben... Vannak érdekes szülők.
Azért mert te vagy a legbutább, még nem biztos, hogy neked van igazad.
Bután nézel, mint lufiárus a nyílzáporban... Úgy látom, hogy te lábon hordtad ki az agyhalált! Te olyan meleg vagy, kipattog a kezedben a kukorica. Akkora tuskó vagy, hogy a láncfűrész lefullad a fejedben. Olyan ronda, hogy az áram se rázná meg, inkább visszamegy Paksra!!! Olyan ronda és szőrös, hogy a Yeti őt fényképezi. Nekem nincs szükségem Porschera, nekem f*rkam van!!! (Felirat egy Trabanton) Olyan ronda, hogy még a rádió sem szól hozzá. Olyan egyszerű vagy, hogy a százas szög hozzád képest integrált áramkör! Olyan hülye, hogy guggol a moziban, mert nem tudja, hogy le lehet hajtani a széket. E-mailezzen veled a MélerDémon! Olyan ronda, hogy a télikabátján elöl van a kapucni! Olyan ronda, hogy tükörrel ijesztgették!
Na hogy hozzászóljak az előbbiekhez:
-olyan sötét vagy, a néger töke hozzád képest neoncső...
Válságvers (a megszorítások miatt csak kétsoros)
Csiribiri, csiribiri, jó Isten, nem hogy lóf..., ló sincsen!
Lehet volt már:
- Mi az: pici, rózsaszín, szőrös állatka, amelyik négy számjegyből áll? - Pink hód. Az élet nagy kérdései: - Ha egy hupikék törpikét fojtogatok, milyen színe lesz? - Az analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves? - Mit csinált az ember épp akkor, mikor felfedezte, hogy a tehenek tejet adnak? - Miért olyan hosszú az a szó, hogy "megrövidebbítendő"? - Hogyan vesszük észre, hogy a láthatatlan tinta kifogyott a tollból? - Miért nem ütötte agyon Noé a két szúnyogot? - Ha a nyúlláb szerencsét hoz, akkor a nyúlnak is szerencséje volt? - A vajas kenyér mindig a megkent oldalára esik, a macska mindig a talpára esik. Mi történik, ha a macska hátára vajat kenünk? - A Lipton dolgozói is tarthatnak kávészünetet? - Miért nem mennek össze a juhok esőben? - Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap? - Miért kell a koporsó fedelét odaszögezni? - Mit számolnak a bárányok, ha nem tudnak elaludni? - Ha egy jármű fénysebességgel halad, mi történik, ha bekapcsoljuk a fényszórót? - Ha az ember a majom továbbfejlesztett változata, akkor miért vannak még mindig majmok? - Ha egy taxis hátramenetben visz haza, akkor neki kell fizetnie? - Kapnak a súlyos égési sérülésben elhunytak kedvezményt a hamvasztásnál?
Még néhány:
A rendőr megbízatást kap: - Nézze meg jól azt az alakot ezen a fényképen, és kövesse mindenhová, akár az árnyék. Mire a rendőr: - És mit csináljak akkor, ha nem süt a nap? Aranyköpések: Átmegyek öt percre a szomszédba, keverd meg félóránként a levest... A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál... Nincs szükségem életbiztosításra. Azt akarom, hogy mindenki valóban szomorú legyen, ha meghalok. A nő olyan, mint az olimpiai érem. Harcolnod kell érte, aztán egy életen át lóg a nyakadon. A férfiak olyan logikátlan teremtmények, akik a szállodában otthon akarják érezni magukat, míg otthon szállodai szolgáltatásokat várnak el. Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. De úgy le vagyok maradva, hogy valószínűleg örökké fogok élni. Ma úgy vagyok a munkakedvvel, mint egyszeri lány buli után. Vagy megjön, vagy nem. Megházasodott a munkamorál. Elvette a munkakedvem. Minden rosszat el tudok képzelni magamról, de hiába. Annyit olvastam a szesz és a dohányzás káros hatásáról, hogy elhatároztam, abbahagyom az olvasást! Amíg keresed az igazit, jól érezheted magad az esélyesekkel is. A szenilitásban az a legjobb, hogy saját magad elol dughatod el a karácsonyi ajándékokat. Ha véghezviszed a lehetetlent, a főnököd felveszi a napi teendőid közé... - Mindig így fogsz szeretni? - Mindig. Csak lehet, hogy nem mindig téged! A nőkkel vigyázni kell, nagyon veszélyesek: övék a világ pénzének legalább a fele, és a világ összes puncija..... Amíg a körömlakk meg nem szárad, a nő gyakorlatilag teljesen védtelen... Ha még egyszer élnék, ugyanezeket a hibákat követném el, csak hamarabb. Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen. A párom azzal vádol, hogy sose figyelek rá, vagy valami ilyesmivel.
- Doktor úr, egy csúnya vörös folt van a nemi szervemen - mondja a páciens.
- És ég is? - kérdi az orvos. - Nem tudom, még sose próbáltam meggyújtani. Egy rocker 10 évvel ezelőtt hajótörést szenvedett egy lakatlan szigeten. Egyik nap közeledni lát valamit a tengeren, hajónak kicsi, ezért kíváncsian várja, mi lehet az. Egy gyönyörű női búvár lépked ki a partra és megáll a rocker előtt. - Mondd, rocker, mikor gyújtottál rá utoljára? - 10 éve, mikor hajótörést szenvedtem. Erre a nő a búvárruha egyik zsebéből elővesz egy doboz cigit, meggyújt egy szálat és a rocker szájába adja. - És mondd, rocker, mikor ittál utoljára egy jó Whiskeyt? - 10 éve, mikor hajótörést szenvedtem. Erre a nő elővesz egy üveg jóféle italt és átnyújtja a rockernek, majd lassan lehúzza a cipzárt a ruháján, ahonnan két gyönyörű mell bukkan elő. - És mondd, rocker, mikor érezted magad utoljára igazán jól? - Istenem, csak azt ne mondd, hogy van nálad egy motor is?
Tényleg az utolsók mára:
Csörög a telefon a rendszergazda szobájában. Felhasználó: - Nem működik a monitorom. Rendszergazda: - Be van kapcsolva? - Igen. - Akkor most kapcsolja ki! - Ó, most már működik! Egy műszaki üzletbe bejön egy vevő, kezében egy használt porszívóval. Kérdezi az eladótól: - Mondja, szénkeféjük van? - Na, ilyet se hallottam még! - feleli az eladó - Hát minek a szenet kefélni? Két hajléktalan gyepálja egymást a hajléktalan szállón s zeng tőlük minden. - Ha még egyszer meglátom, hogy a zoknimmal vered a falba a szöget, összetöröm a lepedődet! Érett fejjel az ember megtanulja a következőket: - Senkit nem tudsz rávenni hogy szeressen. Legföljebb addig nyaggatod az illetőt, míg megunja és megadja magát. - Nem számít, milyen kedves vagy hozzájuk, bizonyos emberek mindig s****fejek maradnak. - A bizalmat elnyerni évekig tart, viszont elvesztéséhez elég egy kis gyanú, nem is kell bizonyíték. - Kedves mosollyal 5 percig elboldogulsz, de utána nem árt, ha némi intelligenciát is bevetsz. - A hányás még jóval azután is tart, amikor azt hiszed, hogy már véget ért. - Mindenki felelős a saját tetteiért, kivéve a celebek. - Mindegy, milyen szenvedélyes és lángoló egy szerelem az elején, később úgyis megfakul, és akkor nem árt, ha sok pénzed van, amivel pótolhatod. - Ha valami elromlik a házban, 99%-os bizonyossággal a gyerekeid állnak a háttérben. - Azok mennek el leghamarabb, akiket legjobban szeretsz. Akikkel egyáltalán nem törődsz, azok sosem halnak meg. A híres erdélyi zenészt faggatja egy riporter: - Mondja, Áron bácsi, hány éve citerázik már? - Tizenöt. - És azelőtt? - Nem citeráztam. A tanár Széchenyiről mesél. - Gyerekek! Széchenyi István hatalmas összeget áldozott a Lánchídra. Zolika beszól: - Miért nem vett inkább egy 3D házimozit? - Zolika nem is ismerted Széchenyit! - Miért? Fent van az iwiwen?
Ezt viccesnek találtam. 13 éves kislány írta:
Igen, 353 .. 382 newtont kellett volna írni súlyhoz. Legalábbis a Földön.
Az enyém épp jó, 360 newton, de a korom háromszor annyi, a magasságom pedig 0,8 szorosa a kívánatosnak. Nem tudom, mire vonatkozik a jelöltség, de azt hiszem, a feleségemmel is meg kellene beszélnem
Talán így érthetőbb, mit is akartam ebből kihozni.
A kiscsaj is 54kg (nem a dimenzióval volt bajom), erre ilyen ultralight pasit szeretne.
Ha jól látom, nem örökbefogadás. Tárgyatlan.
Kicsit fiatalka lenne Ő nevelőszülőnek. Még hírbe hoznának vele.
Ezt valami társkeresőbe találtad?
"erre ilyen ultralight pasit szeretne. " Majd ha rájön mitől döglik a légy, már nem "ultralight" pasit fog akarni!
Keresztfiam megfelel, pont korosztálya csak picit nehezebb, igaz focizik sportol. Ő 89 Kg .
Soha sem késő elkezdeni Én már 3 éves koromtól sörözök. (kár, hogy a csajozást nem hamarabb kezdtem )
Haldoklik nagyanyó, a nagyapó végigjárja az orvosokat, van-e valami
remény - végül egy alternatív doktor azt mondja neki: egy módon segíthet az asszonynak, ha teljesíti férji kötelezettségét. Mire az öreg: - Nagyon öreg vagyok én már, kezem között halt meg Lenin elvtárs, hogy tehetnék én ilyet...? De az orvos csak győzködi, hogy nincs más lehetőség - nagyapó hát összeszedte minden erejét és teljesített. Reggel ébredezik, hát nincs mellette az ágyban az asszony: ott sürög-forog a konyhában, palacsintát sütöget, kacag és dalol. Nagyapó elkeseredetten verte a falba a fejét: - Milyen hülye vagyok ! Megmenthettem volna Lenin elvtársat is!!! A "SZŐKE" FÉRJ KALANDJA A férj életében először veszi a bátorságot, hogy a munkaidő vége előtt félórával lelépjen a munkahelyéről. Boldogan megy haza, hogy meglepje a feleségét, azonban a bejárati ajtón belépve drága szivar füstje üti meg az orrát. A hálószobába belesve aztán meg is látja a főnökét, amint meztelenül hancúrozik a feleségével. Visszarohan az irodájába, gyorsan ledobja a kabátját a fogasra, beül a székébe, és még mindig hevesen zakatoló szívvel megtörli a homlokát: - Hu vazze ! Majdnem lebuktam!
Ez a kép annyira aranyos, hogy fel kellett tennem:
[OFF]Te mióta tudsz karatézni?
Igen, itt egy másik hölgy.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |