Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az persze szomorú dolog ha árvíz van, de szerencsére engem itt nem nagyon fenyeget. Vagy ha igen akkor csak Noé apánk bárkája segíthet.
Pedig ebből egyértelműen az lesz.
A gátak pedig nem lettek az utóbbi években csak épphogy megerősítve. Amikor baj volt ígérgettek olyan 3 milliárdokat hogy csak na. Ahogy elvonult az ár, a harmadát kapta meg a vízügy.
Én is festek illetve festettem, igaz olajjal.Van némi rálátásom a dolgokra. Ha meg nézed a videót semmi értelmeset nem csinál a képeken, matat az ecsettel. pedig össze lehetett volna vágni egy videót festés közben. Lehet, hogy kis Mozartnak is fogta valaki a kezét.
A gátakhoz meg csak ennyi...
Hát ha Te mint hozzáértő monddod, hogy sántít a dolog akkor elhiszem. Tőlem nagyon távol állnak a művészetek.
De lehet, hogy veszek inkább neki is egy pákát, aztán majd együtt forrasztunk.
Az a baj, hogy idejük nagy részét mesenézéssel töltik. Így felnőtt korukra nagyon jó tévénézőkké fejlődhetnek... Persze próbálunk, mi szülők, ellenállni ennek, de nem mindig sikerül.
Egy idézettel kezdeném a mai napot, kezd mindenki vele amit akar:
"Ha sokat loptatok, vagy nagy pénzügyi válságot csináltatok, az egyik legjobb módszer az eltűnt pénzek pótlására ha jól beijesztitek a gójokat valami járvánnyal. Úgy kell őket beijeszteni hogy rémületükben a bokájukat lefossák és egymást tapossák a vakcinaként eladott hideg vízért. Így a gyógyszeriparon keresztül vissza lehet szedni a válság veszteségeire a pénzt az alacsonyrendű és semmirekellő gójoktól." Buxbaum Salamon rabbi Ezen kívül nagyon érdekes képeket találtam a Marsról a következő oldalon. Bővebben: Link (itt az images fület nézzétek) És itt is láthatni egy jópár hasonló képet: Bővebben: Link
Mielőtt nyilatkoztam kikerestem a kiscsávót a neten és minden infót megnéztem vele kapcsolatban, Egyik oldala ráadásul vírussal fertőzőt de az AVG tudta a dolgát.
Mivel a gyógyszeripar is magán kezekben van ebből ők tollasodnának. Egyébként a H1N1 erről szól.
Más. A Mars bolygó a szívem csücske nagyon sokat olvasok róla és ajánlom figyelmedbe az alábbiakat. Sajnos nem tudom be linkelni mert videó. Mars anomáliák így keresd Idézet: Talán inkább mesélni kéne. Persze tudom ez nem mindig olyan egyszerű mint a TV-t bekapcsolni, de megéri. „Persze próbálunk, mi szülők, ellenállni ennek, de nem mindig sikerül.”
Mostanában érzem úgy, hogy az összes mesét elmondtam, amit csak tudok, elolvastuk a meséskönyveket, végigjátszottuk az összes játékot ami itthon volt...
Szerencsére már csak négy hét van a télből, és tavasztól őszig neveli őket a természet.
Szerencsére a mesék tárháza szinte végtelen. Bár nagyon szeretik az ismétlést is.
Óóó, nem csak ismételgetni lehet a meséket! Nem kell sok fantázia hozzá, hogy az ember maga találjon ki ilyeneket. A lányom, amíg pici volt (jaj, de régen is volt már! Idestova 19 éves...) mindig nekem kellett mesélnem Neki este az ágya mellett ülve. Naná, hogy a világ összes mesekönyve nem volt elég, ezért elkezdtem olyan meséket improvizálni, amik a Vele megtörtént napi eseményekre alapultak. Imádta, még iskolás korában is inkább az én meséimet akarta, mint a TV-seket.
Ajánlom minden gyakorló szülőnek, nagyszülőnek ezt a módszert! Fejlődik a szókincse a csemetének, élvezi a történetet, főleg, ha rájön, hogy ez a "mese" éppen Róla szól. Nem mindig királykisasszony, volt már Ő is zsiráf, hajó, házikó, a csuda tudja, mi minden...
Jobbára rám szokták mondani, hogy a "nyakad nyúljon meg", tehát én lennék a zsiráf.
Már majdnem bebandzsultam amikor beugrott...
Én megijedtem.
Viccek!
-Nyuszika elesik az erdőben. És baja? -Az egy város. -Képzeld, rájöttem mi volt apám foglalkozása a II.világháború alatt?.....Villanyszerelő! - És miből jöttél erre rá, Karl? -Megtaláltam a sisakját, két villám volt rajta!
Én nem megilyedtem, hanem bandzsulásból röhögésbe váltottam. Pihent agyuak...
Én megiJedtem, megiJedtem, megiJedtem, megiJedtem, megiJedtem, megiJedtem...:rinya:
Köszi az észrevételt...leirtam 50x helyesen...
Én köszönöm!
Ügyes hogy mind kicseréli a kártyákat.
Régen ezt úgy csináltuk paklival, hogy kiválasztottad mondjuk a makk hetest, és a tök kilencest, és odaadtad a foszernak. Aztán a pakli aljára tetted a tök hetes makk kilencest, széthúztad a paklit és két külön helyre visszadugattad a lapokat, majd összezártad a paklit. Odacsaptad az asztalra úgy hogy közben fogtad a két alsó lapot, amit felmutattál. 50-ből egy vette észre hogy nem az a két lap volt.
Nem értem... Mindig meglepődöm, mert ott marad a választott kártyám. Mi a trükk?
Zoli privben elküldöm mert nagyobb mint 2 MB..
A trükköt egyik haverom már elmagyarázta , de tölem az ilyen hókusz-pókuszok távol állnak. Most sem tudom..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |