Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egyszer meg kellene kóstolnotok az asszony vadasát. Az egész rokonság a csodájára jár. Mikor csinál, titokban kell tartani, mert belepnének a nagybácsik, nagynénik, sógorok...
![]()
Engem sem fenyeget az elhízás veszélye. Amikor ilyesmit ebédelek ami húsmentes igen csak kopog a szemem estére. Valószínűleg ezért nem láttam egész életemben vegetáriánus bányászt,
![]()
Csak írd meg mikor főzi, majd megjelenek én is.
![]()
Na, ez a másik, amin kiakadok, a vegetáriánusok. Aki tényleg az, azon látszik is. Hófehér bőr, meg nyiszlett testalkat, gyöngék, mint a harmat. Ne mondja nekem senki, hogy ez egészséges. A természet nem erre alkotta az ember szervezetét. Aki annak vallja magát, de kinéz valahogy, az sutyiban tuti hogy eszik húsféléket...
Kedvenc mondásom kaja-témakörben:
Idézet: „Soha ne bízz sovány szakácsban...” Óriási... ![]()
Jó, de mivel titkos a dolog, majd küldök érted egy belügyes verdát, BIT-es rendszámmal, lefüggönyözve...
![]()
Ampiról tud valaki valamit? (Én találtam róla egy videót
![]()
A rézfénfütyülő... A telefonom rádugtam a gépre erre ujraindult, a nagy bibi hogy nem tudom a pin kódját...
Ma hallgattam kényszerűségből a klassz fm nevű "izét" A műsorvezető összekeverte a hang és a fény terjedési sebességét (talán 8. osztályos fizika anyag) és a relativitás elméletről tartott piciny beszélgetésük alatt kiderült annyit tudnak róla mint egy szög. Őszintén kérdem aki összekeveri a hang és a fény terjedési sebességét, és állítja hogy a hanghullám terjed az űrben (légüres tér) az hogy kaphat műsort egy rádióban. Az alapvető szintet nem üti meg.
Akkor ideje megkeresni a PUK kódot...
![]() (Ugye milyen jó, hogy fejenként egy rakás kódot kell ismernünk? :no: )
Nos, az nem igazán kellemes, ha egy 17"-os CRT monitor a nyakadba esik.
![]() ![]() ![]()
Eléggé ciki hogy nem tudom (persze próbálkoztam mert van pár kártyám).
Stadi: A puk kód megvan, tőlem fizikailag 60 km re.
Akkor menjünk a MÉH telepre guberálni, hátha találunk valami használhatót, akkora űrt mint amit a 3 monitor hagyott be kell tölteni.
Múltkor is volt egy áramlopásos bejátszás a híradóban. Ott "mobil" eszközzel loptak: egy-egy kampós végű drót volt az utcai vezetékre akasztva. Mindig jót röhögök rajta, mikor megemlítik, hogy mennyi pénzbüntetést fognak kiszabni a szabálytalanul vételezőkre. Elnézve a putrijaikat, egy megveszekedett vasat sem fognak tudni behajtani. Rajtuk. Mert a mi áramszámlánkba ez már úgyis régen bele van kalkulálva.
![]()
IFA? nem főtengely, hanem megy a hegyre. Különben is: az ibafai papnak...
![]() javítva.. szabi83 Idézet: „A puk kód megvan, tőlem fizikailag 60 km re.” Aha. Akkor az a gond, hogy nem tudsz ott felhívni valakit, hogy mondja be? E-mail? Vagy egyáltalán nincs ott senki?
Jajj, csak azt ne! Még köbméteres lomoktól kell megszabadulnom.
![]()
A szobám be van zárva, és csak sejtem hogy ott van, vagy kidobtam a kukába mert úgy rémlett a pénztárcámba van a többi plasztik kártyával. Mindenesetre megoldom egy huszárvágással, új simkártya és kész.
Hogy Te miken vagy fennakadva?!
A magyar miniszterelnök nem tudja az "e" kérdőszócska használatára vonatkozó szabályokat, szóvivője pedig az "ártatlanság vélelme" helyett következetesen "...védelmét" mond. És ebben semmi fizika nincs!
Hát igen az értelem (értelmet) sugárzik (sugározzák).
Szerinted melyik a gyorsabb a fény vagy a hang: egyszerü mert a hang mert ha a CRT-s TV-t bekapcsolod elöször bejön a hang és utána a kép.....
![]() ![]()
Stadi, nagyon köszönöm neked, én azért bármit kapok értékelem. Rendes dolog tőled.
![]()
Stadi, én ahogy a műszaki embereket ismerem (köztük magam is
![]() ![]()
Úgy látszik az elektronika szeretete meg a birtoklási vágy ilyen árukapcsolás-szerűen alakul ki a génjeinkben...
![]()
Igazad van...
![]() Emlékszem, már 12-13 évesen érdekelt a világűr, meg hasonlók, jártam űrtávcsövezni is a szakkörbe. Nyári táborban a többi süldő kölyöknek éppen azt magyaráztam, hogy milyen gyors a fény, mert ugye 1 mp alatt hét és félszer meg tudja kerülni a földgolyót. Erre az egyik főiskolás hallgató nevelő, aki vigyázott ránk, lecseszett, hogy miért kell hülyeségekkel tömni a többi gyerek fejét. Nem hitte el, hogy a fénynek mekkora a sebessége, pedig főiskolás volt. A végén mindenki kinevetett, én meg következő nyáron már máshova mentem táborozni... ![]()
Nos igen, a szabad hely mágnesként vonzza a sok limlomot és kütyüt. :yes: A hasznos dolgokat nem szoktam kidobni, inkább pénzzé teszem. (Abból úgysincs elég soha...) A monitorokkal is ugyanígy voltam, de pénzt nem akart értük adni senki, így inkább odaadtam őket ingyen.
Szóval egyszercsak azon kaptam magam, hogy már minden tele van "szeméttel", úgyhogy most nagyobb hangsúlyt kap az eladás, mint a beszerzés. Utobbit úgysem tudom megtagadni magamtól. ![]()
Ha már témánál vagyunk, én a hanggenerátoromba két LED kijelzőt bontottam. Börzén vettem 100 Ft-ért ért egy panelt, bontottam belőle 2 db 2-szer hétszegmenses kijelzőt. 400 Ft körül van darabja.
Szóval tettél a hanggenerátorba fénygenerátort? Ügyes!
![]() ![]()
Matyi, azt magyarázd el nekem, hogy mikor vetted ezeket a dolgokat a börzén? Mert állandóan lökted a nyelvújítós szöveget. Vagy többen voltál...?
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |