Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Miért az "Alkalmazott gyakorlati elektronika" mennyivel szebb?
Elég lesz megtanulni majd az utókornak is..
Ahogy én ismerem, inkább kettéolvasztja a pákával. Sőt, nem is, addig beszél, míg ketté nem törik.
Már megint az iváson jár az eszed. OszcilloszkóPIA. :pias:
Igen, kettéolvasztja a Stadi-féle 250 wattos wellerrel. Kellene egy forrasztós smiley is.
Boldog névnapot neked.
[OFF]Egyébkén Oszcilloszkópia egy sziget ország a Freki-tengerben. Ha nem tudnád.
Gondolom van olyan könyvtár ami használt, a maradék könyvtár használatlan, erről szól a könyvtárhasználattan.
Azért jobb névnapot kívánok, mint amilyen ez a "poén" volt!
Isten éltessen Mátyás! Törd a jeget ahol találsz - hogy nekünk kevesebbet keljen felolvasztanunk majd márciusban...
Üdvözlöm a többi fórumtársat is ismét...
Sándor, hát hová tűntél? Rég voltál itt.
Ez Matyinak a személyes varázsa..Lassan már nem lehet feljutni a fórumra mert annyira túl van terhelve a szerver... :phone:
Egyéb anyagi-családi ügyek miatt "vidéki kiküldetésben"voltunk...Voltak is elég erős HE-elvonási tüneteim:
Attól függ!
Basszus már megint, vagy Jaj de jó, már megint! Nem mindegy! :pias: Hofi után szabadon: Hogy van bácsikám? Röviden vagy hosszan? Röviden, ha lehet. Jól. És hosszan? Nem jól...
Most jutott eszembe, hogy megkérdezzem.
Azt mondta, hogy nem volt összehasonlítható a két képzés (az itthoni és az ottani), aki akart az tudott tanulni és, hogy életképes diákokat adott ki a rendszer.
Robi nem tudsz valami életképes antikváriumot mert van a vejemnek van egy komplett nemigazán tudományos igényű Leslie l Lawrence gyüjteménye és meg akar tőle szabadulni. Előre is köszi...
Igazából, én Pesten a Nyugatinál szoktam ilyen ügyben bóklászni, olyan nincs, hogy ne tudjak valami olvasnivalót szerezni. De Miskolcot nem nagyon ismerem, gondolom a színháznál már nincs.(?) Jövő hét vasárnap vidd ki a régiségvásárra, aztán majd megismerlek róla
(Esetleg viszek neked én is néhány könyvet :kalap: )
Nézd csak!
Bővebben: Link
Hálás köszönetem mert én itthonról míóta ez a" bagázs" van itt nem szivesen mozdulok ki a sok gyökér miatt.
Köszönöm szépen a gyors reagálásodat Robi: Viszont van Miskolcon is rádiósbörze ha tudsz róla a Bartók Béla Művházban. Minden hónap első szombatján, csak én nem járok mert többsége már ezeréves ismerős és ráadásul NEKEM aki rádióklubtag voltam még belépőt is csengessek. Nahát..Ez szabálytalan..
Fiókot rámoltam... Találtam egy cső memóriát, meg egy cső PIC-et. A minap meg arra felé jártam, (csipked) és vettem néhányat. Lehet, hogy előbb kellett volna rámolni?!
Adok 2 db 627 -t 690 -ért! (De szívesebben 4 -et 2 -ért!)
Láttam én is kiírva, de az a baj, hogy a rádiókhoz nem értek. De lehet, hogy egyszer elviszem a gyerekeket.
Idézet: Elcserélni? :pias: „De lehet, hogy egyszer elviszem a gyerekeket.”
Persze! Két EL84-re!:smoke: :rinya: :rinya:
Csak ideértem...boldog névnapot Mátyás...
Sok boldog névnapot kívánok! Már ittam is rá-nem keveset- egészségedre!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |