Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek

Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   96 / 375
(#) pivi1 válasza Silious hozzászólására (») Nov 13, 2009 /

Szia.
Ellenállás értékét kissé növelheted,a Zener 0.5w-ot tud,de
ha szerzel kondit nem tart sokáig kipróbálni.Ennél egyszerübbet nem tudok.
(#) Silious válasza pivi1 hozzászólására (») Nov 13, 2009 /

Leszímúláltam circuit makerrel, de lehet valamit elrontottam...(60 másodpercig adtam neki négyszögjelet 12V-on)
A kondi vásárlást még nem akarom elkakapodni amíg biztosra nem megyek...
(#) Silious válasza Silious hozzászólására (») Nov 13, 2009 /

Bocsi, a kép lemaradt

ledes.jpg

220 ohm helyett 330 ohm ,100 ohm meghagyva,zener 5V1-es . 1F-at használtam de már vagy 10perce világít
Leden 15V-al tesztelve 23mA van.100 ohm langyos,használj 100ohm 0.5W-at.

DSC00347.JPG

(#) pivi1 válasza pivi1 hozzászólására (») Nov 13, 2009 /

Tekintettel arra hogy tartosan is lesz rajta 12V, 100 ohm-ot
220 ohm-ra növelheted.Ebből negyedwatos is elegendő.

Akkor elvileg így kellene kinéznie a kapcsolásnak?

ledes2.jpg

Igen.Leszámitva az 1n4448-at.Most próbálgatva mégis
a ZPD5v6-ot ajánlom.Nagyobb töltést kap a kondi amit persze még bir,de tovább is világít.Led áramérésem javítanám nem éri el a 23mA-t.

Oké köszi értem, és iylen diódát hol tudnék beszerzni, néztem 2 oldalon is, de nemvolt

Bővebben: Link
Sok sikert az építéshez.
(#) fikszes hozzászólása Nov 14, 2009 /

Sziasztok!
egy tv kapcsolási rajzra lenne szükségem: JVC AV-21TS4EE
előre is köszi
(#) kadarist válasza fikszes hozzászólására (») Nov 14, 2009 /

Szia!

Innen Bővebben: Link letöltheted a rajzot. Az összes JH chassis-hoz tartozó RAR-fájlt töltsd le, majd csomagold ki.
(#) Alex12 hozzászólása Nov 14, 2009 /

Sziasztok!

Páratartalom mérő kapcsolási rajzot keresek, ami a páratartalmat meghatározott értéken is tudja tartani.

Segítségeteket előre is köszönöm
(#) tosi hozzászólása Nov 15, 2009 /

Szaisztok!

Egy egyszerű fénykapcsolóhoz keresek kapcsolási rajzot, már végig néztem az egész netet de sehol sem találtam.
9V-12V-ig kellene.
Légyszi segítsetek!

Tosi
(#) Sebi válasza tosi hozzászólására (») Nov 15, 2009 /

Ebből a kérdésből nem derül ki semmi...
Fény hatására akarsz kapcsoltatni valamit?
(#) tosi válasza Sebi hozzászólására (») Nov 15, 2009 /

Igen

(#) aflmor válasza fikszes hozzászólására (») Nov 17, 2009 /

(#) dizi hozzászólása Nov 19, 2009 /

Urak én egy sima egyszerű VAKU kapcsolást keresek ami elemről üzemel .
Igazából az miatt, hogy meg tudjam miként van az megoldva,hogy egy led figyeli a kondi feltöltődését.
A lényeg az lenne hogy egy led akkor jelezzen amikor egy 1uf 400v kondi a maximumra van fel töltve.
Segítséget előre is köszönöm.
(#) Roby0086 hozzászólása Nov 19, 2009 /

Sziasztok valakinek nincs meg az arcam delta 290-es erősítőnek a kapcsolási rajza. Nagyon kellene mivel nemtuom milyen tranzisztorok kellenek bele, a nélkűl szereztem
(#) Mírr-Múrr hozzászólása Nov 19, 2009 /

Sziasztok! Keresem a SELTRONIC T80W11 televízió kapcsolási rajzát. Köszi a segíteni akarást! MM
(#) sim01 hozzászólása Nov 19, 2009 /

Szép napot mindenkinek!
nyomtatóból szereltem ki egy út adó szerkezetet, és fel szeretném használni, persze ha érdemes, egy szervó rendszerbe. ez egy vékony kb. 0,8 as fém rúd, amin csúszik egy kis fej, és tartózik hozzá még egy kis panel is. ez figyelte hogy a nyomtató fej hol van éppen. a panelen smd kivitelben vannak ic-k LM324-ek, meg ismeretlen tipusok. valaki már foglalkozott ilyennel? és a működési elv is érdekelne, vagy valamilyen elektromos rajz ezzel a megoldással. a nyomtató CANON, régi tintasugaras. a segítségeket előre is köszönöm!

DSC09266.JPG

(#) magam hozzászólása Nov 22, 2009 /

helló mindenkinek.
az lenne a kérésem, kérdésem hogy tudna-e nekem segíteni abban hogy hogyan lehetne egy laptopot a monitorkimeneten keresztül rákötni egy tvre (scart vagy egyszerűen rca kimenetre) leginkább a monitor kimenet és a scart bekötés érdekelne engem.
köszönöm
(#) aflmor válasza magam hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Röviden: sehogy.
Hosszan: rá lehet kötni, egy VGA to Scart/Svhs konverterrel. Csak nem éri meg, drága-macerás nagyon.
(#) djgabi_8 hozzászólása Nov 22, 2009 /

helló
130V-ból hogy lehet lecsökkenteni a feszültséget olyan 50...60V-ra?
(#) kadarist válasza djgabi_8 hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Szia!

A fő kérdés az, hogy mekkora áramot szeretnél kivenni 60V-on. A kívánt áramhoz mérten kell kapcsolást választani.
(#) MolnarG válasza djgabi_8 hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Kicsit pontosíthatnál 130V egyen vagy váltó?
(#) LengyelMisi válasza Kallai Csaba hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Ha válltó fesz legegyszerűbb, ha trafózól és tekersz egy trafót 2/1 primer szekunder tekercsel.
Ha egyen a 130V akkor tekercs min 15W ellenállás és zéner, + stab, bár áramot nem irtál. Mire kell ez neked?
(#) zoly15 hozzászólása Nov 22, 2009 /

Szép estét mindenkinek!
Olyan kapcsolást keresek, ami egy kivezérlés jelző, lehetőleg tranzisztoros. De az lenne a kikötés hogy alacsony tápfeszről menjen. Az az alacsony, maximum 3.7V. Valahogyan megoldható lenne hogy a LED-ek ne sorosan, hanem párhuzamosan legyenek?
Jó lenne ha kb. 5-6 Led- et tudna meghajtani.
Előre is köszönöm!

Üdv!
(#) macera2 hozzászólása Nov 22, 2009 /

Üdvözlet mindeninek!
Igazán nem kívánom senki bizniszét rontani, de én annak a VÍZKÖVETLENÍTŐ berendezésnek a kapcsolását keresem, amit egy honfitársunk annyira reklámoz a TV-be. Amelyik még 15 000 impulzust is tud másodpercenként! Szembe a konkurencia csak 3 000 impulzusával. De ha valaki csak a berendezéssel kapcsolatos tapasztalatairól tájékoztat, vagy ad egy aktuális, a témához jobban kapcsolódó linket, azt is nagyon megköszönném.
(#) macera2 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Telitalálat! Köszönöm.
(#) hapro válasza macera2 hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Itt van ezek között nézelődj, hátha megtalálod az igényeidnek megfelelőt. Van közte site rip is ha jól emlékszem.
Bővebben: Link
Következő: »»   96 / 375
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem