Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ezt ki tudja megmagyarázni?
![]()
Egy ugyanilyet egyszer föltettem már, csak ott izzót világított, akkor azt mondták az okosok, hogy ez csalás, meg trükk, és hogy biztos az asztal alatt van a turpisság, hogy induktív módon valahogy áram keletkezik az asztal alól.
Na igen, de ha jól tanultam, akkor csak zárt áramkörben folyhat áram. Ha gyertyák semmit nem szolgáltatnak akkor ott meg kell hogy szakadjon az áramkör, magyarul, ha egy induktív tekercs van az asztallap alatt, akkor, lehet az bármilyen erős mágneses térerejű, akkor sem szabadna produkálna semmit.
Én és úgy, hogy amikor meggyújtja a második gyertyát mindig lenyúl a székre, meg amikor elfújja akkor is. A két szeg meg azért kell a gyertyákba, hogy alulról szerintem ugyanígy bele van szúrva és belül érintkezik vagy mittudom én. De tuti csalás.Csak nézd meg a csávó kezét, hogy mindig lent van a széken, amikor elkezd világítani az izzó, meg amikor elalszik. :yes:
Ki kell próbálni, nincs mese, az a legbiztosabb.
Attól függetlenül sem hiteles, mert valóban gyanús, hogy épp akkor piszkál valamit a kezével.
Valakinek nincs otthon két gyertyája? Nyomhatna egy reprodukciót.
Most is az asztal alatt van a titok nyitja. Amikor a lámpa kigyúl, vagy elalszik, a motor elindul vagy megáll, az egyik keze mindig az asztal alatt van.
De minek kell ahhoz a keze? A lábával is ugyanúgy ki/be tudná kapcsolni az áramkört.
Valamint, a gyertyák alját sem látjuk a videón.
Ezt akartam írni éppen. Megelőztél.
![]()
Esetleg lehet a gyertyákban egy fényre vagy hőre kapcsoló elektronika is.
Jajj... De a gyertyákat akkor is össze kell madzagolni egymással, másképp nem folyik áram.
Nem tudom kinek jó a füle, de 1 perc 40 -nél hallani határozottan, hogy elindul valami ventilátoros eszköz.
Lusta volt lábapcsolót csinálni. De nagyon vigyáz arra, hogy a gyertya alját ne lehessen látni. A gyertya nem úgy koppan, mint ha viasz lenne az alja.
Az már idáig egyértelmű, hogy csalásról van szó, viszont a gyertyának van fém talpa, amihez a kanócot rögzítik, így az fémesen is csöröghet.
Ha csak nem saját áramellátása van elemről. Már a kapcsoló elektronikának. A motorhoz vagy az izzóhoz szükséges energiát meg induktív módon az asztal alól veszi.
Az is előfordulhat, hogy a vezeték egy kettős szigetelésű vezeték, és szépen össze van kötve, ez kap egy egyenirányító hidat, és üzemelhet minden 3V -os eszköz róla.
Annyi biztos, hogy határozottan használ valami, elektromos cuccot, mert felvettem a hangot, és egy pár dB -el valóban nagyobb zaj volt látható.
Ha ez így csalás nélkül működne, akkor már lehetne is lebontani Paksot.
Az már egyszer biztos.
![]()
Már vagy tíz perce nézem, de még csak most gabalyodik bele a zsinórba. Rossz nézni.
![]() Jaj, le fogja ejteni azt a szép kis műszert. Ennyi, tehát ami nincs, az nincs?
Mindjárt kipróbálom én is és akkor ha működik én szabadalmaztatom.
![]()
Látom, látom.
![]()
Nincs aktivitás a fórúmon gondolom a hideg miatt. Nálunk -10C -fok pillanatnyilag úgyhogy gondolkozom nem kéne kivinni a hűtőt az udvarra mert ez legalább környezetbarát technológia. Csak a kutya ne volna...
![]() ![]() ![]()
Megoldás: a kutyát hozd be, a hűtőt vidd ki. A hűtő majd ugat, a kutya szájában meg melegen tarthatod az ételt. Áramütéssel tartja távol a tolvajokat.
![]() ![]()
Nos, aki szerint itt az országban hideg van, az nézegesse ezeket a képeket.
Ajánlom a rögtön a második képen látható hőmérőt, vagy a lejjebb levő képet, amin egy fűtött garázs ajtaja látható kinyitva. Vastagon rá van fagyva a pára. És a mozdonyon levő havon is látszik, hogy több rétegben esett és fagyott össze. Tisztán kivehetőek a koszcsíkok.
Nem működik, nem fogom megváltani a világot.
![]() ![]() ![]()
Biztos, hogy vasból volt a szög? Felmágneseződött rendesen?
![]()
Persze. Neodínium mágnessel mágneseztem fel, azzal nem lehetett gond.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |