Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ember legyen a talpán, aki nekikezdene kiválogatni, mik a fontosabb témák... Nem tudom pontosan, hogy mennyi van, de túl vagyunk 60000 hozzászóláson, ami - egy valószínűleg túlzó - 300 üzenet / téma átlagot tekintve is 2000 téma. Ráadásul a válogatáshoz egy részüket át is kellene nézni, mert a címek nem mindig utalnak a tartalomra.
Akkor egyszerübb lenne azokat kiválasztani amihez hozzáférhetnek(láthatnak). Tény, hogy(most néztem) 6746 témát átnyálazni...senkinek nem kivánom.
Az SD kártyák lényegesen lassúbbak, mint pl. a winchester. Azért a 250 Mb -nak a felírására 1 óra kicsit soknak tűnik, de utána kéne számolni.
(Ha a 250 Mb sok apró fileból áll, akkor az nagyon sok idő is lehet...)
Egy darab mp4 fájl, ebben a pillanatban ment fel rá. Majd megnézem, hogy telefonon belül saját memóriáról mennyire gyorsan másol rá. Mert lehet, hogy a sam*ung usbmodem eszköze lassítja. Lehet, hogy nem nóném kártyát kellett volna vennem :pardon1:
Ha választható hogy adattárként kezelje a telefontárat, akkor próbáld úgy.
Választható. Úgy vettem át Total Commanderrel. Viszont a film jól megy rajta, úgyhogy megnyugodtam. Most már örülök
(Majd amíg másolok, mindig leugrok popcorn-ért)
Hát srácok.... Murphy ott van a szeren, mint mindig... A szobám olyan mint egy elektronikai hulladéktelep, a múltkor bontottam egy nyomtatót, volt benne egy résopto. Akkor úgy gondoltam kuka, mert mire jó, és már ki se látok a szemetből, persze most pont az kellene...
Soha többet nem dobok ki semmit....
A birtoklási vágy mindig megelőzi a józan észt. Ha már nem férsz el a lakásban, ne a családtagjaidat tedd ki először a kukába.
Ebben a pillanatban megtaláltam a kondis dobozban , de megyek is a másik topicba érdeklődni, mert túl sok lába van...
Azért annyira nem szörnyű a helyzet ám, csak lenne mit kidobni...
Egy rést tudok neked nyitni, és talán valakinek van hozzá egy optoja is...
Túl sok lába? Az miért baj? Vágd le a feleslegest!
Ha elérkezek ehhez a pillanathoz, akkor előveszem a szabadidőmet, és bontok, bontok, bontok, ami kell, ez többnyire egy-két zacskónyi bontott alkatrész, a többi kíméletlenül kuka. A hely fontosabb mint a sok használhatatlan panel. Ha végeztem, jön a gyors szelektálás, itt fontos, hogy mindennek meg legyen a helye. Így jóval kevesebb helyet foglal mint 10 tv sasszi.
Épp ma bontottam szét egy 72-es grundigot, a réz kábelen és a kis doboz alkatrészen kívül kuka, mennyivel több helyem lett.
Majd kiviszem a vonatsinekhez aztan ráfektetem a fölös lábait. Csak nehogy épp sztrájk legyen.
Az elektronikai alkatrészekre általában igaz az a szólás, hogy:
Egy láb, nem láb!
De azért szegény százlábúnak se lehet jó ha kinövi a cipellőt
Vagy ha gombás a lába, több Canesten fogy.
Ne aggódj, eszembe jutottál amikor csináltam. Te és a hőlégfújó.
De nem akartam sült kondit, jó a bontott is.
És ha bemegy az SZTKba bőrgyógyra, aznap midenkit törölnek
Na meg egy talpmasszázs sem lehet semmi.
Nem tartom valószínűnek, hogy a gyerek festette a képeket.
Mozart ismert művei között van amit 5 évesen komponált.
Mozart csodagyerek volt, ez elvitathatatlan.
De vajh mindenki csodagyerek, akinek 4 évesen annyi esze volt már, mint 50 évesen?
Mikor így kinézek az ablakon, belátom, hogy vannak szépségei a télnek is...
Sziasztok!
Kérni szeretnék egy kis elsősegélyt! Ma reggel úgy keltem hogy fáj a nyakam, meg is van dagadva, akkor fáj ha mozgatom. Elindultam segítségért, de fél úton rosszul lettem, azaz nem láttam semmit és zúgott a fejem, ezért le kellett ülnöm. Most itt támasztom a fejem, és egy kézzel gépelek. Becsípődött a nyakam? Mi a teendő? Szüleim később várhatók.
Szerencsére megérkezett édesanyám.
Nem hiszem hogy megcsíphetett valami.
Jobbulást! Remélem nem lesz semmi baj. Én egyzser virágportól kaptam ödémát.
Nálunk is hasonló a táj. Körülbelül 50cm hó esett. Most végeztem a ma reggeli adag ellapátolásával. Legalább tíz éve nem volt itt ennyi hó. Azért azt nem bánnám, ha már sokkal több nem esne. Ilyenkor hétvégén még csak ellapátolgatok, de hétfő reggel indulás előtt végiglapátolni az udvart már kicsit sok volna.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |