Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Azért ez nem semmi.
Ha már Chuck Norrisról esett szó és még nem ismeritek, nekünk Magyaroknak is van egy saját magyar Chuck Norrisunk.
Íme: Magyar Chuck Norris A másik kedvencem: Csak neked Csak ma Chuck Norris
Ha problémád van hívd "Csak" Norriszt! Mindent megold.
Úúúr isten, néha én is Tompa vagyok, de ennyire azért nem.
Ha a lustaság/tudatlanság fájna... Erre értettem
Héééé! Ez nem éri! Én küldtem neked a linket emesén keresztül.
Bocsi az offért, de ez mivel egy több gépből álló rendszer, valószínűsíthető, hogy egy cluster, speciális oprendszerrel, így a számítási teljesítményt lehet megnövelni. tároló kapacitásra inkább több hddt kötnek egy gépre, mint több gépet kapcsolnának össze.(gyakorlatilag, van egy terminálod, ahonnan elérsz egy olyan oprendszert, aminek mondjuk 60-80-100 db cpuja van. álltalában linux, pl: helmer, többnyire 3d renderelésre használnak clustert, valamint speciális számításokra. )
Karaoke kezdőknek: http://unix.rulez.org/~calver/funny/swf/volare-karaoke.swf
,Aranyos"
Köszi a kiigazítást.
Tudtam hogy létezik, ilyen, de nem tudtam, hogy ez pont az. Akkor ezért nem látni, szinte sehol, jól felismerhető tömböket.
Sziasztok!
Most megmutatom nektek, hogy néz ki egy Istennő!
Viccek
Zsiga és Gazsi a vásárban ketten vesznek egy sült kolbászt. Zsiga ketté töri, majd minden szívbaj nélkül kiveszi a nagyobbikat. Gazsi ezen felháborodik és szóvá is teszi: - Hallod-e te zsiga, há mé a nagyobbikat vetted ki, hogy süljön ki a szemed? - Mé, te melyiket vetted vóna ki ? - mondja Zsiga. - Há a kissebbiket. - Há ott va', a tied. Az anyós felhívja orvos vejét: - Fiam, kificamodott a bokám, most mit csináljak? - Sántítson mama, sántítson! Idős asszony elmegy az orvoshoz, majd megkérdezi a doktort: - Mondja Doktor Úr ki is az a német úr aki mindíg átrendezi a szobámat? - Alzheimer asszonyom Alzheimer. Nagymama, mit jelent az a szó, hogy szerető? - Atya isten - mondja a nagymama, odafut a szekrényhez, kinyitja és kiesik egy csontváz. - Mi volt ma az iskolában Tomika? - Kémia órán a puskapor összetételét tanultuk. - És holnap hánykor kezdődik az iskola? - Miféle iskola? Az arab bemegy a bárba, és azt mondja a pincérnek: - Hablahblahblabla COCA-COLA - Elnézést uram, nem értettem, egy jéghideg micsodát? Fizikaóra. A tanárnő felszólítja Pistikét és kérdi: - Ki volt az a híres angol tudós, aki megalkotta a mechanika három törvényét? Pistike gyötri az agyát, de nem jut semmire: - Nemtom! - Nagyon jó Pistike! Csak a kiejtésen kell egy kicsit javítani. Bemegy egy nyápic fickó a kocsmába, és megkérdi: - Bocsánat uraim, de nem a maguké az a pitbull kint az ajtó előtt, a parkolóórához kötve? Egy kétméteres kopasz, dagadt, motorosruhát viselő fickó lassan megfordul, és felmordul: - De, az enyém! Nem tetszik talán valami? - Nos, uram, attól tartok, a helyzet az, hogy a kutyám megölte az Ön pitbullját. - Micsoda? Hát milyen kutyád van neked? - kérdi döbbenten a kolosszus. - Nekem? Egy négy hetes palotapincsi. - És el is higgyem, hogy az a zsebcirkáló megölte az én kutyámat? Mit csinált vele? - Megakadt a torkán... Bíró a vádlotthoz: - Kéri a következő kérdést, vagy megáll három évnél? A költő a barátnőjével sétál a parkban. - Milyen szép a naplemente... - áradozik a baratnő. Mire a költő: - Kuss! Nem akarok most munkáról beszélni.
Két részeg beszélget:
- Te, én gondolkodtam a tegnapi balhé óta, legyünk barátok! - Hülye vagy, hogy néznénk ki csuhában?!
Nem hiába van a Wo (kijelölés) előtag.
Orosz metró életkép címmel linkelt valaki egy oldalt,de nagyon nemtalálom,csak ez az egy kép van meg,légyszi segítsegek honnan van ez a kép! :hide:
Szerintem ez az:
Bővebben: Link
Köszi a gyors választ! Valóban ezaz! :beka3:
Én ettem ennek a kifejezetten segély termékéből.Ugyanolyan,csak az ingyen van
Egyébként a Fishki.Net-ről származik. A Kapu onnan vette át. Nézz bele,érdemes.
Tiszteletem a Fórumnak!
(Új fiú vagyok.) Hallottátok, hogy a II. világháború óta Yugoszláviában az ellenállás mértékegysége a partizán-per-négyzetkilométer?!
A szelem per négyzetméter a lidércnyomásé.
Szia Te a "szellem per négyzetméterre gondoltál" ugye?
[OFF] A szelem az más... így bableves után...[/OFF]
Jogos... A fejtetbab leves nagyon finom ám...
...életbe Matyi. Megint 1 T-t írtál a fejtet(T)-hez. Ne spórolj már.......
Ha Mátyás mindig lehagy egy "T" betűt, akkor a nevét Topi ismét javíthatja, DuMayi-ra! :hehe:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |