Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jóéjt mindenkinek, mára kivonom magam a forgalomból. :integet2:
Ez már Daniroboton is túltesz: Bővebben: Link
4 éve ezt "köpte" a világhálóra, egy autotuning shopnál: Idézet: „felniket hiányolom meg egy-két videót ja meg szerintem lehetne több légterelő, nitró, lökhárító tuning ja az esztétikai tunig mellett szerintem elférne egy jó kis motor tuning rendelési lehetőség is. pá”
Most mit mondjak erre (?): Vááó!
Most már tényleg parkolóállásba rakom a fejem, mert nagy volt ma a pörgés.
Jóreggelt mindenkinek!
Egy váratlan problémába ütköztem. A 8.5 "meszendzsert" használtam mindidáig, és nem akar benegedni, mert mindenképpen frissíteni akar a legújabb verzióra ami egy határ ..... . Nem lehet valahogy átverni, hogy beeresszen a régi meszendzser? Esetleg egy egyszerüsített, butított verziója nincsen, ami a céltját beteljesítené, mindeféle fölösleges fullextrás kiegészítő nélkül?
Jóreggelt, Ampi!
aMSN-t töltsd le. Igaz, hogy angol, de szerintem nem gond az Neked.
Minek az angollal bajlódni, ha van magyar is. Bővebben: Link
Köszönöm mind a kettőtöknek.
Megjegyzem éppen szokom a magyar nyelvet a JetAudio -nál, mert eddig USA beli angol nyelvet használt, és mostanában magyarosítottam. Ha már említettem a JetAudio -t, akkor norbertonak üzenném, hogy a Full HD -s filmnek mennie kelett volna azon a gépen amin neki akadt, ugyan is felraktam a laptopra a JetAudio -t, frissítettem 2008 -as DirectX -re, a leképezést DiretX hardveres leképezésre álítottam. Persze nem közvetlen a hardverrel a kommunikácó (tehát csak emuláció) , mert csak OpenGL -en keresztül hajlandó beszélgetni a hardverrel, és megeszegetni az adatot. 1GB DDR2 533Mhz memóra 1,86Ghz Dual Core Core 2 Duo processzor T5500, IGM945 grafikus processzor fizikai VRAM 8MB a többire egyébként a rendszermemóriát használja, maximum 224MB -ot vesz ki belölle. Ennek ellenére gyönyörűen, és akadás, vagy csúszásmentesen vitte a videót, habár lehet könnyen közrejátszhat, hogy saját optimalizált windozom fut a vason. Annak ellenére hgy HD filmek a képi javítások (zajszűrés, élesítés) mind aktívak voltak, de tiltható. Amit írtam, ha a memóriamodul duplázázod, pl. 133Mhz PC266, 133Mhz PC333 memórimodulok alkalmazásával, csodákat érhetsz el, még akkor is ha csak a 256MB -osak, lényeg a sebességen van.
Csak nállam nem akar bejelentkezni az aMSN?
Nem megy a régi 8.5, már csak a 2009-es MSN-el lehet bejelentkezni ahhoz meg SP2 kell.
Tegnap még ment az aMSN mert használtam. Mára feltettem a 2009-es MSN-t így nem tudom megnézni,hogy ma is megy e.
Tudom hogy a 2009 -es msn -el lehet bejelentkezni de az aMSN az egy MSN klón és elvileg "lazán" bekéne jelentkeznie. Egyszerűen csak kapcsolódni nemtud.
Azért köszi az információt.
Ezek szerint a picipuha ismét jót cselekedett.
Nem hagyott nyugodni a dolog és mégis feltettem az aMSN-t. A 0.96 magyar nem működik nálam, nem jelentkezik be de a legújabb 0.97.2 az megy. Próbáld ki.
A Miranda nevű MSN-t is ajánlották pár helyen ahol alternatívát kerestem az MSN2009 helyett.
Azt hiszem okoz még meglepetést, nem ez volt az utolsó
Mégegyszer köszi, majd kipróbálom. Most házimozizok úgy minimum 5 órát.
jó lenne egy torrent oldal ahol full HD -s filmeket is belehetne szerzni, mert eddig találtam egy nem torrenteset, ott vagy 60 - 70 film van, amből egy pár száz gigát már leszedtem.
Egy gyors és számomra most nagyon fontos kérdés, hátha tudja rá valaki a választ:
Hogyan tudom megnézni egy Nokia 5800-ás telefon wifi-jének a MAC címét?
Nem ismerem a készüléket, de én azt csinálnám, hogy rácsatlakoznék egy wifi hálózatra aminek elérem a routrét, és az kiírja az aktív kliensek ip és mac címét címét! Persze biztos van más megoldás is, nekem hirtelen ez jutott eszembe!
üdv
Igen csak a routeremet levédtem MAC-cím szűréssel...
A legfrissebb aMSN megy az XP Prof alapon is, kipróbáltam.
Neked is! én már 4-től ébredőben voltam, mert a kis kölök megint áttnyafogta magát az ágyunkba, s a forgolódása, meg a rám fekvés, sőt tetőzve a dolgot rám ülés miatt nem igazán tudtam a rózsaszín felhőcskés álmaimat végigdurmolni.
Idézet: „semmi pézé' nem akart” Cukorkával próbáltad már? A frissebb verzió a honlapjukról másztattam le. A linken lévő nekem is kiírta, hogy elavult.
Nálunk most három hetes a fiam, és hát nemigen alszik 2 óránál hosszabbakat egyszerre.
Mi már ezt kétszer átéltük, tudom milyen érzés.
Most erre egy off jutott az eszembe
Idézet: .[OFF] „A gyerek olyan, mint a Nescafé, k(csúnyaszóhelye)a könnyű megcsinálni és egész éjjel ébren tart”
A lányom 21hónapos és még most sem alszik 2-3 óránál többet egyszerre.
Készülj fel lehet nálad is kiképzés lesz! Szerintem a egyes szám az túlzás ahányszor végig aludta az éjszakát. A rekord az olyan 4-5 óra folyamatos alvás volt.
Ne vegyétek már el a kedvemet a gyerek csinálástól , azt hiszem könnyebb, mint a NYÁK készítés..
Nyugi fiúk! Ki kell bírni, majd beáll, de csak következetes nevelés estén.
Majd az unokádnál egész éjjel ébren figyeled, hogy jól alszik-e. |
Bejelentkezés
Hirdetés |