Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mi meg régen, még főiskolás koromban, éjszakai akadályversenyt szerveztünk a gólyáknak a Tengerszemhez. Az egyik állomáson ácsorogtunk fönt szakadó esőben. Aztán elegünk lett az esőből, és tüzet gyújtottunk. Fújtuk rendesen mire begyulladt, de aztán az összes csoport nálunk melegedett, s talán a bortól is, meg a meleg miatt, haza sem akartak menni. De régen volt
Matyi!
...és a felfrektor az egyetem rektora, aki felvilágít a hegyre?
Még egy kérdés a pontok itt a fórumon mire jók?
A csatolmány elárulja. Bár nem a legautentikusabban.
Lehet azért mert buta vagyok vagy csak fáradt, de nekem nem derült ki, hogy mi is ez. Csak célozgatás volt rá. Na de amúgy ér valamit? Mit tudom én levásárolható a HE-storban vagy ilyenek? Mert eddig nem vonzott hogy gyűjtsem, de ha van valami haszna a számomra akkor én is beállok a sorba
Szerintem ( :gumicsirke: ), Topi annak idején arra találta ki, hogy az újonnan jövő kezdők, ebből láthassák, hogy azok, akik választ adnak Nekik, miben, s mennyire jártasak. Persze ez a valóságban nem mindig válik be.
Akkor mégsem fogok nagyon serénykedni. Lehet velem van a baj megint, de én sajna kezdem úgy látni hogy sokan nem tisztelik ezt a fórumot. (Lásd. a Fi relés topik) Meg 1-2 tényleg értelmetlen topik. Sokan idejönnek és elvárják hogy a szájukba rágjanak mindent. Persze nem a normális tagokra gondolok. Na de lassan megyek aludni.
Egy kis étvágygerjesztés azoknak akik még itt vannak. (Mai vacsi: vaníliás puding) Na jó éjt mindenkinek
"Aki legény volt éjszaka az nappal aludjon sokat": mondta a nagyapám.. De itt hol vannak a legények amikor többsége nős úriember?
Ez igaz mert sok csak azért regisztrál, hogy itt lesz egy két vén "...." aki majd erre reagál ha más nem szakmai hiúságból is.Kéne egy tésztaszűrő....
Erre találta ki Topi a "Moderálást kérek""-et...
Megcsináltam ma a laptopom hibás usb portját ,amit tegnap elfüstöltem. A kis vacak alkatrészt, ami kapcsolta a portra a feszt egyszerűen kiforrasztottam és egy darab vezetékkel összekötöttem a bemenetet meg a kimenetet. Tökéletesen működik az usb portom.
Amíg bele nem dugsz egy zárlatos ketyerét. Aztán jön a sírás. :rinya: Bár ez itt OFF.
Ideiglenes megoldás, hogy legyen usb-m. Majd rakok bele egy 500mA-es biztosítékot.
Tegyél be egy kismegszakítót!
(Már megint offban offolunk...)
Nana!
Kismegszakító 6A-tól kezdődik Ami neki kéne az a mikromegszakító
Zoli ! nekem van 0,5 és 1 , 1,2 Amperos is !
Létezik ilyen?
Bocsi,.. no de hát ez úgyis OFF
Röviden Igen ! az hogy az üzletekben csak 6 Ampertól lehet általában látni attól még van élet a 6 Amperon alul is . 1Amper
Létezik ám!
Újonnan beépített fali gázkazánok elé asszem' már kötelező beépíteni egy 1-2 amperosat.
Köszönöm mind a kettőtöknek, ki gondoltam volna hogy poénból tanulok
És az 1 ampist le lehet ám húzni 0,5 -re. Csak azért gondoltam, mert egyszerűbb kezelni. Nem kell ki-be forraszthatni, csak kapcsol egyet és kész. Ha nem fér így bele a táskába, egy kicsit ki kell vágni neki a helyét.
(Most már teszek egy szakadt smilet, mert Zoly komolyan vett az előbb.)
Úgy gondoltam hogy ez komoly emberek fúruma
Akkor ezentúl komolytalanul nézek rád :hide: |
Bejelentkezés
Hirdetés |