Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1041 / 3611
(#) DuMatyi válasza tatabike hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Nekem csupán az audioeszközökkel van bajom. Az XP-ben volt normális keverőpult funkció, másodpercek alatt be tudtam állítani például az alapértelmezett hangezközt. A vistában ááá, ne is álmodjak róla.
(#) DuMatyi válasza Doncso hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Ha keresztszán van rajta, akkor már csak a hoszszán kell változtatni.
(#) Stadi válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Matyi, Te vagy a mi keresztünk...
(#) hapro válasza Stadi hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Úúúú ez mennyire igaz!
(#) hapro válasza (») Feb 19, 2010 /

(#) DuMatyi válasza Stadi hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Akkor szánom-bánom. Máris megvan Doncsónak a keresztszán, hisz ha én vagyok a keresztetek, és szánom-bánom, akkor... Doncso előtt szántalan lehetőség áll, hogy használja az esztergáját.
(#) SALáta válasza Doncso hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Nem lesz egyszerű átalakítanod, a linkelt tos on láthatod mi kell neked. Vagy használod az ott látható fogaslécet és így kényelmesen tudsz esztergálni vagy pedig egy egy orsót teszel a gépre de akkor a szegnyereg felől tudsz csak kereket rászerelni. Ehhez kell 4 csapágyház két trapézorsó és egy harmadik darab amivel a polynamid anyát készíted el és kell a két anyának a háza meg az eredeti mechanikára felfúrni mindezt nagy pontossággal.
Ha ezek után van 50 ezred rá meg egy jó nagy géped tudsz sakkfigurákat gyártani vele cnc sítve a gépet. Persze az 50 be a motor vezérlő van benne egy bizonyos cégnél akciósan azért kellene kuplung is és motortartó de hát elég kreatív vagy ezt már meg lehet oldani.
(#) Stadi válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Idézet:
„Doncso előtt szántalan lehetőség áll, hogy használja az esztergáját.”

Valóban, csak pont a virágot nem lehet rátenni, mert nincs rajta nagy sík felület... :hehe:
(#) DuMatyi válasza Stadi hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Jó például szobadísznek a nappaliba. Olyan futurisztikus.
(#) bankimajki hozzászólása Feb 19, 2010 /

Fiuk szerintetek Bp-en milyen forgalma lenne egy kezdő motorszerelőnek, műhellyel?
(#) Ricsi89 hozzászólása Feb 19, 2010 /

Jeee most füstöltem el két usb portomat a 4-ből. De szerencsére csak a tápellátásért felelős fet halt meg. Még jó, hogy ott van az usb szomszédságában a vinyó(laptopról van szó), így levettem a vinyó felett lévő burkolatot és láttam, hogy felpúposodott egy fet a csati közvetlen közelében. Arra lettem figyelmes csak, amikor valami picit pukkant és éreztem a meghibásodott alkatrész szagot. egyből kihúztam az usb-ből, ami benne volt. Közben kiírta új hardverként a beépített webcamot is és izgultam, hogy sikeresen felrakja és ne dobjon vissza hibaüzenetet. Nagy szerencsém volt, hogy a fet pukkant el és nem valami komolyabb cucc.
(#) moltam válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Az én gépemen is lett már rövidre zárva a VCC és GND.
Az XP jelezte hogy túláram van az USB porton. Semmi baja nem lett
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Akkor mindjárt nyitok egy topicot, olyan címmel, hogy képzeljétek elfüstöltem a gépem usb portját. Jó lesz?
(#) Ricsi89 válasza moltam hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Nekem füsttel jelezte a neki nem tetsző cselekedetet.
(#) bankimajki válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Az is egy jelzés Lehet indián nyelven akar veled kommunikálni Válaszolj is neki. (pl. gyújts egy tábortüzet)
(#) Doncso válasza SALáta hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Szia, egyszerű hobbi esztergálásról lenne szó, cnc nem kell, bár van CNC vezérlő elektronikám, de ide az nem illik, egyszerű perselyek, rudak esztergálása a cél, nem kell ezredes méretpontosság. A szán hosszanti mozgatása szerintem egy kocsi emelő menetes orsójából és anyájából fog készülni.
Egyébként mi az a linkelt tos ?
Üdv.
(#) Ricsi89 válasza bankimajki hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Én fényjellel üzentem vissza neki, hogy vettem az adást és hamarosan repülsz onnan egyenesen a kukába.
(#) SALáta válasza Doncso hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Amit linkeltél hogy olyan lesz . Nem a pontosság miatt mondtam a cnc-t, de ha igény a kúp akkor jól jön. Mindenesetre ez már így jobb alap mint egy obi-s esztergának csúfolt kínai tákolmány.
(#) SALáta hozzászólása Feb 19, 2010 /

Érdekes.
(#) vicsys válasza SALáta hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Hmmm. Nem semmi! Szégyenlem magam.
(#) bankimajki válasza SALáta hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Úgy látszik van még mit felfedezni Magyarországon a részemről. De azért külföldön is vannak ám szép dolgok.
(#) SALáta válasza vicsys hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Azért én a volt otthonom szépségeit hiányolom, például Szilvásvárad fátyol vízesés, Bélapátfalva Bélkő, Mónosbél Darázskő bánya és a környéki források. Persze még az erdőtelki arbarétum is ilyen szép hely.
Szerk.: Vam mit felfedezni és ez a jéghegy csúcsa. Ködös tájat nálunk már én is láttam felülről, nagyon szép volt.
(#) DuMatyi válasza SALáta hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Valóban szép, és nem mellesleg a Kis-Balatonon forgatták a Tüskevárat, melyet a híres fotós és jogász, Homoki-Nagy István fényképezett. Annak ellenére, hogy fekete-fehér, varázslatos 8 részes film.
(#) hodbond válasza SALáta hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

ez egy finom összeállítás. Azt hiszem ezt mindenkinek látnia kéne mert van mire büszkének lennünk(ha másra nem is bár a videó nem erről tanuskodik akkor erre az oldalra?D)
(#) Rober_4 válasza SALáta hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Mi most ősszel voltunk a Tengerszemen, meg a Füzéri várban is pár éve sárospataki barátainkkal. Nagyon szép helyek. De maga a Bodrog ártere, is nagyon érdekes tud lenni, elszórtan növő fáival.
Aki meg most felénk jár, menjen kocsonyafesztiválra!
(#) hodbond válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

tényleg mi lenne ha kimennénk egy ilyen helyre és ott összeraknánk valami szép villogót
(#) Rober_4 válasza hodbond hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Ellopnák. Talán tíz percig menne.
(#) hodbond válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

az lehet akor kviszünk egy lefrektort és sütünk szalonnát
(#) moltam válasza hodbond hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Nem reflektort?
(#) DuMatyi válasza moltam hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

lefrektort, mert lefelé világít a hegytetőről.
Következő: »»   1041 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem