Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Hali!
Feladtam a rendelésemet. Már minden fel van dolgozva, kivéve ez. Az van írva, hogy visszaigazolást vár, nem értem,miért írja azt mikor elvileg van raktáron? Üdv!
Hali! Bővebben: Link
Köszönöm!
Régebben pedig úgy volt írva hogy külső raktáron, vagy hasonló
Ez észrevételem szerint változó, de én is úgy emlékszem hogy ki volt írva hogy külső raktáron. Na majd ha kész lesz ez az ötlet, az lesz a szuper.
Tyí, de jó, van Flux! És nem is drága - remélem nem kell a postázásra sokat várnom, bár kész a nagy SMD-s panelem, de a következőnél jó lesz majd
Viszont a VCC 210-as tesztvezetékekkel mit lehet kezdeni? Némelyik szigetelő cső olyan szinten csúszkál a fém krokin, hogy kín szenvedés kinyitni a pofáját… Valami szilikon alapú cucc van benne, amit ki kéne takarítanom? Mert semmi ilyet nem látok benne. Még egy apróság, ha már itt vagyok: a GMN típusjelű potigombok eléggé kétes minőségűek, vettem belőlük párat, mert elég ízléses optikailag, csak nem tudom, mit vártam ennyi pénzért (az a marhadrága alu viszont megérte az árát, nagyon feldobja az amúgy sem egyszerű végfokomat!) És köszi, hogy a B-327-re ráírtátok, hogy egyáltalán milyen alapú szer! Egyébként majd valamikor mostanában lesz Kontakt LR (PCC) vagy Screen TFT? Köszi az eddigi jó cuccokat, amiket nem könnyű beszerezni a környéken!
Van rá esély, hogy be tudtok szerezni kicsit minőségesebb mono 6,3jack aljzatot? Beépítendőt.
Valamint érdekelne sztereó aljzat, beépített kapcsolóval. Olyan, ami nem a jelet kapcsolja, hanem attól független. Ha lehet, akkor 6,3as, ha nem akkor jó a 3,5is. Arra használatos, hogy érzékelje, ha be lett dugva valami (újabb alaplapi integrált hangkártyák).
Mindenesetre feltettem egyet ide a biztonság kedvéért ha kellene mert később nem lesz lehetőségem.
Nagyon köszönöm, de ilyenem van és sajnos nem jó, mert a lábkiosztása nem megfelelő a gyári nyákba!
Neten böngészve, tactile switch 3x6 , vagy tact 3x6, vagy TMG-325 néven találtam, de csak külföldi oldalakon.
Sziasztok!
Nem tudom, mennyire megoldható, de be tudtok szerezni SMD Elektrolit kondit? Köszönöm szépen...
Ez mind szép és jó (KC Kontakt PCC), de nettó 1500 körül lenne a reális ára, máshol se olcsóbb… Megoldható a dolog?
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy lábkapcsoló lesz nálatok valamikor? Egész pontosan ilyesmire gondoltam. Egy gitár torzító pedálhoz kéne, 2 vagy 3 áramkörös ON-ON típus. Köszönettel: Sheffield
Szia!
Lábkapcsoló már van az áruházban, de ez csak 1 áramkörös. EFS-D Ha ilyen nem jó, akkor bocsi. Üdv!
Sziasztok olyan csatlakozó aljzatot tudtok szerezni, amibe 3,5-es jack megy csak nem 2 (mono), vagy 3 (stereo) részre van osztva hanem 4. Tehát 1 a test és még 3 adat. kellene lengőben is és beültethetőben is. Ill. hozzá kellene+1 dugó is.
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy 10W-os radiális ellenállást be tudtok-e szerezni?
üdv . én keresnék MPXH6400A típusú nyomásérzkelöt, illete MPXH6250A típusú vákumérzékelöt. segítséget elöre is köszönöm
Üdv!
Szeretnék érdeklődni, hogy hódoló/dekódoló ic pár nem e lesz a kínálatba? Gondolok pl PT2262-72 párra. Jól jönnének a rádiós modulokhoz. Ha nem nagy kérés, tenne ide valaki egy lábkiosztást a http://www.hestore.hu/files/tx4mdil.pdf ben lévő adóról? Tüskékkel lefele, szélesebb oldal feléd néz állásból. A gépem nem nyitja meg a pdf et, google meg nem dobja ki a lábkiosztást. Képet meg tudok nyitni. Előre is köszönöm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |