Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Én is hasonlót készülök összehozni. Az enyémben egy 12V-os ventillátor lesz, a fűtőelem pedig 8 db 2N3055.
Ehhez a hirdetéshez annyit nekem is van elektromos káronkodás é izomstimuláló multifunkció készülékem. Persze csak a műhelyben működik ekként is a laptopom.
- Milyen az orosz visszhang?
- Alkohol!!! Hol? Hol? Hol? - Mit mond a pedofil a MÁV pénztárnál? - Egy diákot Pestig. - Hogy becézi a fiát a zsidó? - Dávid, csillagom.....
Egy kis népmeseBővebben: Link
Ez nagyon jó!! Ilyent muszály lesz csinálnom :beka2:
Vagy ez? Bővebben: Link
Egy öregúr egyszer elhatározza, hogy elmegy Afrikába szafarira. Magával viszi öreg kutyáját, hogy társasága legyen.
A kutya egy nap addig kergeti a pillangókat, amíg azt veszi észre, hogy eltévedt. Bóklászik erre-arra, hogy megtalálja az utat, egyszercsak látja, hogy egy leopárd rohan felé láthatóan azért, hogy megegye. Az öreg kutya azt gondolja: "Jajjaj! Most igazán bajban vagyok!" Észrevesz a közelében néhány csontmaradványt valami dögből, gyorsan elkezdi rágni a csontokat hátat fordítva a közeledő leopárdnak. Amikor az már majdnem ráugrik, a vén kutya felkiált: "Ez a leopárd igazán finom volt! Vajon találok még egyet?" Ezt hallván a leopárd az utolsó pillanatban visszafogja az ugrást, rémülettel néz a kutyára, és gyorsan elhordja az irháját. "Húúú!", sóhajt a leopárd, "ez meleg volt. Ez a vén kutya majdnem elkapott." Közben egy öreg majom, aki végignézte az egész jelenetet egy faágról, arra gondol, hogy hasznot húzhat abból, amit tud, és kialkudhat valami védelmet a leopárdtól. Utánairamodik, de az öreg kutya, amikor látja teljes sebességgel a leopárd után futni, rájön, hogy valami ravaszság történik. A majom utoléri a leopárdot, elárulja neki a kutya cselét, és alkut ajánl. Az ifjú leopárd feldühödik, hogy rászedték. "Ide gyere, majom, ugorj a hátamra, és meglátod, hogy jár, aki be akar csapni!" Az öreg kutya látja a felé rohanó leopárdot a majommal a hátán és nyugtalankodik: "Na, most mit csináljak?" Ám menekülés helyett újra leül háttal a támadóknak, és ismét úgy tesz, mintha nem látta volna őket. Mihelyt hallótávolságba érnek, felkiált: "Hol van már az a hülye majom? Már egy órája elküldtem, hogy hozzon egy másik leopárdot!" Tanulság: - Sose nevesd ki az öregeket! - A kor és a finesz végül mindig legyőzi az erőt és a fiatalságot. A szellem és a ravaszság csak a korral és a tapasztalattal nő meg.
Ez most vicc vagy komoly. Ez a topic nem az a topic.!
Reggel van eszembe jutott valami, tervezni kéne egy digitális abakuszt.
A kedves készítő nagy hibát vétett. A Reset láb nincs bekötve. Lehet a szakács nem tud kétoldalas sütilapot tervezni.
A bolondok házában valaki meghal, de az ápolók nem tudnak elmenni a temetésre. Két bolondot küldenek, mikor megérkeznek, megkérdezik, milyen volt a temetés.
- Hát, – válaszolják a bolondok – vagy a hangulat volt szar, vagy a zene, de csak mi ketten táncoltunk!
Elnézést, hogy komoly dolgot írtam! Az az érdekessége a dolognak, hogy kb. egy órával azelőtt terveztem el, hogy ilyen "hőlégfúvót" építek, mielőtt megláttam volna róla a képet.
És az Elek mit szól a ro terápiás készülékhez? Bővebben: Link
Inkább az analóg abakusz a kihívás.
Logarléc?
Beteg a doktorhoz:
- Doktor úr, nekem minden reggel fél 6-kor van székletem! - Józsi bácsi - mondja a doktor -, a maga korában ez nagyon jó! - No, igen, csak az a baj, hogy fél 7-kor ébredek...
Miben egyezik meg a Ferrari és a Kispolszki?
- Csak piros színben néz ki igazán jól - Farmotor, hátsó-kerékhajtás - A műszerfal csak a legszükségesebb információkat mutatja - A csomagtartó mérete minimális - Egyesben, padlógázzal indulva jellegzetes hangot hallunk - Padlógáznál igen nagy zajszintet produkál - A hátsó ülés meglehetősen kényelmetlen - Ha nem vigyázunk, könnyen összetörhetjük magunkat vele - Az emberek általában anyagi helyzetük miatt vásárolják - Az alváz és futómű védelme érdekében nem célszerű vele terepezni - A tulajdonos általában maximálisan kihasználja a motor teljesítményét - A nők általában nyíltan megmondják, mi a véleményük róla - Némely embernek csak a mérete miatt tetszik - Ha nagy sebességgel repeszt, mindenki megbámulja.
Apuka sétál a kisfiával egy kastély romjainál. Mindenütt ledőlt falak, ledőlt oszlopok, elgurult kövek. A kisfiú odafordul az apjához és megkérdezi:
- Ugye itt tanult anya vezetni?
Ez azért odapörköl!
Kedvencem az áramszedős megoldás, 1p 35-nél van egy kis PWM szabályzás is Bővebben: Link
Családi kör: kissé másképp
Reggel van, reggel van, mindenki ideges Ház ura üvöltve tiszta zoknit keres. Feketés csészével boglya fejű asszony, Ajánlja az égnek, hogy rája rogyasszon. Mintha szélből volna a nagylánynak lába, Sebesen bevonul a fürdőszobába. Hosszú perceken át pingálja a szemét, Testvéröccse ordít: - Gyere ki, te szemét! Konyha melegében jó pirítós mellett Nagymama mosolyog, ahogy tőle telhet. Min vigyorog mama? - kérdezi a veje, Csupa borotvahab összevagdalt feje. WC-be zárkózik a legkisebbik gyermek, Most írja a leckét - na még csak ez kellett. Ajtó előtt jár a család furcsa táncot, Szemük szikrákat szór, arcuk sok-sok ráncot. Mire a rádió mondja a hét tízet, Elromlik a bojler, nem ad meleg vizet. Az asszony begörcsölt kezekkel mosogat, Férje jeges vízben sziszegve mos fogat. A nagylánynak immár fél keze kabátban, A másikban pöttyös kakaós pohár van. Le is önti rögvest frissen mosott blúzát, S kabátján vastagon megkent kiflit húz át. Az utcáról szalad vissza a ház ura, Lábán cipő helyett megszokott papucsa. A reggel számára eléri a csúcsát, A cipőben megleli elveszett slusszkulcsát. Reggel van, reggel van, ideges mindenki, Az asszony is elment nincs már otthon senki, Bevetetlen ágyon gyűrött párna feszít, És a WC-tartály sistereg egy picit...
Azt még tegyük hozzá, hogy az átlagostól eltérő gumiabroncs mérettel rendelkezik, furán néz ki rajta a tetőcsomagtartó, és az utánfutó is.
Egyébként jók!
Ilyet kértem asszonytól szülinapomra, holnap kiderül, hogy müködik-e
|
Bejelentkezés
Hirdetés |