Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   991 / 3610
(#) Rober_4 válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Nálunk ő a Mozart:
Bővebben: Link

Bővebben: Link
Van mit behozni Dumatyinak!
(#) zolika60 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Az persze szomorú dolog ha árvíz van, de szerencsére engem itt nem nagyon fenyeget. Vagy ha igen akkor csak Noé apánk bárkája segíthet.
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Pedig ebből egyértelműen az lesz.
A gátak pedig nem lettek az utóbbi években csak épphogy megerősítve. Amikor baj volt ígérgettek olyan 3 milliárdokat hogy csak na. Ahogy elvonult az ár, a harmadát kapta meg a vízügy.
(#) nagy hoho válasza Stefan hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Én is festek illetve festettem, igaz olajjal.Van némi rálátásom a dolgokra. Ha meg nézed a videót semmi értelmeset nem csinál a képeken, matat az ecsettel. pedig össze lehetett volna vágni egy videót festés közben. Lehet, hogy kis Mozartnak is fogta valaki a kezét.
(#) tungsram válasza szamóca hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

A gátakhoz meg csak ennyi...

vizzaro.pps

(#) Stefan válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Hát ha Te mint hozzáértő monddod, hogy sántít a dolog akkor elhiszem. Tőlem nagyon távol állnak a művészetek.
(#) Rober_4 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

De lehet, hogy veszek inkább neki is egy pákát, aztán majd együtt forrasztunk.

Az a baj, hogy idejük nagy részét mesenézéssel töltik. Így felnőtt korukra nagyon jó tévénézőkké fejlődhetnek...
Persze próbálunk, mi szülők, ellenállni ennek, de nem mindig sikerül.
(#) hapro hozzászólása Jan 31, 2010 /

Egy idézettel kezdeném a mai napot, kezd mindenki vele amit akar:
"Ha sokat loptatok, vagy nagy pénzügyi válságot csináltatok, az egyik legjobb módszer az eltűnt pénzek pótlására ha jól beijesztitek a gójokat valami járvánnyal. Úgy kell őket beijeszteni hogy rémületükben a bokájukat lefossák és egymást tapossák a vakcinaként eladott hideg vízért. Így a gyógyszeriparon keresztül vissza lehet szedni a válság veszteségeire a pénzt az alacsonyrendű és semmirekellő gójoktól."
Buxbaum Salamon rabbi

Ezen kívül nagyon érdekes képeket találtam a Marsról a következő oldalon. Bővebben: Link (itt az images fület nézzétek)
És itt is láthatni egy jópár hasonló képet: Bővebben: Link
(#) nagy hoho válasza Stefan hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Mielőtt nyilatkoztam kikerestem a kiscsávót a neten és minden infót megnéztem vele kapcsolatban, Egyik oldala ráadásul vírussal fertőzőt de az AVG tudta a dolgát.
(#) nagy hoho válasza hapro hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Mivel a gyógyszeripar is magán kezekben van ebből ők tollasodnának. Egyébként a H1N1 erről szól.
Más. A Mars bolygó a szívem csücske nagyon sokat olvasok róla és ajánlom figyelmedbe az alábbiakat.
Sajnos nem tudom be linkelni mert videó. Mars anomáliák így keresd
(#) zolika60 válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Idézet:
„Persze próbálunk, mi szülők, ellenállni ennek, de nem mindig sikerül.”
Talán inkább mesélni kéne. Persze tudom ez nem mindig olyan egyszerű mint a TV-t bekapcsolni, de megéri.
(#) Rober_4 válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Mostanában érzem úgy, hogy az összes mesét elmondtam, amit csak tudok, elolvastuk a meséskönyveket, végigjátszottuk az összes játékot ami itthon volt...
Szerencsére már csak négy hét van a télből, és tavasztól őszig neveli őket a természet.
(#) zolika60 válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Szerencsére a mesék tárháza szinte végtelen. Bár nagyon szeretik az ismétlést is.
(#) Frankye válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Óóó, nem csak ismételgetni lehet a meséket! Nem kell sok fantázia hozzá, hogy az ember maga találjon ki ilyeneket. A lányom, amíg pici volt (jaj, de régen is volt már! Idestova 19 éves...) mindig nekem kellett mesélnem Neki este az ágya mellett ülve. Naná, hogy a világ összes mesekönyve nem volt elég, ezért elkezdtem olyan meséket improvizálni, amik a Vele megtörtént napi eseményekre alapultak. Imádta, még iskolás korában is inkább az én meséimet akarta, mint a TV-seket.
Ajánlom minden gyakorló szülőnek, nagyszülőnek ezt a módszert! Fejlődik a szókincse a csemetének, élvezi a történetet, főleg, ha rájön, hogy ez a "mese" éppen Róla szól. Nem mindig királykisasszony, volt már Ő is zsiráf, hajó, házikó, a csuda tudja, mi minden...
(#) llaci56 válasza Frankye hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

És zsiráf is? Olyan magas? :hide:
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Jobbára rám szokták mondani, hogy a "nyakad nyúljon meg", tehát én lennék a zsiráf.
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Így-e?
Kaptam egy L.Gaga lemezt. Van vagy 4 tűrhető száma.
Ennek jó a "vonulata".

zsiráf.pps

(#) tiggersoft válasza szamóca hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Már majdnem bebandzsultam amikor beugrott...
(#) DuMatyi válasza tiggersoft hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Én megijedtem.
(#) Marko Ramiusz hozzászólása Jan 31, 2010 /

Viccek!

-Nyuszika elesik az erdőben. És baja?
-Az egy város.

-Képzeld, rájöttem mi volt apám foglalkozása a II.világháború alatt?.....Villanyszerelő!
- És miből jöttél erre rá, Karl?
-Megtaláltam a sisakját, két villám volt rajta!
(#) tiggersoft válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Én nem megilyedtem, hanem bandzsulásból röhögésbe váltottam. Pihent agyuak...
(#) llaci56 válasza tiggersoft hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Én megiJedtem, megiJedtem, megiJedtem, megiJedtem, megiJedtem, megiJedtem...:rinya:
(#) tiggersoft válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Köszi az észrevételt...leirtam 50x helyesen...
(#) llaci56 válasza tiggersoft hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Én köszönöm!
(#) tungsram hozzászólása Jan 31, 2010 /

Ez azért a zsiráftól érdekesebb..

kartya.pps

(#) szamóca válasza tungsram hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Ügyes hogy mind kicseréli a kártyákat.
Régen ezt úgy csináltuk paklival, hogy kiválasztottad mondjuk a makk hetest, és a tök kilencest, és odaadtad a foszernak.
Aztán a pakli aljára tetted a tök hetes makk kilencest, széthúztad a paklit és két külön helyre visszadugattad a lapokat, majd összezártad a paklit.
Odacsaptad az asztalra úgy hogy közben fogtad a két alsó lapot, amit felmutattál.
50-ből egy vette észre hogy nem az a két lap volt.
(#) llaci56 válasza tungsram hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Nem értem... Mindig meglepődöm, mert ott marad a választott kártyám. Mi a trükk?
(#) tungsram válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Zoli privben elküldöm mert nagyobb mint 2 MB..
(#) tungsram hozzászólása Jan 31, 2010 /

A trükköt egyik haverom már elmagyarázta , de tölem az ilyen hókusz-pókuszok távol állnak. Most sem tudom..
(#) llaci56 válasza tungsram hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

És nálad bejön? Mert nálam nem találja el, ezért nem értem.
Következő: »»   991 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem