Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   963 / 3610
(#) KTobi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Valakit kérj meg, aki mostanában frissítette az MSNjét, hogy küldje el az instal fileket. Mert ezek a linken csak apró programok, amik majd 100megát letöltenek a netről. Ebből sok felesleges. Megvan hova rejti. Azt kell kimásolni, mielőtt megsemmisíti önmagát. Jelenleg csak 64bites verzióm van így meg, ha más nem tud segíteni beszerzem a 32est is.

[OFF]Valószínűleg nem támogatják már ott fent az XPt, és így próbálják a felhasználókat rászedni az újításra
(#) _ampervadasz_ válasza KTobi hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Nekem meg volt az a verziója, ami két *.bat filéből és egy installerből állt, de nem találom.
(#) tungsram válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Igazad van.
(#) _ampervadasz_ válasza tungsram hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Ráadásul a Szkájp is erre van ítélve sajnos.
Az idióta sávszélesség optimalizációja miatt, továbbá a legújabb verziója miatt.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Nem indok. Az interneten van temérdek online messenger program. Telepítés nélkül is tudod használni!
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Nekem eszembe se jutott.
(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Nem véletlenül mellőzöm mindenből a legujjabb verziót. Az én idegeimen ne táncoljon senki bugos szoftverekkel. 2-3 verzióval ezelőtti is megteszi, az legalább kiforrott. Technikai haladás? Igen, a pártján vagyok, nem mindenáron. Csak a szükséges mértékben, megfontolva. Példának okáért nekem tökéletesen megteszi a 2003-as Word. A 2007-es meg mehet a ...-ba az idióta menürendszerével együtt. Majd akkor tezsek fel újat, ha be lehet rajta állítani a régi kinézetet és megszokott módon viselkedik, addig nem. Majd csak rájön a Microsoft, hogy nem jó ez így. Ha nem - és ha már nem fog indulni a gépeket a 2003-as Office telepítő CD - , akkor a továbbiakban OpenOffice felhasználó leszek, az legalább valamennyire hasonlít a 2003-as Office csomagra. Emellett sokkal többet tud az office már ma, mint amit kihasználunk. Úgy látszik a KicsiPuha marketingesei nem tudtak mást kitalálni: fenekestől fordítsuk fel a kinézetet, ezáltal kergessünk idegbajba sok millió felhasználót. Jobban tennék, ha a szellemi kapacitásaikat inkább a programhibák minimalizálására fordítanák, mielőtt piacra dobnak egy terméket, mintsem a csicsás díszítő elemekkel tilitoliznának.
(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Emellett ott van a fapados 4.akárhányas windows mesenger, bőven elég az is. Automatikusan települ az ikszpével.
(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Az Office-al csak za a baj, hogy hiába használsz te 2003-ast, ha mindenki más a 2007-est és te nem tudsz megnyitni a régebbivel semmit, amit az újjal csináltak, mert nem kompatibilis. :yes: Múltkor küldtek nekem egy ilyen fájlt és weben kellett átalakítani, hogy használni tudjam.
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Először is nem fog rájönni, mert sok -10 -es IQ -jú ember van a világon, akinek fogalmuk nincsen, hogy ami van, csak verik a gép oldalát, persze tisztelet a kivételnek.

egyébként egyetértek.
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Lehet konvertáló ágenst telepíteni a 2003 -asba és pöccre megy.

Egyébként eltudná olvasni, csak megint az a márketing, nehogy már régit használj már, neeem, vedd meg ugyan azt, ugyan annyiért, új külsővel. Hát nem pofás.
(#) Frankye válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Áh, sehol nem vagytok! Pár éve az efbíjáj kifejlesztette a szupertitkos memóriát, a WOM-ot.
(Gyk.: WOM = Write Only Memory, azaz Csak Írható Memóría)
Gyakorlati haszna, hogy a beleírt információ nem olvasható ki, azaz a kriptográfusok legnagyobb örömére nem is kell semmit titkosítani, ami bele kerül, az mindörökre benne is marad, kiolvashatatlanul...
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Évente max egyszer használok office-t, így inkább nem telepítgetek felesleges dolgokat. Majd a weben megcsinálják nekem.
Amúgy meg nem értem miért kell az elosztókat úgy megcsinálni, hogy az aljzatot szögben helyezik el, így nem tudok a 3-as elosztóba bedugni csak két adaptert. Így most nem tudom tölteni a telefonomat, mert nem megy be a töltő a középső aljzatba.
(#) valve válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Microsoft File Format Converter a megoldás. ~37Mb és megnyitja a 2003-as Office csomag is a .docx-et.

Microsoft Office Compatibility Pack for Word Excel and PowerPoint F...ormats
(#) zolee1209 válasza Frankye hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

WOM? :hide:
(#) KTobi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

A tudtukra kell, hozni az érintetteknek, hogy az elfogadott formátum a 2003as, és abban tessék menteni, ha jót akarnak. Mint ahogy még mindig nem tanácsos ékezetes file neveket adni, de egyesek már az ékezetes webcímekkel jönnek. A netiket alapjaiban sérül. Sajnos elég nehezen fogja fel a PC csak játszó társaság, mibe rohan.
(#) Frankye válasza zolee1209 hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Egen. Javítva. :yes:
(#) _ampervadasz_ válasza Frankye hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Nekem kell egy ilyen! Tudod mennyi pénz lehet ebből lehúzni.

A 256 bites hardveres titkosítású pendrájvok gyapotárban vannak, ez viszont feltörhetetlen, szóval még többet ér, az már lényegtelen, hogy kiolvashatatlan, eddig sem az emberek édeke alapján alakult a számítástechnikai piac. Rakjunk össze egy ilyet, és áruljuk az íwíw -en, húsbótban (májvip), biztos milliomosok, leszünk.
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Megértelek, ugyan így vagyok, de akkor is csak egy két fájlt mentegetek le, és készen vagyok.
(#) levii válasza Frankye hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Itt egy WOM. Bővebben: Link
Érdemes a Block diagramot és a grafikonokat megnézni.
(#) DuMatyi válasza KTobi hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Ebben igazad van. Például a szakdolgozati konzulensem közölte velem: csak 2003-as formátumban hajlandó bele nézni a munkámba. Igaza van. Döntse el a piac (azaz a felhasználók) , hogy kell-e neki vagy nem. én a nagybetűs NEM-re szavazok. Szerintem még azok is, akik szeretik az újításokat, azért bizonyos szinten ragaszkodnak az alapvető dolgok állandóságához. Kölülbelül olyan ez, mintha valaki a billentyűzeten lévő betűk sorrendjét változtatná meg, például ABC rendbe tenné őket. Azt hiszem a világ sikítana. Nem mellesleg a qwerty az onnan ered, hogy annó az első mechanikus írógépek sokszor beragadtak, ha két a kocsin egymás mellett lévő betűt ütöttek le akkor, amikor még nem ért vissza a helyére az előző betű (Bizony akkor is voltak már gyors-és gépírók). Ezért egy brit nyelvész statisztikai elemzést végzett, melyek azok a betűpárok, amik nem fordulnak elő egymás mellett a szavakban. Eredménye ez a billentyűzet-kiosztás lett. Azóta a mechanika kikopott, de az emberek ezen a tasztatúrán tanultak meg gépelni, azaz a sorrend maradt. Ennyit a megszokás hatalmáról.
(#) _ampervadasz_ válasza levii hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Mit akarsz, az a csap egész esztétikusan van odarajzolva.
(#) levii válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Az egy fontos rész, ha nincs elzárva megfelelően még kifolynak az adatok.
(#) DuMatyi válasza levii hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Levente, téged is látni néha az offban?
(#) levii válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Néha én is előkerülök, főleg hogy ezt a WOMos dolgot láttam már korábban is.
(#) Frankye válasza levii hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Félreértitek!
A csak azt szimbolizálja, hogy olyan eszeveszett sebességgel dolgozik, hogy vízhűtés kell neki, de mert túl hatékony volt a hűtés, ezért megfázott, és most folyik az orra. Ezért csepeg a csapból a víz a rajzon.
(#) _ampervadasz_ válasza Frankye hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Neee, nee.....
(#) zolee1209 hozzászólása Jan 21, 2010 /

Előzmény: Bővebben: Link

Átjöttem ide, nem akarok ott offolni többet!
Frankye-nek válaszolva egy kérdéssel. Ezért tettem le a cigit?!

Bővebben: Link
Csináltam már ilyet, nekem úgy tűnt, hogy változatlan marad...

Bővebben: Link
Simpi! Igazad van! Számomra ezzel csak egy gond van. Hogy én jó pár évvel fiatalabb vagyok, más korban nőttem fel, más körülmények között. Lehet, amit az én stílusomban egy idősebb felhasználónak írok, azt Ő szemtelenségnek veszi/érzi, miközben én csak viccelődni szeretnék picit, minden rossz indulat nélkül!

Simpinek még egyszer...
A spektrumanalizátoromról a gondolatod is vedd le! Frankye pedig nem fogja tudni kikorbácsolni belőlem, ugyanis nem hoztam magammal!
(#) levii válasza Frankye hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Most már értem! Eddig ezért nem működött nekem. Figyelmesebbek észreveszik a 6.3VAC-t is.
(#) _ampervadasz_ válasza zolee1209 hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Idézet:
„Csináltam már ilyet, nekem úgy tűnt, hogy változatlan marad...”

Akkor ezt már javította Topi mester.
Következő: »»   963 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem