Fórum témák
» Több friss téma |
Mielőtt kérdezel, a következő két dolgot ellenőrizd!
I. A helyes tápfeszültségek megléte.
II. A kimeneten van-e egyenfeszültség.
Élesztés.
Bár nem nekem küldted, és most nem ezt kergetem örülök a linknek
kösz
"Az úttörő ahol tud segít"
Emlékszel?
A trafó így van bekötve akkor
1-2=46VAC 2-3=46VAC akkor 1-3=92VAC nem? Mert én 0 voltot AC-t mérek
Kioltja egymást.. az 1 -2 kivezetést cseréld fel
Hogy gondoltad ? lerajzolnád?
Ugyanis a pa300w erősítő AC figyelője ezért nem működik.
Mármint mivel mi a gond?
Csak annyi. hogy az Ac figyelő nem működik. Az egyen +-60 volt megvan s az erősítő is működik rendesen, csak ha "én vagyok az Ac figyelő reléje"
Hát igen már elég későre jár!
Jó éjszakát!
Üdv.Hogyan lehet az hogy a 20watt névleges teljesítményű TDA2005 IC-s erősítő a 65wattos subot széthajtja.?Már kezd torzítani.
Mérj, és megadatik az válasz, a te kérdésedre.
Na persze. Én voltam a nótafa, utána a mókamester az őrsben.
És honnan tudod, hogy a hangszóró kezd el torzítani?
Úgyhogy a subnak árult, mondott hangszorónak nincsen lineáris útja például, és Te az alsó tartományban szeretnéd használni kijön a tekercs a résből
Vagy az erősitőd fogy el, és klippbe van. A mélyhang becsapos mert nagyon leromlik a hangszoró hatásfoka
Megoldódott a probléma!
Ez a bekötés a jó.
Mivel nem max.-on van az erősítő és úgy kezd.
Sokszor a számoknak semmi köze nincs a valósághoz. Csak azért mert egy hangszóróra 65W van ráírva, egyáltalán nem biztos, hogy meg is birkózik ekkora teljesítménnyel.
Na ebbe van igazság
De azért 20w-nál több.Méreténél adódva.
Azt Te nem tudhatod, hogy hol kezd határolni egy erősítő, mert a hangerő állástól is függ, meg az IC beállításától, meg a jelfeszültségtől, továbbá a tápfeszültségtől. Te ebből csak a hangerő állást veszed figyelembe, pedig a többi adat legalább olyan fontos a kivezérelhetőség szempontjából.
helló ismeri e valaki ezt a fajta csöves erősítőt hány watt lehet? nem nagy csövek vannak benne takarítás alatt áll egy csővőn elszíneződés látszik de megy .
T.A. szamóca
Hali! STK084-hez tudnátok valami egyszerű kapcsolási rajzot és nyáktervet?
Előre is köszi.
Tudomásom szerint az STK084 és az STK086 az megeggyező kapcsolást takar Bővebben: Link Bővebben: Link
Köszi Nyáktervet esetleg nem tudnál hozzá?
Szia! Úgy látom ECL-xx csövekről van szó, amelyek kb. 4-5W kimenő teljesítményt tudnak.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |