Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu

Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   24 / 174
(#) zoly15 hozzászólása Nov 30, 2009 /

Hali!
Feladtam a rendelésemet. Már minden fel van dolgozva, kivéve ez. Az van írva, hogy visszaigazolást vár, nem értem,miért írja azt mikor elvileg van raktáron?

Üdv!
(#) gydanee válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 30, 2009 /

(#) zoly15 válasza gydanee hozzászólására (») Nov 30, 2009 /

Köszönöm!
Régebben pedig úgy volt írva hogy külső raktáron, vagy hasonló
(#) gydanee válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 30, 2009 /

Ez észrevételem szerint változó, de én is úgy emlékszem hogy ki volt írva hogy külső raktáron. Na majd ha kész lesz ez az ötlet, az lesz a szuper.
(#) Attila86 válasza Topi hozzászólására (») Nov 30, 2009 /

Akkor nem lesz?
(#) Topi válasza Attila86 hozzászólására (») Nov 30, 2009 /

Lehet. De nem az volt hogy túl drága?
(#) Attila86 válasza Topi hozzászólására (») Nov 30, 2009 /

Egyszer élünk.
(#) Topi válasza Attila86 hozzászólására (») Nov 30, 2009 /

Tádááám:

Bővebben: Link
(#) klemo86 hozzászólása Nov 30, 2009 /

Tyí, de jó, van Flux! És nem is drága - remélem nem kell a postázásra sokat várnom, bár kész a nagy SMD-s panelem, de a következőnél jó lesz majd
Viszont a VCC 210-as tesztvezetékekkel mit lehet kezdeni? Némelyik szigetelő cső olyan szinten csúszkál a fém krokin, hogy kín szenvedés kinyitni a pofáját… Valami szilikon alapú cucc van benne, amit ki kéne takarítanom? Mert semmi ilyet nem látok benne. Még egy apróság, ha már itt vagyok: a GMN típusjelű potigombok eléggé kétes minőségűek, vettem belőlük párat, mert elég ízléses optikailag, csak nem tudom, mit vártam ennyi pénzért (az a marhadrága alu viszont megérte az árát, nagyon feldobja az amúgy sem egyszerű végfokomat!) És köszi, hogy a B-327-re ráírtátok, hogy egyáltalán milyen alapú szer!
Egyébként majd valamikor mostanában lesz Kontakt LR (PCC) vagy Screen TFT? Köszi az eddigi jó cuccokat, amiket nem könnyű beszerezni a környéken!
(#) KTobi válasza Topi hozzászólására (») Nov 30, 2009 /

Van rá esély, hogy be tudtok szerezni kicsit minőségesebb mono 6,3jack aljzatot? Beépítendőt.
Valamint érdekelne sztereó aljzat, beépített kapcsolóval. Olyan, ami nem a jelet kapcsolja, hanem attól független. Ha lehet, akkor 6,3as, ha nem akkor jó a 3,5is. Arra használatos, hogy érzékelje, ha be lett dugva valami (újabb alaplapi integrált hangkártyák).
(#) Attila86 válasza Topi hozzászólására (») Dec 1, 2009 /

Köszönjük! :yes:
(#) leonart válasza titkovics hozzászólására (») Dec 1, 2009 /

kb ilyenre gondoltam.
(#) leonart válasza MolnarG hozzászólására (») Dec 1, 2009 /

Feltettem: ide
(#) leonart válasza titkovics hozzászólására (») Dec 1, 2009 /

Mindenesetre feltettem egyet ide a biztonság kedvéért ha kellene mert később nem lesz lehetőségem.
(#) titkovics válasza leonart hozzászólására (») Dec 1, 2009 /

Nagyon köszönöm, de ilyenem van és sajnos nem jó, mert a lábkiosztása nem megfelelő a gyári nyákba!
Neten böngészve, tactile switch 3x6 , vagy tact 3x6, vagy TMG-325 néven találtam, de csak külföldi oldalakon.
(#) kiskacsa2009 hozzászólása Dec 2, 2009 /

Sziasztok!
Nem tudom, mennyire megoldható, de be tudtok szerezni SMD Elektrolit kondit?
Köszönöm szépen...
(#) MolnarG válasza leonart hozzászólására (») Dec 2, 2009 /

Köszi.
(#) klemo86 hozzászólása Dec 2, 2009 /

Ez mind szép és jó (KC Kontakt PCC), de nettó 1500 körül lenne a reális ára, máshol se olcsóbb… Megoldható a dolog?
(#) Sheffield hozzászólása Dec 5, 2009 /

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy lábkapcsoló lesz nálatok valamikor? Egész pontosan ilyesmire gondoltam.

Egy gitár torzító pedálhoz kéne, 2 vagy 3 áramkörös ON-ON típus.

Köszönettel:
Sheffield
(#) Frodo94 válasza Sheffield hozzászólására (») Dec 6, 2009 /

Szia!

Lábkapcsoló már van az áruházban, de ez csak 1 áramkörös.
EFS-D
Ha ilyen nem jó, akkor bocsi.

Üdv!
(#) GrandF válasza Sheffield hozzászólására (») Dec 6, 2009 /

Szia!
Ha jól látom, akkor ez kb. ugyanúgy néz ki, mint amit linkeltél.
Üdv.
(#) Rakloo hozzászólása Dec 8, 2009 /

Hello!

Érdeklődni szeretnék,hogy ez az LCD HD44780 kompatibilis-e ?
(#) levii válasza Rakloo hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

Igen.
(#) bankimajki hozzászólása Dec 9, 2009 /

Sziasztok olyan csatlakozó aljzatot tudtok szerezni, amibe 3,5-es jack megy csak nem 2 (mono), vagy 3 (stereo) részre van osztva hanem 4. Tehát 1 a test és még 3 adat. kellene lengőben is és beültethetőben is. Ill. hozzá kellene+1 dugó is.
(#) titkovics válasza leonart hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy 10W-os radiális ellenállást be tudtok-e szerezni?
(#) bucmorgo hozzászólása Dec 15, 2009 /

üdv . én keresnék MPXH6400A típusú nyomásérzkelöt, illete MPXH6250A típusú vákumérzékelöt. segítséget elöre is köszönöm
(#) Thowra hozzászólása Dec 16, 2009 /

Üdv!
Szeretnék érdeklődni, hogy hódoló/dekódoló ic pár nem e lesz a kínálatba? Gondolok pl PT2262-72 párra.
Jól jönnének a rádiós modulokhoz.
Ha nem nagy kérés, tenne ide valaki egy lábkiosztást a http://www.hestore.hu/files/tx4mdil.pdf ben lévő adóról?
Tüskékkel lefele, szélesebb oldal feléd néz állásból. A gépem nem nyitja meg a pdf et, google meg nem dobja ki a lábkiosztást. Képet meg tudok nyitni.
Előre is köszönöm.
(#) gg630504 válasza Thowra hozzászólására (») Dec 16, 2009 /

Átalakítottam jpeg képpé.

tx4mdil.jpg

(#) Thowra válasza gg630504 hozzászólására (») Dec 16, 2009 /

Üdv!
Köszönöm a gyors segítséget.
(#) kisedison hozzászólása Dec 17, 2009 /

egy gyors kérdés. a Hestore-n nem lehet majd kapni nagyobb teljesítményű motorokat? pl. 24V 250W. Csak azért ide írom mert itt van szó villanymotorokról.
Következő: »»   24 / 174
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem