Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 1, 2005
Témakörök:
Eagle leírások a neten:
Eagle alkatrész-könyvtárak: http://www.snapeda.com
és a leírás hozzá.- http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle.htm - http://pa-elektronika.hu/hu/cikkek/75-eagle.html
Nincs mit, viszont a fölé-húzás módszere nagyon érdekelne, úgyhogy ha eszedbe jut, hogy hogyan kell akkor nem fogd vissza magad , persze ha bárki más tudja mindenképpen ossza meg tudását :yes: .
Azt hiszem talán csak az 5-ös verzió fölött működik ez a dolog, de nem biztos. Meg kellene nyitni egy 5-ös verzióban egy olyan szimbólumot az alkatrész-szerkesztőben, aminek ilyen lábfelirata van és a "Name" gombbal rá kellene nyomni, megnézni hogy mit ír ki.
Hello!
A "NAME" szövegét kezdjétek '!' jellel !
Hopp, meg is van . A megoldás: !
Egyszerűen egy felkiáltójelet kell a szó elé írni és vonalat tesz fölé, ha pedig a szó egy vagy több betűje fölé szeretnénk csak vonalat, akkor felkiáltójelek közé kell azokat tenni.
Sziasztok!
Nem szoktam használni az autoroute-ot... és amikor már majdnem kész a panel, szinte mindig belefutok a következő problémába: Pl.: a GND vonalakat végigvittem... már csak egy helyen kéne összekötni őket. de a légvonal a lehető legrosszabb helyen van. Más helyenen egy egyenes vonallal össze is tudnám kötni, de mivel ott nagyobb a táv nem ott kezdi a vezetékezést. Eddig azt csináltam, hogy a már meglévő vezetéken megint végigvezettem, de ez nem a legkényelmesebb. Lehet valahogy választani, hogy honnan kezdjen vezetékelni egy hosszabb vonalon? Köszi Zoli
Helló vzoole.
Nyomd a CTRL -t utána bökj oda az egérrel.. meglásd onnan fog kezdeni, ahonnan te akarod!!! Üdv
Szia Edison
megosztanád az oldal elérhetőségét velünk is
Megtette! Bővebben: Link
Sziasztok!
Olyan eddig nem tapasztalt különös problémával kerültem szembe, hogy egy magasabb verzió számú eagle projektjét nem tudom megnyitni alacsonyabb verzió számú eagle-lel. Egész pontosan a legújabb verziójú 5.6-os verziójú az elérhető legújabb fajta, és az ezzel készített rajzokat nem tudom megnyitni a 4.11-sel. Mindenképpen megoldás kellene, mert a 4.11-es teljes verzió, nem demó, és a tervezett erősítő nem fér el a demó nyákon. Adódhat a kérdés, hogy miért nem a teljes verzióban kezdtem el rajzolni akkor, de ki akartam próbálni az új verziót.
Ha kell az 5.6-os teljes verzió csak szólj és megbeszéljük priviben.
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.
Ok! Privi ment!
Idézet: „Olyan eddig nem tapasztalt különös problémával kerültem szembe” Semmi különös nincs, minden program felülről kompatibilis
Eddig más verzió számú eagle-k esetén nem tapasztaltam, akár melyiket meg tudtam nyitni akár melyikkel.
Keresem az LPV-2 billenőkapcsoló kapcsolási és a hozzátartozó pcb szimbólumát az Eagle könytárában, de sehol nem találom. Esetleg a PCB lábkiosztását ha valaki tudja azonosítsa már be nekem/felülnézetben/.Köszi!
LPV-1 -est találtam a Switch könyvtárban, de 2-est nem... marad a rajzolás.
üdv.
Üdv!
Van itt olyan személy akinek van teljes verziójú 5.6-os eagle-je edison14-en kívül?
Cadsoft Eagle Pro v5.6.0 jó?
Légyszives segítsetek , mert én még csak most kezdtem el az eagle-val foglalkozni, és fogalmam sincs róla, hogy kell használni.
Így nagyhirtelen, nagyvonalakban:
EAGLE alapok EAGLE trükkök I. EAGLE tok szerkesztés stb. A linkek javítva. Frankye
Az oroszlánt programmal vagy saját kezűleg rajzoltad?Ha programmal,akkor megmondanád,hogy melyikkel?
Bővebben: Link
Gondolom ezt tőlem kérdezed. Félig programmal, félig kézzel rajzoltam. Négy órányi folyamatos munkámba telt, szóval nem egy egyszerű dolog.
Tudvalevő, hogy amit leírtál, az csak a legálisan megvásárolt, vagy DEMÓ módban működő Eagle-knél van így. De van, aki más módon használja...
Eddig csak az 5.0.0 teljesértékű verziónál tapasztaltam tökéletes kompatibilitást lefelé. Újabb verziót még nem próbáltam.
Szevasztok!
EAGLE 4.16r2- ben nyomtatás. Találkozott már vki olyannal, hogy a a Bottom Layer-en létrehozott Text, a nyomtatásnál nem jelenik meg?Pedig a Display/hide layers beállítások után a képernyőn látszik. Információitokat előre is köszönöm!
Gratulálok akkor,mert igencsak jó lett,és elnézve a végeredményt szerintem meg is érte.
Idézet: „legálisan megvásárolt, vagy DEMÓ módban működő Eagle-knél van így.” :no: Lefele - felfele 4.16 - 5.6 kompatibilis tökéletesen. Semmilyen különbség nincs program és program közt.
Idézet: „Semmilyen különbség nincs program és program közt.” Az egyes verziók közötti különbségek 5.0 és 5.6 között: What's new in version 5? Igaz, angolul van és jó hosszú lista, nem mondanám semminek.
Nem ezekről a különbségekről írtam burkoltan
|
Bejelentkezés
Hirdetés |