Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Amugy az gáz, hogy most multam 18 és van egy csaj aki tetszik meg dumálok is vele, csak messze lakik tőlem de amugy ha ő nincs akkor jobban érdfekelnek az erősítők mint a csajok?
Üdv a klubban Az ide írók többsége így van vele
Ennyire rosszak a tapasztalataitok? Vagy csak így szokás, - hogy a nők márpedig olyanok?
Lacikám, sajnos nagyot fordult a világ. A nagy-nagy tanítóképzős felhozatalból nekem egyetlen, értsd egyetlen lány tetszik. Nemcsak külsőleg, hanem a lelke is. Rá rábíznám a családom. Pont egy idősek vagyunk. A többi vagy gyerek még, vagy ostoba üresfeljű. Nem tud semmit, ami minimálisan elvárható lenne egy családanyától. Hangsúlyozom, minimálisan. Nem magasak az elvárásaim.
Na megyek valami filmet megnézek Sziasztok, forrassztógőzben gazdag, jó éjszakát!
Idézet: „Nemcsak külsőleg, hanem a lelke is.” Azért a női lélek kiszámíthatatlan Csak nem! Van valami a láthatáron? Ahogy a leírásaidból elképzelem, egy jó nagydarab néger, nő lehet, olyan igazi anyuka típus, az előző házasságából négy gyerekkel. Neki is ezeket mondod mikor udvarolsz?
A láthatáron eddig is volt, de más előbb látta meg, mint én.
Csak az a kérdés, összeilletek-e!
(kivéve, ha az én barátnőmről van szó. Ja az a feleségem )
Ahelyett, hogy inkább egy elektromos autót építenél, és akkor már nem is lenne olyan messze...
Én is a tanítóképzőről választottam, szintén egy tetszett, - de bevallom, a többit már végig sem néztem.
Igaz, ez a második választásom volt, így már tudtam, mire kell figyelni. (Az első az nagy melléfogás volt! ) Ez utóbbi pedig már 20 éve tart. Soha fel sem merült, hogy valamit nem jól csináltunk.
Jó reggelt, a nők már csak ilyenek. Nehéz nem "olyat" és nem üresfejűt találni.
Bár én kapcsolatban élek mégis azt mondom : a nő olyan mint a wc.Vagy foglalt vagy bele lehet sz.....
Azt biztosan tudom, - így messziről is, - hogy csak két torony lázszik...
Na ezt megkaptam.. :hide: De így igaz.
Volna egy kérdésem. Itt ahol lakom a gépem két vezeték nélküli hálózatot lát. Az egyiket eddig is használtam, mert nem védte jelszó. A másikat igen. Tegnap este azt vettem észre, hogy bekapcsolás után a másik jelszóval védettre kapcsolódott fel a gép. Aztán most reggel is ez történt. Vajon mitől lehet ez? Mondjuk nem bánom, hogy két lehetőségem is van netezni, de nem értem a dolgot. Igaz elég keveset értek ezekhez a dolgokhoz.
Köbükinek rossz a netje. Beázik a vonal, de nem az ő házában. Tisztára, mint a hatvanas években.
Azért van nálam az igazság, mert Pucukával bezsélgettem, és rákérdeztem, hogy mi van a Zolival, hol van, hol nincs, mint a mesében. Erre mondta, hoyg beáztál. Nyilván, ha házon belül lenne a probléma, akkor megoldottad volna, ebből gondoltam, hogy nem Nálad van a baj.
Szép idő van, süt a nap de délelőtt esett. Picit hegesztettem, faragtam a gépemen, tápcsatlakozót cseréltem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |