Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ez már volt legalább kétszer!
Bocs! De nem tudom fejben tartani a 750 oldal tartalmát, meg egy újszülöttnek minden vicc új.
Sziasztok, tegnap nagyon jól jártam ám.
A feleségem elment boltba, mikor hazajött úgy hagyta a világítást a kocsin, persze lemerült az akku, pont mentem volna el, puff, mondom semmi gond, feldobom töltőre, ahhaam, nincs töltőm! De van labortápom, nosza, addig csesztettem, mig összekötöttem a két oldalt úgy hogy az egyik kiment nincs kimenő fesz, mig a másik oldal gamma helipotija megadta magát hiába tekerem nem megy, na mondom szuper, semmi vész, van egy 12V 8A tápom is, na ráakasztom, persze kivágja a biztit, szétszedem, kicserélem, és jó, tölt, oké, közbe átjön egy haver, mondja menjek már át vele a szomszéd faluba ott a számítógépe, nézzem meg, jó, asszony már pipa, elmegyünk szenvedek a gépével, nagy nehezen sikerül, jó, hazahoz, itthon kiderül elhagytam valahol a telefonomat, igen jól hallottátok, telefon....nekem.. vettem egyet. De el is hagytam. Na mindegy, majd meglesz alapon, megkértem, hogy mivel ő meg burkoló, húzzuk már ki a kád szélét szilóval, neki van hozzá ilyen lehúzója és szép egyenletesen el tudja húzni, ami meg is lett, mire asszony : "Most mi a f....nak kellet az egész lakást bebüdösíteni ezzel a sz...al" :zavart2: :idiota: Na jóóvan mondom mostmá ennyi elég lesz mára. Ekkor átjött az "imádott" anyósom, és két órán át még hallgattam a "jó férj" és a mit csináljunk hogy "boldogok legyünk" c. mesét. Hozzáteszem , mi nagyon jól megvagyunk a feleségemmel, inkább ők azok akik minden nap veszekednek, de ne szólj szám....... Szóval ez volt a nap második felében.
"Szép" kis történet.
Nekem ennyire nem ment jól. Kb. az a 3 perces esemény tegnap, egy jó pár napra elintézte a kedvem.
Az önkiszolgálónál magadat szolgálod ki, igy nem valami színvonalas a kiszolgálás
Akkor most kell csinálnod egy akkutöltőt, ki kell szellőztetned, és a labortápodat is ki kell javítanod. Földelés milyen nálatok? (tudod mire értem....)
Csináltam tegnap egy fet es léptetővezérlőt, az émászos aki csinálta nem vitt le földet a műhelybe, így ha a számítógép benne van az áramkörbe ráz minden. A macska épp csekkolta a készüléket, nála ez nyalométerrel valósul meg mivel műszert azt használni nem tud. Földöntúli boldogság érhette mikor a FET hátát megnyalta, egyből lent volt a műhelyasztalról. Azt hiszem leszokik a minden újat megnyalok szokásáról.
Dehogynem az csak az igazán színvonalas.
Ízirájder öcsém, ízirájder!
Hát igen, a tőkesúly hátul van.
Most mit "izéltok"? Ezzel a típussal nyugodtan mehetsz bevásárolni bármelyik nagyáruházba. Nem törik fel, nem gond ha meghúzzák az oldalát és nem sokan parkolnak szűken melléd. Azt is el tudom képzelni, hogy a látványa azt váltja ki a többi autósból, hogy kétszer is meggondolják, hogy kivágjanak-e elé...
Most nézem, a kormány is hibásan van beszerelve...
Húú, anyám, micsoda járgány.
Klima mindenhol, sperdifi, dimenziókban variálható négy kerék, váz (-a), minőségi fényezés, áramvonalas kaszni ahol egyáltalán van, láthatatlan motor, soha sem lesz koszos az ablak, és teljesen lopásbiztos, olcsó a biztosítása, és fenntartása, akár hitelre is megvehető! Kérem szépen, EZ, a jövő autója! Idézet: Egy régi angol rendszám van rajta, úgyhogy az a helyén van. „Most nézem, a kormány is hibásan van beszerelve...”
Talán a mondat végi szmájlit nem vetted észre...
Látod, látod, gondolj csak bele, így keletkeznek a kátyúk is!
A Wi-Fi kábelről még nem hallottál??! Hanyagság!
Egy idős néni megkért, hogy nézzem meg, miért szalad a kép a TV-jén. Először megpróbáltam az előlapi gombokkal finomítani a képen, pár másodpercig jó volt, majd újból szaladt a kép. Majd kicseréltem az antennakábelt, de mivel úgy sem javult a helyzet, hoztam még egys kábelt. Lekaptam a TV hátulját, megpucoltam az összes belső csatlakozófelületet, mivel ez sem segített 2 db IC-t is kicseréltem. Még mindig ugyanolyan ramaty volt a kép, ráadásul a hang is elment.
Már-már kezdtem feladni a dolgot, amikor megpillantottam az asztalon a készülék távirányítóját. Egy befőttes gumival volt összerakva, amely pont a hangolásért felelős gombokon volt általvezetve. A gumit eltávolítottam, majd igényesen összeszigszalagoztam a távirányítót. Azóta is tökéletes a vétel.
Pár egy-két soros:
Itt állok tanácstalanul, mint egy kisközség. Inkább csináld holnap! Ma már eleget hibáztál! Még nem számoltam össze pontosan, de azt hiszem ezermester vagyok! Nem minden arany, ami hörcsög! Áll a kéményseprő a tükör előtt. - A koromhoz képest jól nézek ki. Mit fog a néger a takaró alatt? - Aludni... minek megy az erdőbe a farkas? fának mi a gyors szex? uk-muk-fuck Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaftshaustellungen még szebb!
Na ebből is látszik, hogy milyen strapabíró egy gép.
Más autó ilyen állapotban már tolásra sem megy...
Még egy pár vicc
Halál eljön a szőke nőért. Halál: Érted jöttem! Szőke: Értem? Halál: Érted. Szőke: Nem értem. Három alkoholista fekszik az árokparton. Az egyik tüsszent, mire a másik - Egészségedre! Erre a harmadik: - Fiúk töltsetek nekem is! Két részeg találkozik: -Te! Elmehetek köztetek? -El, de csak egyesével! apa nézi az ellenőrzőt: Matek kettes? Puff egy pofon Fizika kettes? Puff egy pofon Zene csillagos ötös? Puff egy pofon..... Apa, de ezt miért? Hát annyi kettes után volt kedved énekelni??? Sorozáson: - Mondja a nevét, kérem! - Céjna Géza - mondja halkan és szerényen a kérdezett. - Mondja mérgesebben! - kiált rá a sorozó parancsnok. - Céjna Géza, ilgum bulgum!
A K-tyúk az a prostituált másik neve.
Tényleg rosszul szerelték be a kormányt...az autó egyenesen megy, de majdnem függőlegesen áll a merevítése...vagy minek nevezzem...ami vízszintesen kellene, hogy álljon...
Na ezt jólmegaszondtam. Idézet: „Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaftshaustellungen még szebb! ” Szerintem egy "s" kimaradt!
El kell keserítselek, de tényleg van kábel WiFi-hez. Bővebben: Link
És miért csak vezetékes lehet egy hálózat? A mobiltelók is hálózatosak, úgymond GSM hálózat. |
Bejelentkezés
Hirdetés |