Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1005 / 3610
(#) llaci56 válasza tungsram hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Dehogy bántom. Miért bántanám? Hogy megverjen?
(#) tungsram válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Zoli csak nem olyan emberke.. :hide:
(#) llaci56 válasza tungsram hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Háááát..., én nem tudom, hogy milyen... :boxer:
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Idézet:
„elköltözök Afrikába”

Még késöbb akarsz felkelni?
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Kinézzek az ablakon? :hide: Afrikai hósün.
További jó reggelt!
(#) tungsram válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Nálunk még mindég keresnek hómunkásokat a helybeli TSZ-be répaszedésre...
(#) Rober_4 válasza Action2K hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Márpedig, ahol hósün, ott hó is van!
Elképzelem, ahogy morogva lapátolja a havat a Szaharában.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Nézd meg a típusszámát, és keress XP alá drivert hozzá.
Nekem is csak Win 2000-ig van.Bővebben: Link
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Turbo Media KB-KM9801U
(#) ekkold hozzászólása Feb 6, 2010 /

Hát ez most tényleg OFF lesz. Párom mostanában kezd kreszt tanulni (B-s jogsi van tervbe véve), gyakorláshoz keresek valamilyen kresz-teszt programot, lehetőleg olyat, ami minél jobban hasonlít ahoz, amin majd vizsgázni kell. Ha valakinek van kéznél ilyesmi, vagy tud letöltési címet, azt nagyon megköszönném. Ha nem publikus akkor magánban v. mailban is jöhet.
(#) ekkold válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Köszi, de olyasmi kellene ami nem csak online használható, hanem le is tölthető a gépre!
(#) Action2K válasza ekkold hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Töltsd le.
(#) tatabike válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Hát, oldschool cuccok topikja van, ott elférnek a szalagosok is. 20 év múlva meg átcsúsznak a múzeális topicba...
(#) tatabike válasza ekkold hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Jól vezet az asszony? Gondolom kicsit tanítod, mielőtt "odadobod" egy oktatónak. Meg nem árt megnézni, hogy hol fog vezetni tanulni, sok a kókler mostanában.
Velem előfordult, hogy ki kellett szállnom a kocsiból a pirosnál, és a mögöttem közlekedő gépjárművezető oktatónak el kellett magyaráznom, mi az a követési távolság. Kilométereken keresztül a seggemben jött végig az Erzsébet királyné útján. Mikor a Nagy Lajosra is utánam kanyarodott, nem indultam el egy zöld lámpánál, csak mikor sárga lett, így ráztam le. Ha ilyenek tanítanak vezetni, nem csoda, hogy ilyen a vezetési morál...
(#) Müszi válasza tatabike hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Erről jut eszembe srácok: Jövő hét csütörtökön én is vizsgázom forgalmiból, szoritsatok
(#) tatabike válasza Müszi hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Tényleg, most hogyan mennek a vizsgák? Nekem idén lesz 19 éves a B-m, annak idején egyszerűbb volt, de jobban megtanítottak vezetni, az biztos...
(#) Müszi válasza tatabike hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Pl. a forgalmi vizsgadijat háromszorosára emelték!
(3.600-ról 11.000-re)
(#) DuMatyi válasza Müszi hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Mire fel és milyen jogon... ezek után magyarézza be nekem valaki, hogy nem KIZÁRÓLAG a lehúzás az, ami élteti őket... Lásd műszaki vizsga szabályrendszer.
(#) tatabike válasza Müszi hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Bakker, az de komoly, én '91-ben az egészet megúsztam 20 ezerből, abban benne volt még a buszjegy ára is, mert vidékről jártam be az elméleti és gyakorlati oktatásokra is...
(#) llaci56 válasza tatabike hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Mindig szerettem, ha valaki "kintről" elmondta, hogy hogyan oktassak.
(#) ekkold hozzászólása Feb 6, 2010 /

Szerintem most nem fog kijönni még egy százasból sem.

Amúgy nem kockáztatom az autót, meg magunkat sem az előre oktatással, kockáztassa az oktató az autóját, azért kapja az óradíjat. Az oktatónak mindenképpen nagyobb a rutinja ebben. Persze lehet, hogy később lesz némi gyakorlás "fű alatt", de nem a nulláról indulva - amúgy ez is elég kockázatos - csak forgalomtól elzárt helyen érdemes ilyesmit csinálni, mert az esetleges büntetések is húzósak lehetnek, a rosszabb eshetőségekről nem is beszélve.

Amúgy még nem asszony, csak asszony jelölt , márciusban lesz eljegyzés....
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Ezzel mi a gond? A kezelői vizsga?
(...mert az úgy baromság, ahogy van.)
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Csupán az elv. Milyen jogon és milyen alapon emelnek egy szolgáltatást háromszorosára, azaz infláción jóval felül? Ráadásul semmilyen érdemi munka nincs egy vizsgabiztos mögött. kiálljt egy papírt és jólvan. Feltételezem, hogy a vizsgabiztosok fizetését nem emelték a háromszorosára, sőt a közalkalmazottaktól elvettek amit lehet. Hát most drábgább ÉS kevesebb? hogy is van ez? Tehát semmi de semmi joga nincs az államnak aránytalan módon emelni a szolgáltatás árát. Nekem ez a bajom, ráadásul az élet minden területén egyszerre. ezzel azt üzenik: Akarsz valamit? - akkor az adódon ami európa szerte a legmagasabb, nálunknál magasabb csak Belgiumban van, de ott van, mondom van is közszolgáltatás - felül fizess, tejelj.
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Miért akarsz átnézni a winchiden? Fúrd át egy 10 -es fúróval!
(#) tatabike válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Ezt nem értem. De látom, valami nincs rendjén, mindenkinek mondasz valami kedveset. Nem kötekedésből, csak észrevettem.
Az említett sztoriban az említett oktató éppen nem oktatott, hanem közlekedett, ez nagy különbség. És amíg ki nem szálltam a kocsiból figyelmeztetni, nem is tudtam, hogy oktató, ugyanis a visszapillantó tükörben csak a szélvédőjét láttam, olyan közel jött mögöttem, az meg kábé 1.5-2 métert jelent. Féltettem a tyúkxaros életem, elnézést...
(#) tatabike válasza ekkold hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Hm, akkor gratulálok. Esküvő is várható akkor, gondolom...
(#) llaci56 válasza tatabike hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Idézet:
„oktatónak el kellett magyaráznom, mi az a követési távolság”

Mit nem értesz?
(#) nagy hoho válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Csak érdeklődöm kaptál valamit?

lásd 629610 módosítva.

Amúgy pedig még mindig nem értem. Ha nem írod le a gondolatmenetedet, csak amit a végén kikövetkeztetsz, akkor sorry, de nem értem. Nem ismerlek, ergo nem értelek meg félszavakból. Ha oktató vagy, arról sem tudok, megint bukta, nem értem ezt a "kívülről..." szöveget. Én is oktattam járművezetést pár évet, igaz, nem B-t, ezért engedtessék meg, hogy ami velem történt, és amihez nekem is volt/van némi közöm, azt megítéljem belátásom szerint. Köszi.
Következő: »»   1005 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem