Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
LM1876 kérhető?
Köszi!
Fontos lenne, ha már lesz: Két fajta van: műanyag, és fém. A műanyag nem életképes! És drágább is! Fém hűthető normálisan! " T " a jele a fémtokosnak elvileg.
Remélem ez (:LM1876 TF) megfelelő
![]()
Adatlapból másolva:
Isolated TF-Package 2°C/W Non-Isolated T-Package 1°C/W Megkértek, hogy kérdezzek utána. Munkatársamnak kellene, ahogy fogalmazott: "küldeni akarja neki rendesen" ![]() Így ez sajna nem megfelelő. Ráadásul a fém olcsóbb is szokott lenni, mint a műanyag. Ami azért elég érdekes.
Sajna néztem de sima T tokos nincsen
Egy 'izmos' bordával ![]()
Talátam egy pár hibát ennek a rádió adónak az elkészítési utasításában. Gondolom mivel rajta van a címetek tudjátok javítani.
Először is hiba a hangolásnál: gondolon nem a C3-as tekercs széthúzásával kell illeszteni az antennához, hanem az L3 tekercs változtatásával, mivel a C3 egy kondit jelöl a kapcsoláson. A másik hiba pedig, hogy a tekercs adatok között van egy L4-es tekercs ami se a kapcsoláson, se a nyákon nincs. A csomagolt tekercselőhuzal sem lenne rá elég.
FSTN Negative LCD-t nem tud a hestore rendelni?
Hali!
Nem tudnátok beszerezni olyan dom magas sugárzót, aminek a külső átmérője max 105mm 4Ohm és a rezonancia frekvenciája 500Hz körül van? Előre is köszönöm! Üdv!
Helló!
Én arra lennék kiváncsi, hogy M2-es anyát esetleg hozzá tartozó csavarokat lehetne e rendelni a webshop-ban. Üdv
Egy kis észrevétel:
Van ez a Dom magas. A leírásban 8 Ohm szerepel, viszont az adatlapban 4 Ohm. Feltételezem az adatlapban szerepel a valós adat..
Én is vártam rá pár hónapot, de inkább rendeltem ilyeneket...
Ha jó árban volnának más színűek, vevő volnék rá!
Sziasztok!
Nem tudtok beszerezni BC559 tranzisztort? Azért ez kellene, mert audio alkalmazásba lesz, a kapcsolási rajzon is ez szerepel, és ez kimondottan "low noise" típus. Előre is köszi!
Üdv!
Az iránt érdeklődnék hogy a CD4067-nek lenne-e smd változata 8 db kellene egyenlőre. Valamint az is érdekelne hogy a CD4066-os smd változata 1db esetén 30ft , 5 db-től 39 ft! Ez igaz? Köszi a választ!
Nekem tetszik az, ami a képen is van, de amúgy nem lényeges.
Mi is szeretnénk ha lenne. Amint lesz beszerzési forrás feltesszük az M2 csavarokat is a kínálatba. Egyhamar nem valószínű hogy lesz.
Igen, ilyen esetben mindig az adatlap a mérvadó
De hétfőn ha a gépemnél leszek felteszem őket
Én ismerek egy nagyon barátságos és olcsó helyet itt Budapesten, a kaszásdűlői HÉV-megállótól nem messze vannak. Egy nagy hajós áruszállító konténerbe vannak berendezkedve, és iszonyat sokmindenük van. Holnap utána tudok nézni pontosabban, ha érdekel valakit.
Nekem pont egy ilyen kellene mint a képen.
Üdv! a 74HC4067 sajnos nem jó, mert több mint 5V-os a rendszer amiben használni akarom. Maradok a hagyományos 4067-nél. Viszont meg szeretném kérdezni, hogy tudtok-e szerezni TDA1085-öst milyen árban és a megrendeléstől számítva mikorra? (Mosógépek elég sokat igényelnének, pláne miután kidobom az eredeti rossz rendszer vezérlőket.)
Köszönöm a választ! ![]()
Most nézem hogy az U2010B is jó lenne . Kérdésem mikorra lehetne rendelni!?
Köszönöm a választ!
Mikor lesz postázható? :
LCM3 alkatrész mérő műszer - KIT
Múlt héten ment be 12db, ma már csak 7 van raktáron. Eddig azonban valami technikai nehézség miatt "Csak rendelésre" státuszban jelent meg, most már lehet rendelni azonnal.
a TDA1085-öst feltettem.
74HC szériát 10V-ig nyugodtan lehet használni. Mekkora feszültségről akarod járatni?
Rendelésed leadása után 3-4nap és itt van.
már postázható
|
Bejelentkezés
Hirdetés |