Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszi. Te is ilyen "kérek engedélyt ponttá zsugorodni és magam alá vizelni..." stílusban vagy az asszonnyal? Biztos nem. Nálunk is a feleségem a nagyobb szájú, de 10kg/szatyor tömeg alatti bevásárlást Ő intézi...
Én az fw-ről az atw-re menekültem. Jó.
Az uw is, és ha ott a teljes url-t adod meg, reklám sincs.
Nem kérlek szépen nálunk demokrácia van . Ezt a fórumot az asszony ugyanúgy olvassa mint más fórumtag: Ő mondjuk, hogy miről van szó halványlila f. sincs de itt már szerzett magának kedves ismerősöket akivel amikor csak teheti szivesen elbeszéget. Nálunk a gép azért is van , hogy megismerjük más emberek gondolkozásmódját illetve az elmondottakat leszürve ebből is lehet egy szinten "épitkezni".Mi van a pap sírjára irva:Tanulmányait befejezte.....
Szép napsütéses jó reggelt! Nem értelek, miért baj az, ha a feleséged az éjszakás müszak után alszik? Én is mindig alszom éjszakás müszak után! Aki már dolgozott éjszaka az tudhatja, hogy nem olyan könnyü. Én reggelre mindig hulla fáradt, álmos vagyok! De ki nem?
.....simpiné? Egy hölgy itt? Már nem azért, nem baj, csak meglepődtem.
Ráadásul a Simpi felesége!
...akit természetesen üdvözlünk! Ilyen figyelmetlen vagy, mert Ő volt már itt.
Még nem a felesége! De remélem majd az leszek!
Már előre félek, hogy mit fogok kapni, ha majd elolvassa ezeket a sorokat!
Na majd jól beárullak a nejemnek, hogy te is írogatsz..Csak a sárkány meg ne lássa ezt a HSZ-t. Juuuj :hide:
Én jómultkorába amikor venni akartam egy törött kijelzős laptopot, akkor kérdeztem rá egy srácnál és 20kHuf-ért tudott volna nekem 15,4"-os fényes lcd-t. Szerintem ez elég jó ár.
Én tavaly jöttem vissza, de nagyon megbántam.
Itt se munkalehetőség, se normális életkörülmény. Az állami hivatalok meg nem értik, mért nem tudják ugyanazt a bevételt produkálni, mint a Dunántúlon, ezért rászállnak a kisemberekre. És büdösnek ugyanolyan büdös mint Budapest... (Elnézést)
Az órában vasmagja van a mérőtekercseknek (áram és feszültségtekercs), és ezeknek van némi nemlineáris tulajdonsága is. Azonfelül a DC áramkomponens a mérő fékmágneséhez hasonlóan lassíthatja a tárcsa forgását kis mértékben (az meg a mérő tipusától is függ, hogy mennyire). Tehát az nem igaz hogy nem méri, de előfordulhat, hogy nem teljesen pontosan méri. Lényeges spórolásra viszont tényleg nem alkalmas a jelenség, mert nem annyira jelentős ez a hatás.
Ugye, én is az internet hathatós közreműködésével ismerkedtem meg a feleségemmel. Ő nem bírja ezt az Ő szavaival élve "kütyüzős" légkört, az Off topikban hiába nem az a téma, nem tud attól elvonatkoztatni, hogy alapjában véve ez egy "kütyüzős" oldal...
Köszi a választ. Hirtelen nem esett le, hogy mit kérdeztem én óra ügyben, de még mielőtt megnéztem volna, hogy mire válaszoltál, eszembe jutott a villanyóra, meg a diódás ohm-os fogyasztó esete...Tényleg, szerinted ha ez tényleg elhangzott egy villamosmérnök szájából, akkor hol a bibi? Nagyon régi órákra talán igaz, vagy mi? Saját szakmájában agyoniskolázott ember miért mond hülyeséget? Vagy ez is egy városi legenda, ami sosem történt meg...
De én nem adom fel, mindig lelkesen mutogatom Neki a Ki, mit épített topicban az újabb képeket, és mondom: " Látod, milyen ügyes srácok járnak ide? " Erre Ő : " azta, nagyon szép..." Na most, ehhez hozzátartozik, hogy Neki minden autó szép, meg minden műszaki ketyere "jól néz ki". Aztán mikor elmondom Neki, hogy a "nagyon szép" kütyü mire való, akkor már nem olyan szép, mert nem tudja mi az... :bummafejbe:
Nekem nem minden autó szép nekem csak a Trabant a kűtyűréket meg használni is szeretem Ági alias Tungsramné.
Csókolom, én asszonyom is Ágnes asszony, de valahogy hiányzik belőle a műszaki érdeklődés. A tévéhez nagyon ért, de a DVD már kifog rajta...
Ja igen, hátha érint valakit, akik itt leledzetek. Bizonyára páran tudjátok, hogy gondnok vagyok egy 70 lakásos társasházban. Épp most hajtottam el két gyanús alakot, olyan dumával akartak bejönni a házba, hogy minden vezetékes telefon előfizetőt fel kell keresniük, mivel alapdíjcsökkentést végeznek. Állítólag az Inviteltől jöttek, megbízási szerződés szerint dolgoznak. Na, mondtam, akkor muti meg. Közben telefonáltam a házkezelőnek, Ő gyorsban leinfózta az Invitelt, akik közölték, hogy nekik igazolvánnyal rendelkező munkatársaik vannak. Erre a két alak úgy eltűnt, mint a kámfor. Még jó, hogy a 8 kilós vérebem is ott állt mögöttem erősítésnek, esélyük nem lett volna...
Szóval, aki hasonló helyen lakik, és az Invitel szolgáltat a házban, az legyen résen, tisztelt kollégák illetve kolleginák...
Sziasztok!
Van egy Asus Eee 1000HD laptopom, és a héten sikeresen eltörött benne az audio csatlakozó. Tulajdonképpen a külső karimája törött le. Visszaragasztottam, de ismét letörött. Most meg a ragasztó miatt nem tudom egyenesen visszaragasztani. Elektromosan tökéletes, csak lazábban tartja a dugaszt. Arra gondoltam, ki lehetne cserélni, csak kéne szerezni ilyen zöld SMD jack dugaszt. Nem tudja valaki hol lehetne beszerezni ilyesmit? Kapcsolós, érzékeli ha beledugok valamit. Válaszaitokat előre is köszönöm, radiomano
Lehet, hogy nekem van otthon a régi halott alaplapomon ilyen. Kellene fénykép, hogy milyen kell pontosan.
A gépet még nem szedtem szét, gari matrica csak egyetlen csavaron van a bill. alatt, de szerintem azt is ki kell csavarni hogy szét tudjam szedni. Esetleg valami módszer, hogy visszaragasztható legyen a matrica? A hőlégfúvó+borotvapenge nem volna jó kombináció? Vagy próba szerencse?
Hát ezekhez nem értek. Mondjuk ezt megcsinálni gariban nem fogják szerintem, ha meg már kicseréled az aljzatot, akkor meg úgyis mindegy a garinak.
Ja, beírtam a laptop szót a keresőbe... kidobott vagy 500 témát amiben szerepel a laptop szó, az első 40-nél pedig a topic címében is. És vagy 10 olyan van, amibe illik ez a probléma... Bocsi, csak kipróbáltam, és 2 percet se vett igénybe.... :hide:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |