Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Most már itt is működik. Úgy látszik az előbb még álmos volt.
Idézet: „mélyen aludtam” Valaki véletlenül bezárt a tárolóhelyiségbe? :hehe:
Nézd csak, a vicces fiú...
Csak nekem van oda kulcsom, ami mindig nálam van, ezért elég nehezen tudnak oda bezárni...
Asszony miatt kellene vennem egy DVD-t, de olyat, aminek van USB/SD-kártya bemenete is. Tudom, elbaltázott egy kérdés, de szerintetek milyet vegyek? Tökmindegy, mi...?
Idézet: „én egy órán belül kétszer jöttem be a melóba otthonról.” Ezek szerint tegnap kétszer mentél haza...? Erről egy rendőrvicc jut az eszembe... Idézet: „Rendőr magyarázza a fiának a negatív számokat, gyakorlati példával szemléltetve a dolgot: - Na fiam, itt ez a busz. Utaznak rajta hárman. Az egyik megállóban leszállnak róla öten. Na mi következik ebből? - Nem tudom, apa. - Hát az, hogy a következő megállóban két embernek fel kell szállnia, hogy üres legyen a busz, érted...? ”
Én is megpróbáltam beadni az APEH-nak, hogy elfüstölt az adóm, de nem hitték el...
Szia, szerintem házimoziba az LG az elég jó szokott lenni, én csak azt mondom hogy kb. mindegyik meghal 1-2 éven belül (Ritka az amelyik nem) De a nevesebb gyártóké kicsivel tovább bírják. Ha meg olyat veszel aminek van USB bemenete is, az még jobb mert ha meghal az olvasófej, akkor is olvassa még az USB-t. (Kivéve ha meghal a tápja)
Ebből azt vettem le, hogy a lényeg lényege lényegében lényegtelen!
Isten örizzen meg Zoli, hogy ezt neked kívántam volna. Bezzeg a szomszéd az más mert akkor van meló Mert ebböl élek nem..
Okosan az LG- vel ami nekünk van DVD és video egybe, de már 7 éves és még kifogástalan, más LG termékekel viszont nem vagyok megelégedve, DVD iróból 2 LG volt mind a kettő egy év után szabadságra ment.
Akkor te nem olyan LG-t használsz, mint én. Nekünk már volt LG TV, LG-DVD író már vagy 5 éve 1000 DVD-t biztos megírt már és azóta is megy. Ill. házimozikról kérdeztem már embereket és ők is az LG-t ajánlották. (De ki tudja (kínában készül mind) :nemtudom:
Mondjuk szerintem ez anyira nézőpont kérdése, kinek mi jön be én például inkább samsungos vagyok. Azzal eddig gondom még nem volt.
Söt néha még a morcos háziasszonyt is ha rossz a férjének az állóhullámaránya.... :hide:
Ha házimoziról van szó, csak ilyet érdemes: Link
Bocs az enyémet akartam, csak mellé link-eltem. Bővebben: Link
Úgy látszik, nem a méret a lényeg
Köszi. LG még nem volt. Majd megnézem a kínálatot...
Te simpi, hánytál már pofontól...?
De nem kárhoztatlak ezért, Matyi van itt mindenkire ilyen hatással, elkapjátok Tőle a szofoso idioticus nevű baktérium-tenyészetet...
Hehe, de nekem nagy tévém van, meg szép feleségem. Minek nekem három ilyen plázamacska?
Szerk.: Pontosabban van egy nagy tévé, egy átlagos 51 centis, meg két 36 centis, az egyiket javítani hozták. Ilyen tipikus "néha megy, de inkább nem" hibája van. Ja, meg egy bazi nagy repedés a káván elöl a képcső mellett, gratulálok, már sejtem, miért nem működik...
Itt vagyok és figyelek. Úgy beszéljetek ki.
Akkor bújj ágyba a TV-ddel, és nézd a feleségedet!
Tudom, hogy itt leselkedsz, azért írtam... :yes:
Valahogy ki kell csalogatni a Du(vad)Matyit a vackából...
Tartalékba mi? Párod megtudja, Téged is tartalékba helyez, az biztos... :crazya:
Na, ezt adjátok össze: Ma sikerült életemben előszőr utántölteni egy nyomtató patronját ilyen univerzális löttyel. Ez még hagyján, de működik is a nyomtató! Mit működik, nyomtat! És nemcsak nyomtat, szépen nyomtat! Nagyon meg vagyok magammal elégedve...
Jó reggesz, sziasztok!
Amit itt végig olvastam, hát az jujj, volt erősen! Lehet, hogy vicc topik van, hmmm, már én sem tudom eldönteni. Tatabike ! Ezen mindjárt besz.... a nevetéstől. "... nem csak működik, nyomtat is..."
Idézet: „Elégedett vagyok a párommal, tévézni meg utálok, ha kicsi ha nagy.” Pedig abban is van fénycső, amit katódsugárcsőnek hínak.
Ez a lötyis cucc is gusztustalan. A végén már itt is volt mindenhol belőle, nem győztem törölgetni...
Persze, mert üres patronal is kavirnyál a fej ide-oda, meg villog a LED, meg ilyenek... De nyomtatni, az már azért valami...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |