Fórum témák
» Több friss téma |
az árom kör átvilágitsa a patrat méri aszintet vagy az időt hát mitud ez csinálni hogy mindig letilt a gyomtatásba szojatok hozá legyetek szives mert én eben seminek érzem magam köszi
hát ha probál gyomtatni az jo jel mert még fel veheti a tintát ha beálta tinta esetleg vera
![]()
Hello Stadi!
Elvittem szervízbe az Canon MP390-est. 31eFt-ba került volna. Nem kértem a javítást. A problémája NCU board panel, valamint modular panel csere szükséges. A szerelő megmutta mit kell levenni és hol kell kicserélni. Mot már csak ilyen panelekre lenne szükség olcsón! Tudsz- e valamit? Üdv Miguel
Sajnos nem tudom, hol lehet most ilyen gépet venni. Mert az említett két alkatrészt szerintem nem fogod tudni megvenni itthon (sugallat: esetleg eBay-en érdemes lehet szétnézni, hátha). A leggyorsabb megoldás valószínűleg egy másik gép (másik típus, amit épp kapsz) megvásárlása. 31 lepedőből egész biztosan kapsz működőt, akár kettőt is.
Helló!
Végignéztem az e-bay-t meg az összes hazai hasonló oldalt a vaterától az expressz-ig, de egyetlen mp 390-es gép sincsen, ez őrület. 1 db mp 360-at találtam, de abban nincssen fax, ami kellene. Üdv Miguel
Sziasztok
Van 1 Canon mp370 tipusú gépem. A probléma a következő: Csak a kék színt nyomtatja azt is kis hibával a többi színből semmit nem fúj és a feketéből sem. A fej teljesen új,1 hete vettem eredeti japán Canon qy6-0054 tipusú,új utángyártott patronokkal(igaz tesco-s ![]() A bekapcsolásnál ezt írja ki: Data error Press set key Valakinek valami jó ötlete,hogy ne keljen kidobnom az ablakon a nyomtatófejet gépestől. Köszi előre is minden jó ötletet.
A legújabb dili,hogy a számítógép nem ismeri fel,igaz jó ideig nem volt már használatban,csak nemrég szereztem hozzá új fejet és gondoltam kiprobálom.
Sziasztok. Van egy IP3000-es nyomtatóm ami hirtelen leállt beállt középre a nyomtatófely és 5 sárga 1 zöld villanás a power gombnál. Mi lehet a gond??
iP4000-nél volt már ilyen hibáról szó, itt. Az iP3000 szervizkönyve is ugyanezt írja.
Nem tudjuk, hogy a fej cseréje megoldja-e a problémát. De ha igen, pénzben akkor is egy használt, működő vagy akár egy új gép árát kellene ráfordítani, magyarul gazdasági totálkár.
Szia!
Én pontosan így jártam a nyomtatóval mint te! Kérlek írd le pontosan nekem a resetelési metódust! Próbálkoztam mindennel, de eddig még nem találkoztam tapasztalattal erre a nyomtatóra! ![]()
Sziasztok. Az a problémám , hogy a Canon I250 nyomtatóm nagyon lassan nyomtat. Mit lehet tenni? Előre is kösz
Szia!
Legalább szépen nyomtat? Valyon nem a programjában állítódott el? Próbáltad a piszkozat (draft vagy fast) nyomtatást? Ezzel is lassú?
Kapcsold ki a csendes módot. Ha papírnál bármilyen típusú fotópapírt választottál ki, akkor az a nagyon lassú pont jó.
Helló Mindenkinek!
Találkoztam a fórumon már ezzel a kérdéssel, de sajnos a választ nem találtam meg rá! Ezért aki tud kérem segítsen nekem. Canon Smart Base MPC190 nyomtatóm ##335 hibakódot ír ki és narancssárgán villog a lámpája és nem tudok semmit kezdeni vele. Köszönöm: diana ![]()
segítsetek a canon240 es nyomtatóm nem csinál semmit az újratöltööt patronnal
![]()
Üdv! Próbáltad lenyomva tartani 5 másodpercig a reset gombot? Legtöbb canon-nal ez oldja meg a chipek kisütését. Többet viszont ne várd, hogy számoljon, csak akkor ha veszel resetelőt is, ami piszok drága. Amúgy itt is nem keleltt volna feltedd a kérdést. És az érdekedben kezd nagy betűvel a mondatokat, mert a moderátorok nem nézik jó szemmel
![]()
Köszönöm szépen a jó tanácsot,de még most regisztráltam,és nem tudom amúgy hol van rajta a reset gomb.akkor hol tegyem fel ezt a kérdést?
![]()
Itt van a legjobb helyen ahova most írtad, és tudatlanságért senki nem tevődik ki, csak maximum lustaságért
![]()
Kaptam egy képet. A jobb felöli gomb a reset. Tudom nem ilyen nyomtatód van, de keresd meg a tiéden is azt a gombot amelyiken a jobb oldali jelölése van. Neked is egy nagyobb gomb kéne legyen. Nyomtatáskor miután kiírja, hogy kifogyott akkor megnyomod ezt a gombot, és legalább 5 másodpercig nyomva tartod. Ekkor megszűnik a hibaüzenet. Legtöbb canon így működik. Viszont veszélyes mert nem tudod a tintaszintet és ha kifogyna akkor a fej lesűlne, mert a festék hűti.
Az a vacak akár melyik gombot nyomom meg semmit nem csinál!
![]() ![]() ![]()
Nagyon szépen köszönöm,de tényleg egy gombra sem csinál semmit !Már nagyon idegesít! :no:
![]()
Sok értelme nincs, ha össze-vissza nyomogatod. Ha működik, akkor csak azzal a gombal ami van a kép jobb oldalán. Gugliban esetleg próbáltál rákeresni? Próbáld meg a gugliban "mp széria újratöltés" néven, vagy hasonló. Ne írd a konkrét típusod, mert az összes mp multifunkcionális nyomtató szerintem ugyan úgy tölthető újra, és így nagyobb az esély egy találatra. Azért remélem megkaptad azt a dránya reset gombot, azzal a jelzéssel. Ha azt írja kifogyott akkor felismerné, mert azzal van gyári chip, viszont ha más hibaüzenet jön elő és nem a kifogyás akkor nem ez lehet a baj.
És már csak arra lennék kíváncsi hogy ha vennék gyárit,azzal mit csinálna ? Felismerné ? Vajon ?
![]()
A gugliba sem ír semmit! Azt írja ,hogy egyik tintapatron sem felismerhető!pedig ugyan azt töltettem meg amivek vettem!
![]()
És akkor szerinted mi lehet a gubanc?
![]()
Esetleg egy print screen lehet segítene, hogy jobban lássuk mi a baj, de ha valóban a nyomtató a felismerhetetlenségre panaszkodik és nem a kifogyásra akkor az érdekes dolog. Én még nem találkoztam ilyennel canonal, csak hallottam róla más márkáknál. Észreveszi ha kiveszed, vagy egyáltalán nem is érzi, hogy betetted? Hanem várni kell, és remélhetőleg valaki aki már találkozott ilyennel, ír rá választ.
Nagyon szépen köszönöm hogy próbáltál segíteni remélem nem fog senki így járni mint én ezt a nyomtatót jól kifogtam további szép napot
![]() ![]()
|
Bejelentkezés
Hirdetés |