Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Most jutott eszembe. Létezik ilyen fajta tv nagyban. Én már láttam ilyet szétszedve egy faluban egy árusnál. Három darab elektronágyú, három csőben volt benne, mindegyiknek külön eltéritő, és ezek lencsékkel és tükrökkel voltak felettük egy sima tv képernyőre fókuszálva. Ez egy kb 20 éves Fuji tv volt.
Ha a feleségem nem játszana akkor én miért használok winf@st??
![]()
Erősen kétlem, ugyanis a lábszagtól az elektronok szanaszét repülnének, megszűnne a mágneses eltérítés, de mindezek előtt kiesne a szinkronból a kép. Nagyjából így zajlana le a bekapcsolási tranziens.
Mi úgy szoktuk a zoknit a szekrénybe rakni, (igaz, nem TV-s a szekrény!) hogy előtte kimossuk. (...és meg is szárítjuk!
![]() Idézet: „minden más szolgáltató pont azon van, hogy ott legyen az E-mail cím mögött a az ő neve?? Ez pedig ha úgy nézzük egy burkolt reklám is vagy én látom rosszul?” Nem, nem látod rosszul, csak annyiban "vitáznék", hogy ez egyáltalán nem "burkolt" reklám. Nagyon is tudatos és valós marketing fogás (is lehetne, ha a Yodafon nem a saját kútfeje után menne...)
Vagy ennek van a Besenyő Pista bácsis verziója.
Műveletlen vagyok, meg nem is komálom őket. De biztos valami olyan átírat lehet, mint a "Kicsi a bors, de hol a fenében van?" :hehe:
Nem ilyen bonyolult, mindössze egy betűt változtattak meg benne.
![]()
Én töményet csak pálinkát iszom és néha U..cumot. Ha már iszom legalább ártson. Te is leszokó félben vagy a cigiről?
Ilyen a politika. Hosszasan beszélni, aminek a vége az, hogy nem is mondtunk semmit.
![]() Olvass a sorok között. ![]() Idézet: „Te is leszokó félben vagy a cigiről?” Ha tudnám, hol a vége, akkor megmondanám, hol lesz fele... ![]()
Akkor viszont ha van borod akkor ne az E-mail címemre hanem a lakáscímemre küldd el nehogy beteg legyél...
![]() ![]() ![]()
...ha nem csapnék le egy poénvárományos helyzetre? Köbzoli már a háza körül akar kergetni, mert 3 hete folyamatosan szívatom. Sebaj már csak 2 nap
![]()
Üdv!
Használ valaki közületek Mozilla Thunderbird-öt? Ha igen, hogy lehet a Gmail fiókom összes levelég letöltetni vele? Eddig szépen megvolt mind, csak újratettem a rendszert, és a levelek elvesztek, csak a gmail honlapon tudom őket elolvasni. Tud ebben valaki segíteni? üdv: Dávid
Van borom is Eger lejtőin termett. Én csak a szürke barátot szeretem. Meg van valami száraz vörös de azt a nejem issza. Csak az email címed tudom küldök mindjárt egy pohárral, kóstold meg és ha ízlik küldök még. A kisebb pohárban ágyas szilva van.
Használ valaki windows7-et? Nálatok nincs olyan gond, hogy homályosabbnak látjátok a betűket? Tök éles kép, gyönyörű megjelenés, de ha megnyitok egy asm fájlt, szinte könnyezik a szemem annyira rossz. Most vagy a Betűtípussal van gond, pedig nem állítottam semmit, vagy mással.
A szilva? A p....i puszilva? Az a legjobb!
És egymás után iszod őket, vagy egy korty innen - egy korty onnan?
![]()
Képzelem, milyen válogatott eszközöket készített már...
![]()
Csak azt tudnám, a hangszedő mit keres a szilva mellett? (P.U.szilva)
![]() @Stadi: minek bonyolítani? Öntse össze a kettőt! :hide:
Sziasztok!
Hallgatta valaki a NeoFM rádiót 12:10 és 12:30 körül? Volt egy szám -fák lájk disz- (így mondta be a műsorvezető, elég ütemes és pörgős szám, sajnos nem találom a neten, se google, se youtube… Köszi ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |