Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
"Hány éves vagy fiam?- És még hiszel a mesében?" Szóval amit kipróbáltam két féle kivitelt egy iparit (mosodában) és egyet a saját házamban. A mosoda műszerezettsége között volt vízkeménység megállapítására való műszer. Sehol semmilyen "lassan írom, hogy mindenki megértse":SEMMILYEN változást sem tudtunk kimutatni. (Kettő vegyészmérnök izzadt a problémán mert a csepeli víz lágyítása nagyon jó lett volna a mosodának.) Ez a berendezés a "a működő null ponti energia megcsapoló gép" a "mell nagyobbító kenőcs" kategóriájú humbuk...MM
Még annyit, hogy szembesítettük a forgalmazót a negatív eredménnyel A sok hebegés-habogás után azt a választ kaptuk: Az eredmény a hagyományos technológiákkal nem mérhető. Akkor felajánlottuk, hogy az ő módszerükkel mutassuk ki a változást, beleegyeztek és megállapodtunk, hogy egy hét múlva jönnek.
( Mondjuk villamos szakemberként már akkor sem értettem, hogy két tíz menetes nyitott végű tekercs hangfrekvencián a két colos vascsőre tekerve milyen térerőt tud létre hozni a csövön belül. Az elektronikát egy 12 V-s 500mA-s dugasztáp látta el energiával. Persze mint kotnyeles érdeklődő kibontottam őket. Egy panel négy ic,pár tranyó egy kis trafószerűség meg passzívak voltak benne.Az ipari kivitelben ugyan az a panel volt mint a háziban csak nagyobb dobozban ötször annyiért.) Két nap múlva jött egy ember hozott egy meghatalmazást meg a vételárat és mind a két berendezést visszavitte, közölve ilyen kukacoskodó alakokkal nem kívánnak üzleti kapcsolatba állni. Mi meg örültünk, visszakaptuk a majd 80.000,-Ft-t amiről már le is mondtunk, mert a per többe lett volna.( Történt mind ez 98-ban.) MM
Hi köbzoli, hapro, és Mirr-Murr!
Köszönet az infókért. Azt hiszem a világ megváltása még ezen a téren is várat magára. A vizkő linket azért még végigolvasom, de abba már biztos vagyok, hogy többre nem vállalkozok.
helló
230-130V-ot csinál a trafó és 1.25A és aból szeretnék 50 vagy 60V-ot. Váltó áramú
Sziasztok!
Adott ez a keverő Rhythmyx RYM 309 Hol találhatnék erről legalább egy adatlapot? (átvitel, jel zaj viszony, szimmetrikus vagy asszimmetrikus a mikrofon stb)
Jajj, ilyen még van? Huu de rég láttam már, volt ilyen keverőm, de kb 10 éve, istenem hogy szerettem, nagyon jó kis keverő, az ECHO-jával mennyit ökörködtem, jó kis keverő, becsüld meg, nekem nagyon tetszett. Igaz egy csatorna nem működött, de mit sem vont le az értékéből, adatlapot sajnos nem tudok hozzá, csak egy zsák jókívánságot. A mikrofonja, ha jól emlékszem sima két vezetékes mikrofon, és működik.
Köszi a képet róla, jó volt egy kis noszti.
Üdvözlet!
Uraim! Keresem a Gelhard GXV378TC tipusú erősitö rajzát. Sajnos a gógli nem mindig a barátom
Sziasztok!
Van nálam javítás alatt egy ICE500A nevű végfok. Nincs véletlen valakinek rajza róla? Vagy legalább a tápfeszfigyelés/stand by részről? Nagyban megkönnyítené a javítást. Csumi!
A LED-del sorosan köthetsz 400V-nyi zenert (több darabból), vagy - leosztva a 400V-ot mondjuk 4V-ra - az egy komparátor segítségével pontosan kijelezhető.
Sziasztok! Keresném egy Q60S ajtónyitó vezérlés rajzát!Bővebben: Link
Hellósztok
Keresek egy 11ak19pro tipusú tv tápjának alulnézeti képét mert az enyémnek szétégtek a vezetöszálak és igy nemtudom mit hova kössek. Segitséget elöre is köszönöm!!!
Hello segithetek a macerás dolgok megoldásában.
Én is megépitettem a laptopp és tv közé egy kis ketyerét jol müködik, de azé egy kis electronikai ismeret azé kel hozzá . Nemtudom mennyire sikerül feltenni adocumentumot. Sok sikert hozzá Idézet: Most ez hogy a fenébe jön ide ? De ebben a belinkelt cussosban mi lenne a macera ? Van benne 1-2 tranzisztor + 1 Íc ! ennyi szóval ez semmi „segithetek a macerás dolgok megoldásában”
Azért nem kel letolni a másikat mert egy vasárnapi kérésre most tudtam feltenni amit kért . Inkáb segitség kellene nékem is, ALIEN CTV 5131 tv kapcsolási rajzát keresek. Elöre is köszi a segitséget
Ha használnád a válaszgombot akkor még az is lehet, hogy tudnák kinek válaszolsz.
Bocsi de egy kicsit szakértek ehhez a dolgokhoz, kösz a segitséget
Idézet: Rendben de akkor kellett volna használni a válasz gombot ? Nem le b.. szántam csak most hirtelen a kapcsolási rajzot keresekben , bemutatsz egy általad építet valamit . „egy vasárnapi kérésre most tudtam feltenni amit kért”
IMQ Stage Line MPX-1 XXS Mixer típusú keverő kapcsolási rajzára lenne szükségem.
Sziasztok
Egy Studio Standard Fisher CA224 es erősitő kapcs rajára lenne szükségem Elektrótanya nem adott rá találatot Előre is köszi
Köszi, de már megoldottam, nem kell a kapcsolási rajz.
Üdv mindenkinek. Thomson 42jh67e tv-hez keresek kapcsolási rajzot. Előre is köszi
Találtam még egyet. Ez talán részletesebb.Bővebben: Link
Az Urbanos függvénygenerátorhoz keresek leírást, mit hova kell kötni. Megvolt, csak az enyészeté lett. Urban oldalán azt írják, hogy RT évkönyv 1997. Meg is kerestem, de az nem ugyanez a nyák, és talán kapcsolás.
Kép alapján erről van szó: Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |