Fórum témák
» Több friss téma |
Elég gyors. De ha a Nagra2-re rákeresel a neten, találsz több forrást is.
Üdv mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy van egy megnlévó T-home-s müholdas Tv-m. Adtak hozzá beltériket, minden rendben velük. Van azonban egy másik digitális beltérim, amit ha rádugok nem fog semmit. Nem úgy kellenelennie, hogy ekkor a szabadon fogható csatornákat lásam?
Szia!
Az Amoson nem igazán találsz szabadon fogható adást. Bővebben: Link Azt a pát foghatónak a paramétereit kézzel vidd be a beltéribe.
infot szeretnék kérni dsx6010 kapcsolatban.
miért villog a kijelzön az óra és hogy lehet beállitani? Vagy müholdon keresztül beállitsa saját magát??? köszi
Igen, ha az Astra holdon áll az antenna, akkor a villogás alatt keresi az esetleges új softwaret, majd az idő is beáll automatikusan. Nem mindig a pontos idő lesz elsőre. Néha kell kis idő, hogy az időzónát (nyári/téli) is felismerje.
Valaki ismer valami lelőhelyet? A luxsaton úgy néz ki, régi a cucc, nekem meg fel kellene vennem estére valamit.
sziasztok ..nekem is van kartya kuggetlen belteri de nincs belenyulva es ugy magatol fog 1 par kodolt musort is es van szamitogep csatlakozoja is.
Idézet: Váóóó... Az rs-232-esre gondolsz? Az mindegyiknek van. az a "null-modem csati, szoftverfrissítéshez.„es van szamitogep csatlakozoja is. ” Más: arra azért kiváncsi lennék ki tudja nézni az itt is belinkelt oldalakon levő kódokkal a Digit. Nagravision 2-re nincs kód! Ezért váltottak Nagra 1-ről. (ha lesz, szóljatok!)
Nagra2-re van kód, Nagra3-ra nincs egyelőre. De a diginél az átállás el van halasztva március 31-re.
Nekem egyes csatornák bejönnek, csak épp amit haver kérdezett, hogy fel tudnék-e venni valamit, az nem akar bejönni.
Diginek tudtommal csak a Thor 3/5/6 és Intelsat 10-02 van a nyugati 0.8°-on. HBO Hungary nem akar bejönni, de pl. TV2, RTL Klub, AXN simán nézhető.
Szia Potyo
Olyan nincs, hogy egyes adók bejönnek egyesek nem Ha hibás a kód akkor semmi nem megy. Egyébként 09:45 kor a helyes kód az alábbi : 00 88 ED 60 27 08 F4 6B B7 80 66 39 6E 78 A9 86 96 01 EA 92 E8 BE 88 EB FD D8 36 C8 60 1D CF 10 20 77 üDV
Szia!
Nem kéne nyíltan kiírni a kódokat, mert baja lehet az oldalnak belőle. Inkább linkelj!
Vagy akkor tedd bele egy text fájlba és mellékeld, vagy a forrásod linkjét add meg.
szia ,igen arra ,de van a sky master muhold vevo amelyknek nincs csatija a szamitogephez .
Szia!
Igen, a nagra3-ra még nincs törés. A D*gi simán nézhető soft emu-val, ameddig a N2 kódolás is fut párhuzamosan az N3-al. És persze az összes N2-vel kódolt csatorna jön "okosított" beltérivel
Olyan hiba mitől van, hogyami eddig bejött csatorna most nem jön be, mert annyit ír ki, hogy nincs jel. De van ami bejön. 55% minőséggel. Esett a hó, a fejet lepucoltam, az idő tiszta. Elmozdulni meg nem mozdult el a beállítás.
Én nem tudom, hogy nálam mi lehet. Úgytűnik, hogy csak az H*O nem jön, minden más is jön, ami ezzel azonos transzponderen van. Még új keresést is csináltattam a transzponderen, ugyanazokat találta most is, mint régebben, de mégsem jön az H*O
Nézd meg a Lyngsaton, vagy a Satco-dx-en, hogy rajta van-e még az N2, vagy már csak az N3 él. Én egy hónapja már nem követem az eseményeket.
Szia!
A parabola nem jeges? Vagy esetleg kábelhiba, beázott F-csatlakozó.
Szevasz!
Most is megy... 12653 H 27500 de Uraim! ez warez! Üdv: StMiklos
Szia!
Beszélni szabad róla. Nyíltan kulcsokat terjeszteni nem!
Ezen néztem én is. De mondom, csak az H*O Hungary nem akar működni, úgy csinál, mintha öt másodpercenként újra rákattintanék a csatornára. A többi, ami ugyanerről a transzponderről jön, azok nézhetők. Szóval nálam lesz valami, de nemtudom, hogy mi...
F csatlakozó aljzatom van egy ami kint van a hidegben. 3 méterrel van megtoldva a 13m -s koax. A parabola nem jeges, megnéztem. Van pár olyan adó ami meg 50% minőséggel jön. De van ami csak 29% ami meg 40 szokott lenni, és van ami meg egyáltalán semmi.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |