Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Valaki tud segíteni,hogy mi lehet a baja az elin wm26aaa tipusú mosógépemnek,mert vezérlőpanelt cseréltem,de nem reagál semmire,csak mindene világít!
Hello
Próbálj meg annyit hogy húzzál le minden kanócot a panelról. Csak a táp és a kezelő panel csati maradjon. Elméletileg kéne hibát dobnia így, vagy nem tudom. Imi
Szia!
Sajnos nem lett jó! Kicserélték a panelt,hogy próbáljam meg ujra az új panellel,de így sem müködik! Tudna nekem valaki mondani egy szervízt,amelyik foglalkozik program feltőltéssel?
Hello.tudna valaki nekem fagor fe 948-hoz vezérlő panelt mert elszált a program ic valószinű.Roszul let bekőtve és a táp elszélt ,az meg let csinálva és semmi változás nem tőrtént.
Sziasztok! Ismét Whirlpool és ismét invensys vezérlőkártya...
A hibajelenségről is írtatok már: centrifugálás során a LED-ek kialszanak, majd újra felvillannak és nem áll le a gép. Miután szétszereltem, meglepetésemre néhány alkatrészen az elszenesedés jelei mutatkoznak (fotók). Visszaolvasva - ha jól értettem - tranyók is meghibásodhatnak. Mit tegyek, hol keressem a hibát?
Szia!
Egy kis hígító vagy alkohol és már tiszta is lesz a panel Cserélném a motrot, ha kínai van rajta. Csinálj egy fényképet a motorról. Imi
Hello
Előtte az elfüstölödött ellenállást cserélném ha jól látom az R16-osat... Ha ez megvan utána végig kéne mérni az összes többit. Hogy lehet fordítva bekötni?? Amúgy meg ezért az öreg szar panelért is elkérnek 6-8 ezret is Imi
Az ellenállást megnézem...
"Amúgy meg ezért az öreg szar panelért is elkérnek 6-8 ezret is" Ha mégsem sikerülne a javítás, hol lehet ilyen panelt venni? Azért 6-8 ezret adnék érte (inkább, mint mosógép csere)
Hello
A fustös ellenálás (R038) 150Kohm 0.5W-os. A hibát okozhatja a táp leállása de a kontroller reset áramköre is. A motor??
Köszönöm, hogy megnézted az ellenállást.
Ezt a motor kérdést viszont már egyre jobban nem értem. Már imikee10 is kérdezte... de ezen a panelon nincs sehol motor...
Üdv!
A panelen semmilyen motor nincs. Én a főmotorra gondoltam!!! Zárlatos. Kb 15 Ezer forintért lehet venni szállítási sérült gépekből. Üdv Imi
Helo!
Ilyen panelt ami neked van én nekem csak egyszer kellett venni mert füst volt az egész akkor azt hiszem 7000 vagy 7500-ért tudtam venni. Most lehet hogy van nekem elfekvőben Imi
Nem vagyok mosogépszerelő, így sok infóm nincs. Nem kellene valami hibakódot jeleznie?
Sziasztok! Van egy Indesit wp100 típusú mosógépünk.Néha nem akar működni és körbe forog a programkapcsolója,a led 8-at villan és folyamatosan szivatyúzza ki a vizet magából,nem áll le.Sokszori próbálkozásra elindul.Valakinek van tapasztalata a géppel vagy esetleg valami tanács? A neten csak annyit találtam,hogy a 8as kód azt jelenti,hogy nem fűt vagy pedig minden hibára ezt írja ki.A segítséget előre is köszönöm!
Sziasztok! Olyan szakembert keresek, aki mosógép elektronikákat javit.
Szia.Én javítom az elektronikákat írj privátba. Üdv szepi003
Indesit wp100 F8-as hiba az álltalában fütőszál.
Nem feltétltnül szakadt, lehet túl nagy szivárgóárama is. Lehet vizszint szabályzó is ( azon keresztül megy a fűtőáram ) A fütés relé is lehet rossz az elektronikán. Vagy pedig sima elektronika hiba (ezt minden hibakód után odaírják )
Tisztelt Fórumozók!
Boldog Új Évet Nektek! És némi segítséget nekem: INDESIT WITE 127(EU) mosógéphez keresek szevíz manuált vagy más műszaki dokumentációt (rajz, robbantott ábra stb). A feti masina hibajelensége: "Hideg" ajtózárral indított programok le futnak, de az ezt követőek nem. Kiszerelt ajtózárnál is tapasztaltam ezt: a reteszelő "pöcök" kiemelkedett, a működtető feszültség megjelenése után, a "lakat" szimbólum megjelent a kijelzőn, a program futása megindult. Az imételt program indításkor viszont a feszültség megjelenését nem követte reteszelés, a program sem ment tovább. A kijelzőn nem volt hibaüzenet! Van-e hasonló tapasztalatotok! Segítségeteket előre is köszönöm.
Sziasztok!
Segítséget kérnék egy Siemens WD3120 mosó-szárítógép javításához. A motorvezérlő panelen (COPRECI MOD. BYDS1310; COD. 361-070) elszállt az R12, és R14 ellenállás, ami szépen megégett, ennek a két ellenállásnak az értékére lennék kíváncsi. Ha valaki tudja kérem segítsen! Köszönöm szépen! Üdv. tiwu
Köszönöm szépen a segítséget belenéztem de azon kívül,hogy a motor csapágya csörög semmi különöset nem találtam.
Vagy esetleg nyirkos a panel. Akkor is szokott az indesit ilyen hibakódokat produkálni.
Imi
Sziasztok forumozók. Kis segítség kellene. Van egy WP: AWM807-es előltőltős mosógépem ami rakoncátlankodik. Az összes centrifugálási program előtt nem akar leállni a szivattyú csak pörög és pörög hosszú percekig. Ha kikapcsolom és pár perc múlva bekapcsolom minden megy tovább rendesen. Mi lehet a baja? Kérem segítsen akinek van tippje.
Hello!
Nézd át a légsűrítő tartályt, vízszint szabályzót. Olvass vissza már leírtuk ezeknek a menetelét. Imi
Helló. Átolvastam mind az 55 oldalt becsülettel. A légtartály tiszta, a vizszintszabályzón mit kell megnézni vagy esetleg mérni. bocs a sötétségért.
Üdv!
Általában ha bele fújsz és kattan akkor OK. Vagy esetleg a centri üzem tekercse qka. De azért ellenőrizd le a dolgokat. Innen le tudod tölteni a rajzát. Üdv Imi |
Bejelentkezés
Hirdetés |