Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Dióda helyettesítés
A google nem segitett az elozo kerdesemben, de kozben tamadt egy otletem es multisim-ben epitettem egy egyszeru egyeniranyito aramkort fogyasztoval, szkoppal, a bemenetet pedig a sajat igenyeimhez beallitva, majd egyenkent vegigprobaltam az adatbazisaban levo osszes diodat. Ezt kb. ket-harom orat vett igenybe.
Ha valakinek hasonlo gondja lenne akkor az eredmeny: 1N5408 Ez 1kV-ra nevlegesitett es 3A-ig terhelheto. A multisim szerint 10MHz-es AC 500V-on csuszas nelkul siman megemeszt.
Hello!Valaki megtudná mondani hogy egy germánium diódát (OA1180 vagy OA1182) mivelé lehet helyetesíteni??
Elöre is köszi
Üdv.Mennyi kell belőle Öreg Tom.
Üdvözletem. Van új RCA-5U4GB csövem, kérek korrekt ajánlatot Öreg Tom.
Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy mivel lehet helyettesíteni a BY206 típusú diódát?
Sziasztok!
Az alábbi két schottky-t kellene helyettesítenem TO-220 AB tokozásban (A1-K-A2): STPS10H100CTadatlapja: LINK (If(AV): 2x5A; Vrrm: 100V; Vf(max): 0.61V; Tj: 175 'C és STPS10150CT adatlapja: LINK (If(AV): 2x5A; Vrrm: 150V; Vf(max): 0.75V; Tj: 175 'C Tudna valaki javasolni valamit? hu.farnell.com-on néztem, de nem merek rendelni, mert sztem a szállítási ktg többszöröse lesz a cucc árának.
Ha jól tudom akkor ez egy 400V 500mA -es dióda. Hasonló, vagy jobb tulajdonságúval helyettesíthető.
Mondjuk 1N4004
Üdv.Ami jó helyette az BYV 42E 150V/15A--MUR1620CT-200V/8A --FMU22--FMG22R --F12C20C stb, vagy sok más de ezek kaphatók ill. ezek alacsonyabb feszülségű és áramú változatai.
Sziasztok!
Két kérdésem van: 1N4737-es diódát lehet helyettesíteni BZX85-tel, és MV2107-es diódát lehet helyettesíteni BB139-el? Vagy ha nem akkor mivel lehetne helyettesíteni ezeket? A válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok!
Ezt (BA479G) milyen diódával lehet helyettesíteni ami itt a HE-n is megkapható?
Sziasztok! FZS-74 diódát mivel tudnám helyettesíteni? A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok bap720 diódát mivel lehet helyettesíteni?
Köszönőm a válaszod
Sziasztok! a mai nap került hozzám egy erősítő ami természetesen nem jó... szétszedtem és belebotlottam a problémába: A kondenzátorra rá van kötve 2 darab OSS 36520 típusú dióda. Ilyet én nem találtam leleteim között s az internet sem segített... Az volan kérésem ha valaki tudna egy helyettesítő megoldást az legyen szíves segíteni nekem!
Az 1N914 -et mivel lehet helyettesíteni?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a BB105 dióda helyett jó e a BB122.Segítséget köszönöm!
Szia!
Igen, jó. A BB105-nek a BB122 a keresztreferenciája.
Sziasztok!
Megtaláltam a datashetben .Helyettesíthető vele.Közben én is megtaláltam.Köszönöm szépen a ségítségedet .
üdv!
Van pár rövidzáras dióda egy hegesztőben. Típus: D92-02 Hol lehetne ezt beszerezni vagy mivel lenne helyettesíthető??
Az 1N4148 egy nagy sebességű dióda, amit pl. kapcsolóüzemben használnak. Az 1N400X egyenirányító dióda, szerintem nemigen cserélhető fel egymással a kettő, persze látni kéne a rajzot, ahova szánták.
Ha van, inkább UF400X-et használj helyette, de 2 forintos alkatrész nemigen érdemes helyettesítgetni.
Ha valakinek nincs otthon egy marék 1N4148 -a ...
Üdv,Sziasztok
"Van" egy kód alapján beazonosított BZX84C75 SMD zener diódám (aminek 3 lába van),és kíváncsi lennék,hogy lehet-e ezt a típust helyettesíteni egy sima furatszerelt 75V-os zener diódával ? A gond az,hogy 75V-osat nem-igen forgalmaznak,csak 39 voltosat. Nekem pedig 75 V-osra lenne szükségem Az adatlap szerint csak a két lábán van rajta a dióda,a harmadiknál pedig a "N C" jelzés látható. Ez a "No connect"-et jelentené? Mindenesetre veszünk 75V-os "sima" zener diódát,de kíváncsi lennék a Ti véleményetekre. Köszi előre is Tomi |
Bejelentkezés
Hirdetés |