Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akkor azért kellett multkor olyan korán kelned, hogy feljuss a börzére, kedves sógor.
A fórumon nő van? :gumicsirke:
Esetleg arra nem gondoltok, hogy az irányítószám csak kacsa?
Jajj, az Isten szerelmére! Hagyjátok már abba ezt az irányítószám hülyeséget. Nem nő és budapesti.
@tungsram Van jó-pár hölgy is köztünk.
Mióta vagyok a sógorod?? Egy bő óra múlva indulok vissza Debrecenbe. A héten már harmadjára megyek. Ez eddig 400 km vonatozás egy héten, ami 100-al több csak, mint a pesti út csak oda. Időben viszont sokkal több.
Az osztrákokat "sógor" nak szokták becézni Sopron környékén. mondom osztrák sógor Szerintem olcsóbb lett volna bent maradni Debrecenben, mint állandóan utazni
És ki az osztrák? Én Ausztráliát írtam. Az egy pár betűvel több. Az utazás nem lett volna olcsóbb ,mert van bérletem, így annyiszor megyek, amennyiszer akarok. Meg ha fent vagyok Debrecenben, akkor nem tudok semmit csinálni ott. Pénteken jöttem haza és azóta megcsináltam egy halott laptop aksiból egy 3 órát is bíró aksit. :yes: Délután lesz a nagy próba. Jön a kalibráció, ami alatt nem tudok majd gépezni. :no:
Idézet: „Az osztrákokat "sógor" nak szokták becézni Sopron környékén.” Sopronban élek már elég rég óta de én ezt elég ritkán hallom. Ellenben azt gyakrabban hogy valamilyen vulgáris szóval illetik őket.
Mert ilyen idős korban az emberek már nem nőnek. lassan már összefelé mennek.
Női névvel regisztrált? Hirtelenjében elvesztettem a fonalat.
Node Angéla... Lehet hoyg a pasiját Attilának hívják.
Valüszínű, hogy nem őt hívják Attilának, mert akkor talán le tudta volna írni helyesen.
Gondoltam, hogy a saját nevében nincs "J", - talán így menne... Vagyis, hogy Attila, és nem atilla, ami egy ruhadarab.
Itt van pár kép a Bárányok hallgatnak és a Szőke herceg-ből.
Üdv,
csak most tudtam csatlakozni, és nem találjátok ki mi az oka! Hát áramszünet! Éjjel negyed 1-kor elköszöntem, megfürödtem, elszívtam még egy bagót, és egy óra táján hirtelen sötétség borult Zuglóra. És egészen ma délig nem is volt áram sehol a környéken. Állítólag valami túláram miatt sok vezetéket örök nyugalomra küldtek az elektronok. Az Elmüsök egész nap trafótól trafóig rohangásztak egy fészekalja mérőkocsival, de legalább látszott, hogy igyekeznek, dumáltam is velük, jó fejek voltak. Az ügyfélszolgálaton az ügyeletes néni már rongyos szájjal mondta, hogy nem tudjuk, mikor lesz áram. Én dumáltam a mérőkocsisokkal reggel 9 körül, mikor levittem a vérebet sétálni, ők azt mondták, belehúznak, és délre minden oké lesz. Hát kábé 5 percet tévedtek, úgyhogy elismerésem... Szerk.: Mi a baj az Attilákkal? Mer' én is az vó'nék...
Egy újabb keletű szabály szerint az Attila mint név használható Atilla, sőt, Attilla formában is... Én konzervatív módon maradok az Attila írásnál, és az Atilla kiejtésnél...
Hát... lehet, hogy nem oly feltűnő, mert elég átvitt értelemben írtam, ugyanis bárányhimlős a nagyobbik lelkem.
Te gyermekeid? Édesek. Nekem már csak nagyok vannak, lassan a kisebbik is megver....
Idézet: „Egy újabb keletű szabály szerint az Attila mint név használható Atilla, sőt, Attilla formában is...” Így rombolják a nyelvet és vele együtt a hagyományainkat is. Ne hagyjuk, szép az Attila nem kell másképp írni.
Oké, Te vagy a főnök... De én már viszonylag feladtam a dolgot. A fiam általános iskolai magyar nyelv és irodalom tanára Judy néninek hívatja magát a gyerekekkel. Egy ostoba vén szatyor. Mondtam is neki, nem ég le a pofájáról a bőr, hogy ilyen névvel akarja megmagyarázni, hogy mi az a MAGYAR helyesírás, és MAGYAR irodalom?! Anyját az ilyennek....
Megvan a friss munkaerő az építkezésre.
Gondolom a Ho Si Minh tanár képzőn végzett. Engem nagyon bánt, hogy így lerongyolódott a tanári szakma. A XVI. századig visszamenőleg mindig voltak tanárok a felmenőim között. Egy rövid ideig én is próbálkoztam vele, de már a nyolcvanas években is nagyon alacsony színvonalú volt az oktatás (azért hagytam ott) és azóta csak romlott. Természetesen tisztelet a számos kivételnek.
Hát én csak két alakját ismertem, van aki így írja a nevét, van aki úgy.
No kérem! Nálunk már beköszöntött a tavasz. Legalábbis a hírvivők szerint. Nemrég kint voltam a kertben levegőzni kicsit, s ezeket találtam:
Maszatos a lencséd közepe, valószínűleg ujjlenyomat, össze lett fogdosva. Töröld meg még mielőtt fontosabb képeket ront el.
Hallgattassák meg a másik fél is! Én tanárnak készültem, de általános iskolai matektanáromnak köszönhetően nem lett belőlem kémiatanár! Saját bőrömön érzem, hogy egy nem megfelelő pedagógus egész életre megnyomoríthatja az embert!
erre volt művtört tanárom azt mondta, hogy elképzelhető, hogy a jövő legrátermettebb köztársasági elnökét nyomorítják meg alsó tagozatban, ennek eredményeképp elbukdácsol a nyolcadik évfolyamig, és itt megáll, nem megy tovább. Elmegy a kedve az egésztől. A most elért sikereim nem kárpótolnak a múltbeli kudarcokért. Furcsamód elégtételt sem jelentenek. |
Bejelentkezés
Hirdetés |