Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Azért ez nem semmi.
![]()
Ha már Chuck Norrisról esett szó és még nem ismeritek, nekünk Magyaroknak is van egy saját magyar Chuck Norrisunk.
Íme: Magyar Chuck Norris ![]() A másik kedvencem: Csak neked Csak ma Chuck Norris
Ha problémád van hívd "Csak" Norriszt! Mindent megold.
Úúúr isten, néha én is Tompa vagyok, de ennyire azért nem.
![]() ![]()
Héééé! Ez nem éri! Én küldtem neked a linket emesén keresztül.
![]() ![]()
Bocsi az offért, de ez mivel egy több gépből álló rendszer, valószínűsíthető, hogy egy cluster, speciális oprendszerrel, így a számítási teljesítményt lehet megnövelni. tároló kapacitásra inkább több hddt kötnek egy gépre, mint több gépet kapcsolnának össze.(gyakorlatilag, van egy terminálod, ahonnan elérsz egy olyan oprendszert, aminek mondjuk 60-80-100 db cpuja van. álltalában linux, pl: helmer, többnyire 3d renderelésre használnak clustert, valamint speciális számításokra. )
Karaoke kezdőknek: http://unix.rulez.org/~calver/funny/swf/volare-karaoke.swf
,Aranyos"
![]() ![]()
Köszi a kiigazítást.
Tudtam hogy létezik, ilyen, de nem tudtam, hogy ez pont az. Akkor ezért nem látni, szinte sehol, jól felismerhető tömböket.
Sziasztok!
Most megmutatom nektek, hogy néz ki egy Istennő! ![]()
Viccek
Zsiga és Gazsi a vásárban ketten vesznek egy sült kolbászt. Zsiga ketté töri, majd minden szívbaj nélkül kiveszi a nagyobbikat. Gazsi ezen felháborodik és szóvá is teszi: - Hallod-e te zsiga, há mé a nagyobbikat vetted ki, hogy süljön ki a szemed? - Mé, te melyiket vetted vóna ki ? - mondja Zsiga. - Há a kissebbiket. - Há ott va', a tied. Az anyós felhívja orvos vejét: - Fiam, kificamodott a bokám, most mit csináljak? - Sántítson mama, sántítson! Idős asszony elmegy az orvoshoz, majd megkérdezi a doktort: - Mondja Doktor Úr ki is az a német úr aki mindíg átrendezi a szobámat? - Alzheimer asszonyom Alzheimer. Nagymama, mit jelent az a szó, hogy szerető? - Atya isten - mondja a nagymama, odafut a szekrényhez, kinyitja és kiesik egy csontváz. - Mi volt ma az iskolában Tomika? - Kémia órán a puskapor összetételét tanultuk. - És holnap hánykor kezdődik az iskola? - Miféle iskola? Az arab bemegy a bárba, és azt mondja a pincérnek: - Hablahblahblabla COCA-COLA - Elnézést uram, nem értettem, egy jéghideg micsodát? Fizikaóra. A tanárnő felszólítja Pistikét és kérdi: - Ki volt az a híres angol tudós, aki megalkotta a mechanika három törvényét? Pistike gyötri az agyát, de nem jut semmire: - Nemtom! - Nagyon jó Pistike! Csak a kiejtésen kell egy kicsit javítani. Bemegy egy nyápic fickó a kocsmába, és megkérdi: - Bocsánat uraim, de nem a maguké az a pitbull kint az ajtó előtt, a parkolóórához kötve? Egy kétméteres kopasz, dagadt, motorosruhát viselő fickó lassan megfordul, és felmordul: - De, az enyém! Nem tetszik talán valami? - Nos, uram, attól tartok, a helyzet az, hogy a kutyám megölte az Ön pitbullját. - Micsoda? Hát milyen kutyád van neked? - kérdi döbbenten a kolosszus. - Nekem? Egy négy hetes palotapincsi. - És el is higgyem, hogy az a zsebcirkáló megölte az én kutyámat? Mit csinált vele? - Megakadt a torkán... Bíró a vádlotthoz: - Kéri a következő kérdést, vagy megáll három évnél? A költő a barátnőjével sétál a parkban. - Milyen szép a naplemente... - áradozik a baratnő. Mire a költő: - Kuss! Nem akarok most munkáról beszélni.
Két részeg beszélget:
- Te, én gondolkodtam a tegnapi balhé óta, legyünk barátok! - Hülye vagy, hogy néznénk ki csuhában?!
Nem hiába van a Wo (kijelölés) előtag.
![]()
Orosz metró életkép címmel linkelt valaki egy oldalt,de nagyon nemtalálom,csak ez az egy kép van meg,légyszi segítsegek honnan van ez a kép! :hide:
Szerintem ez az:
Bővebben: Link
Köszi a gyors választ! Valóban ezaz!
![]()
Én ettem ennek a kifejezetten segély termékéből.Ugyanolyan,csak az ingyen van
![]()
Egyébként a Fishki.Net-ről származik. A Kapu onnan vette át. Nézz bele,érdemes.
Tiszteletem a Fórumnak!
(Új fiú vagyok.) Hallottátok, hogy a II. világháború óta Yugoszláviában az ellenállás mértékegysége a partizán-per-négyzetkilométer?!
A szelem per négyzetméter a lidércnyomásé.
![]()
Szia Te a "szellem per négyzetméterre gondoltál" ugye?
[OFF] A szelem az más... így bableves után...[/OFF] ![]() ![]()
Jogos... A fejtetbab leves nagyon finom ám...
...életbe Matyi. Megint 1 T-t írtál a fejtet(T)-hez. Ne spórolj már.......
Ha Mátyás mindig lehagy egy "T" betűt, akkor a nevét Topi ismét javíthatja, DuMayi-ra! :hehe:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |