Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek

Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   103 / 375
(#) goldscorpio07 válasza goldscorpio07 hozzászólására (») Dec 30, 2009 /

Semmi?
(#) Babita válasza vicsys hozzászólására (») Dec 30, 2009 /

A francba ezt hogy csinálod?
alig hogy megkérdeztem
(#) Frankye válasza Babita hozzászólására (») Dec 30, 2009 /

Ő profi...
(#) Mitag Csaba hozzászólása Dec 30, 2009 /

Üdv!
Nekem abban kellene segítség, h van egy LG 5.1-es hangfalszettem és ezt szeretném rákötni a PC-mre. Na ezzel több gondom is akad:
1; A hangfal külön részekből áll, és mind a 6 része (mélynyomóval 1ütt) + - -val kapcsolódik egy összekötésbe (nem tudom mi a pontos megnevezése ennek az összeköttetésnek )
2; Amennyire konyítok az elektronikához, arra rájöttem, hogy egy teljesítmény erősítőre lenne szükség, csak nem tudom pontosan, hogy hogyan kellene kinéznie úgy, hogy egy olyan beépített "összeköttetés" legyen a bemeneten amibe beletudnám kötni a hangfalakat és az erősítő kimenetén egy jack dugó lenne amit rálehetne kötni a PC-re.
A hangfalak tulajdonságai:
- Modell: LHS-25SCS
- IMPEDANCE: 6ohm
-MAX.POWER: 60W(PROGRAM)
Mélynyomó tulajdonságai:
-MODEL: LHS-25SCW
-IMPEDNCE: 8ohm
-MAX.POWER: 140W(PROGRAM)

Elöre is nagyon köszönöm a segitséget, már ha van erre lehetőség
És ha még valamilyen információra szükség van akkor kérem jelezzétek és elküldöm
(#) leono hozzászólása Dec 30, 2009 /

Nem kérdezni, felajánlani szeretnék egy majdnem CD-nyi anyagot (Kb. 600MB). Különböző elektónikai témákban a katalógusoktól a segédprogramokon át a kapcsolási rajzokig sok minden van rajta. Csak példának: monitorokról (több mint 100 db.-ról) van kb. 115MB-nyi anyag. TV kapcsolási rajzokról kb. 284 MB, külön TV tápokról 82MB. Túl nagy anyag ahhoz, hogy feltudjam tölteni, akár ide a HE-ra, akár saját honlapomra. Viszont szeretném közkincsé tenni, de az egyenkénti sokszorosítás, másolgatás és postázás nem praktikus. Az anyagot felajánlom további felhasználásra ha van valami praktikus ötletetek. Természetesen egy-két példány másolása nem probléma és el is küldöm, de csak olyan címre, aki elérhetővé tudja tenni mások számára is, akár itt a HE-án keresztül, vagy saját honlapján.
Javaslatokat egyéni címre kérem.
(#) kadarist válasza leono hozzászólására (») Dec 30, 2009 /

Szia!

Töltsd fel ide:Bővebben: Link
Innen mindenki elérheti majd az anyagodat.
(#) aflmor válasza kadarist hozzászólására (») Dec 30, 2009 /

Én is oda töltögetem fel, emelték 10Gb-ra a helyet. ...jólenne legalább 50
(#) kadarist válasza aflmor hozzászólására (») Dec 30, 2009 /

Szia!

Több regisztrációt kell csinálni, és akkor lehet bővülni. Persz ez sovány vigasz.
(#) leono válasza kadarist hozzászólására (») Dec 30, 2009 /

Addig eljutottam, hogy regisztráltam a Google-ba és van egy fiókom. Azt már nem tudom, hogy ha én oda beteszek bármit is, akkor azt hogyan lehet elérni annak, aki nem ismeri pl. az én jelszómat? A másik. Belenéztem abba a fiókba, amit "aflmor" adott meg és azt tapasztaltam, hogy az ő fiókjának is ugyan az a neve mint az enyém "My 4 shared". Vagy ez minek a neve? Sajna nem vagyok angolos, ezért csak ugatom és butaságot meg nem akarnák csinálni. Esetleg a feltöltéssel kapcsolatban is adhatnátok valami praktikus tanácsot.
(#) kadarist válasza leono hozzászólására (») Dec 30, 2009 /

Regisztrálnod kell a 4shared-ra. Az ide feltöltött anyagokat publikussá lehet tenni, ekkor egy külön elérési úton keresztül lehet letölteni. Akkor valahogy így néz majd ki a dolog:Bővebben: Link
De Almorf többet tud ennek a mikéntjéről.
Google dokumentumoknál is megadhatod, hogy ki érhesse el a dokumentumaidat. Példa:Bővebben: Link
(#) leono válasza aflmor hozzászólására (») Dec 30, 2009 /

Az általad feltett linkben a 4shared.com előtt nálad ott van az "aflmor". Na ezt én (természetesen más névvel), hogy tudom elérni. Egy próba feltöltést csináltam, de nálam a cím csak http://www.4shared.com/... . Másik kérdésem, hogy egyszerre egy könyvtárat, hogyan tudok feltölteni, hogy ne kelljen egyenként bajolni a fájlokkal?
(#) aflmor válasza leono hozzászólására (») Dec 30, 2009 /

Elsőnek ezt szedd le. ....a nevesítésre visszatérünk. Kell annak menni.
(#) leono válasza aflmor hozzászólására (») Dec 30, 2009 /

Letöltöttem és telepítve is van.
(#) aflmor válasza leono hozzászólására (») Dec 30, 2009 /

Amikor a webesfelületen vagy, a főmappa "nagyfehér" ablakán jobbklikk, "Sharing & Security", utána "Subdomain name: amitakarsz .4shared.com. "Check" ha szerencséd van, még nem foglalt. Save.
(#) leono válasza aflmor hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Sikerült minden, amit leírtál, bár a böngésző címsorába nem marad meg ez a cím, hanem ENTER után rögtön átvált valami másra, de végül is oda megy ahova kell.
(#) djgombi válasza greatman hozzászólására (») Dec 31, 2009 / 1

Nézd ezt! Bővebben: Link
(#) djgabi_8 hozzászólása Dec 31, 2009 /

helló
Tudna nekem valaki segíteni?
24V-os motor ne égjen le ha nagy a terhelés. Valami kis egyszerű rajzra van szükségem.

A motorra ez van írva 24V DC 1.3A
(#) Saggitarius válasza djgabi_8 hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Milyen felhasznalasra?
Amugy talan a legprimitivebb megoldas: veszel egy 24V-os izzot es ele kotod sorosan.
(#) gazsoati válasza Saggitarius hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Az izzó ebben az esetben szerintem nem működne. Mondjuk 1,5A körüli lomha vagy 2-2,5A körüli lomha biztosíték? Ha ettől kicsit kifinomultabb megoldás kell, szólj és fabrikálunk valamit
(#) tiggersoft válasza djgabi_8 hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Szerintem valami olyasmi elektronika kellene neked mint az autók ablakemelő elektronikája.Ha eléri a végállást túlterhelődik a motor(megáll) akkor letilt...
(#) gazsoati válasza gazsoati hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Akartam mondani 2 - 2,5 A körüli gyors biztosíték.
(#) Imi65 válasza djgabi_8 hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Mi lenne, ha túláramra letiltó tápegységet csinálnál? Nem egyszerű, de legalább bonyolult. Nem azt mondtam, hogy a mellékletben szereplőt építsd meg, csak - esetleg - lehet belőle ötletet meríteni. Ha bonyolult így, akkor meg egy tirisztoros megoldást javasolnék.
(#) unbreakable hozzászólása Dec 31, 2009 /

Sziasztok!

Nekem egy áramgenerátor kapcsolásra lenne szükségem(100,200mA) ,milliohm mérőhöz (1mohm-100mohm)-(kalibrálás 1ohm-al) ,minden hozzászólást szívesen fogadok.

Köszönettel

Unbreakable
(#) Tetye hozzászólása Dec 31, 2009 /

Sziasztok!
Valaki tudna segiteni abban hogy az ELLER DDS 200 S erősítő kapcsolási rajtzát megtaláljam?
Esetleg nincs meg valakinek?
Köszi, és mindenkinek BUÉK!
(#) djgabi_8 válasza Imi65 hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

kösz a rajzot meg az infót
A kapunyitó motor, ha megszorul, akkor le oldjon. Ehhez valami egyszerű rajzot.
(#) llaci56 válasza unbreakable hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Ez egy egyszerű milliOhm mérő.
Áramgenerátort is tudsz LM317 -ből, vagy 78xx -ból építeni pofon egyszerűen. Az adatlapjukon megtalálod a kapcsolást. (78xx -nél 1db ellenállás.)

Milliohm.doc

(#) Imi65 válasza djgabi_8 hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Motort azért nehéz így (elektronikával) védeni, mert induláskor gyakorlatilag ugyanazt az áramot veszi fel, mint akkor, amikor megszorul. Valószínű, hogy egy kis késleltetéssel azért meg lehet oldani a dolgot. Én úgy oldanám meg, hogy egy ellenállással érzékelném az áramot, és - ha elérte a kioldó áramot - egy tirisztort kötnék az áteresztő bázisára, ami azt lehúzza. Lerajzolom, és beszkennelem.
(#) proli007 válasza unbreakable hozzászólására (») Dec 31, 2009 / 1

Hello!
Erre gondoltál?
üdv! proli007
(#) djgabi_8 válasza Imi65 hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

előreis: Kösz szépen
(#) Attila86 válasza (») Dec 31, 2009 /

Szia!

Kell neked egy nagyon pontos ellenállás és egy (vagy esetleg több) ultra alacsony offsetű műveleti erősítő.
Következő: »»   103 / 375
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem