Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akkor ezekszerint, nem csak én vagyok fura fantáziával megáldva.
IMAX az mi? Vannak itt vidékiek is! Azokra is lehet gondolni!
Megpróbáltam dekódolni a karaktereket, nekem a mozi ugrik be róla, legalább is a kugli erre hoz ki egy csomó találatot.
Mi az IMAX? IMAX Budapest Amúgy, én is vidéki vagyok. Odaátról.
Szóval moziban voltál. Ezt mindenki tudta itt a fórumon csak én nem ?
Matyi!
Találtam egy talán korban hozzád illő csajt. Nézd meg, aztán ha tetszik, akkor jó kerítő vagyok, és segítek. Jelszó: semmi sem lehetetlen. http://funpic.hu/hu.picview.php?id=29366
Voltam már többször is, de most itt arról írok, hogy megyünk.
Bár ne kattintottam volna rá... Most rémálmaim lesznek! Az ollókezű Fred hamupipőke hozzá képest.
Ezután a szörnyű kép után írok egy "vicceset".
Előző munkahelyemen mentem ki egy présgépet javítani,amikor megláttam nem tudtam hogy sírjak(mert sok meló lesz) Vagy nevessek, mert robot veszi ki a szerszámból a munkadarabot és amikor közte volt a robot az útjeladó kiadta a présnek hogy zárhatja a szerszámot szép lapos lett a robot Hozzáteszem 850t erővel présel.
Lelki szemeimmel látom magam előtt a szituációt. Jót röhögtem. Gondolom a második reakciód Neked is ez volt.
Egy baj van vele: várandós! Megjegyzem, a metalosokkal semmi bajom. Van pár az ismerettségi körömben. Cseppet sem agresszívak.
Az fel sem tűnt! Nekem az természetes állapot...
szerk.: Különben is itt a baj! Most fülön csíptelek. Neked semmi sem tetszik úgy ahogy van. Hogy lehet akkor neked nőt szerezni? Apropó...hát Baján azon a szerencsétlen főiskolán nincs véletlenül nő? Nekem nagyon úgy él az emlékeimben, hogy akad néhány.
Hogy mik vannak... Sheep gives birth to human-faced lamb. :eek2:
Idézet: „hát Baján azon a szerencsétlen főiskolán nincs véletlenül nő?” na igen, ott pedig lenni kellene pár nőnek már csak a szak miatt is, amin Matyi van. Gondolom ott női többség lehet. Nálunk viszont félévente összesen kb 4 lányt lehet látni a suliban(fizikai intézet). Múltkor infó vizsga előtt vártuk, hogy kijöjjenek a teremből akik előttünk vizsgáztak és kb 15 lányt láttunk összesen. Az egyik srác meg is jegyezte, hogy ennyit egész félév során nem látott összesen ott, mint akkor.
És ráfogják a takarmányra, holott a birkapásztor volt a "tettes".
Nálunk is volt a licibe egy srác akit ezzel cukkoltak... :hide:
A Török adott a kecskének rendesen. A cikk második felében írja, hogy ez kecskével is meg esett.
Szerintetek ezt a válság hozza magával? No de az-az emberre hasonlító valami, na az igen...
Most látom rosszul írtam az első esetnél juh volt a szenvedő alany. De mi köze van ehhez a válságnak? Az asszony nem volt otthon a törökre meg rájött a ba......s és a juh volt "kéznél".
Pontosan ahogy mondod. Vagy nem volt pénze utcalányra/asszonyra/csajozni...
Kellett egy lyuk,
és épp kéznél volt egy juh... :whistle: :hide: Azért aki komolyan gondolja, hogy kecske/birka+ember=ez, hát nem is tudom... Biztos sokat járt az iskola mellé. Vagy nincs is suli ott.
Jó reggelt Pihenő Pálinkások! Avagy Pálinkás jóreggelt!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |