Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1058 / 3611
(#) tatabike válasza vicsys hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Láttátok azt a filmet, mikor a bécsi operabálon elgázosítják a jónépet, és mindenki meghal? Amikor ilyen képeket látok, mindig az a film jut eszembe... :gun: :violent: :boxer:
(#) tatabike válasza bankimajki hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Ott voltál Te is, mikor mondtuk. Most mondjam meg mindenki előtt...?
(#) bankimajki válasza tatabike hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Ja már tudom, mond ha úgy akarod. Engem nem zavar És mellesleg (Patrícia), a csöves előfokra emlékszel? Nem tudod milyen csövek voltak benne?

Amit nagyon nézegettetek Matyival? (Mármint az előfokot) Nem tudom, milyen csövek voltak, én nem foglalkozom csöves cuccokkal abszolút. Nekem elég a tranyó, néha az is kifog rajtam...

Amúgy végig azon izgultunk, hogy csak most ne jöjjön sok HE-s, mert akkor annyiszor végig kell hallgatni Matyi poénjait. Bárkivel találkoztunk, mindenkinek elmondta. A végére már a hangját is tudtuk utánozni, nemcsak a poénokat szó szerint...
(#) hapro válasza szamóca hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Magadról időzítővel lehet készíteni képet..., látom a dudákat azért lekaptad, nekem mondjuk az a gusztustalan tetkó, meg a fickó ahogy iszik nem nagyon jön be, és a Donatellácska anyja sem annyira...
Megjegyzem kicsit várhattál volna az egyik képpel, ahol már már kikandikál a mellbimbója a csajnak, talán ha még többet táncoltatod, akkor az a löttyet cickó már kibuggyan abból a szoros ruhából. Élőben talán még segítettem is volna ezen egy kicsit.
(#) szamóca válasza hapro hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Nem én vegyültem velük. :schmoll2:
Kaptam egy pár képet e-mailben.
Azt hiszem mindenkiből ugyanazt váltja ki a félresikeredett szilikon mell, és turbó botax ajak. Nem beszélve hogy a TVK heti festéktermelése felhasználásra került.A viselkedésről nem is beszélve.

+.zip

Azaz...előítélettel: ész nulla, csak kinézzek valahogy (ami a divat)
Áááá..ilyet most nézem bérelt limuzin. Ez az igazi gáz. Meg az a kovboly sapka.
Képmutatás? Azt meg hogy kell?
A limuzinra biztos elköltötték az üdülési csekküket, meg az étkezési utalványt, és most két hónapig kenyéren és vízen fognak élni. Na jó még talán befizetik a csekkeket, tényleg az ilyen emberek járhatnak a postára mondjuk, csekkeket befizetni? Vagy az égő? Egyáltalán rálép arra a járdára ahova egy átlag ember?
Vagy kaját szoktak ezek venni mondjuk Sparban, vagy járnak ezek zöldségeshez?
Áááá, nem tudom már nekik saját zöldségesük van, és saját Sparjuk, és saját benzinkútjuk, meg saját járdájuk, saját utca hozzá, és saját stb...

Eszembe jutott erről egy Gálvölgyi műsor:
- Te, vettem egy házimozit.
- Igen? És milyet?
- Hát egy 500 személyeset...de nem ám akármit nézek ott az én pénzemért.
- Na mit?
- A filmben én vagyok a főszereplő.
(#) llaci56 válasza szamóca hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Nem viselem a tetkót. Nőn pedig egyenesen hányingert keltő. Valamikor azt jelezte, hogy kinek dolgozik az illető hölgy. Ha már nagy volt a tetkó, az pedig azt jelentette, hogy sokszor kellett "átírni" az előzőt, vagyis több gazdája is volt már.
De egy vicc eszembejut róla:

- Doktor úr! Nézze, hogy összement! -
Doki nézi, és látja, rá van tetoválva: róza.
- Nem olyan kicsi ez, - mondja a páciensnek.
- Nem? Tudja mi volt eredetileg oda írva?
Vitéz Nagybányai Horty Miklós hűséges matróza
(#) szabolcsmate hozzászólása Feb 27, 2010 /

Heló!
Lehet, hogy ez kapcsolódik az elektronikához, de szerintem leginkább ide illik. Azt szeretném kérdezni, hogy hogy tudnám megnyitni Bővebben: Link ebben a kiemelt hozzászólásban lévő linkeket, mert ha rákattintok, akkor behoz egy oldalt, aminek szerintem semmi köze a kapcsolási rajzhoz.
Előre is köszönöm:Máté
(#) hapro válasza szabolcsmate hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Azt hiszem a honlapja már nemél itt, vagy átnevezte a fileokat, vagy áthelyezte, és ezért nem megy azon a 2007-es linken a megnyitás.
(#) szamóca válasza hapro hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Elsőként azt hittem, hogy Farkasházy mellett Dávid Ibolya naccsád van elmaszkírozva. (Lehet testvérek? )
(#) szabolcsmate válasza hapro hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Mindenesetre köszönöm szépen!
(#) szamóca válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Nekem meg az a vicc hogy; Két barát találkozik az utcán.
- Képzeld, megnősültem! - mondja az egyik.
- Tényleg? És kit vettél el?
- jézus máriát!
- Ne hülyéskedj már!
- De komolyan. Itt a fényképe, nézd meg!
- jézus mária!
(#) szamóca hozzászólása Feb 27, 2010 /

Kis nosztalgia a 80' évekből.

RETRO80.zip

Még kisgyerek voltam, amikor arról az ezüstszínű 10Ft-osról áttértünk a réz színűre, és az ezüsttel már nem lehetett fizetni...a boltokban...
De a lengyel piacon még jól megnézte a lengyel, és elfogadta, tudtam venni rajta csupa hasznos dolgokat például kulcstartókat. 5 meg 10Ft-okat kértek érte akkor.
De azért az olasz zenekar se piskóta a mai magyar szellemi és társadalmi elithez képest akiket láttunk az előbb.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 27, 2010 / 1

Vannak benne mosolycsalogató képek.
(#) Szebence hozzászólása Feb 27, 2010 /

Sziasztok!

Átmenetileg újta itt vagyok
Egyből kérdeznék is egyet.
Feliratos filmnél, hogyan tudom összehangolni a filmet a felirattal?
A felirat időzítve van, csak csúszik. Kb egy másodperccel később kellene megjelennie az összes feliratnak. Hogyan tudom ezt megoldani, anélkül, hogy egyesével átírjam az összeset?
(#) llaci56 válasza Szebence hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Ármeneti megoldásnak: 1 mp-re mindig hunyd be a szemed!
(#) moltam válasza Szebence hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Subtitle Workshop al. Kijelölöd mindet és szerkesztés-időzítések- +100ms eltolás tízszer.
(#) sprofan válasza Szebence hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

A valamire való lejátszónak tudnia kell ezt, csak meg kell keresni hol van ez a beállítás, én KMPlayer-t használok, azon tudnék segíteni (csak nem ebben a topicban), a többiben pedig fel kell fedezned
(#) Szebence válasza moltam hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Köszönöm a válaszokat!
Úgy néz ki sikerül megcsinálni.
(#) SALáta hozzászólása Feb 27, 2010 /

(#) hapro hozzászólása Feb 27, 2010 /

(#) SALáta válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Nem azt nem üti semmi.
(#) tatabike hozzászólása Feb 27, 2010 /

Sziasztok!

Nem akartam új topicot nyitni, ezért itt kérdezem. Van két RCF HC2000-es végfokom, 2000 wattosak, hogyan tudnám hídba kötni? Kéne a szobámba a szubládámhoz...
Többek között ilyesmikről is beszélgettünk a börzén...
(#) szamóca válasza tatabike hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Az elején már azt hittem komolyan kérdezed.
(#) tungsram válasza tatabike hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Van megoldás: elkell vinni az Erzsébet-hídhoz és ott a kábelüknél fogva kell a híd tartókábeléhez kötni. Megvan a hídkapcsolás.. :hide:
(#) tatabike válasza szamóca hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Hehe, csak szóba kerültek a (szerintem) "hangárban" lakó kezdők, tele önbizalommal, akik első kihívásnak egy millió wattos aktív szubládát gondolnak megvalósítani... Meg két 7294-et hídba kötni egy 3x4-es szobában, stb.
(#) tatabike válasza tungsram hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Az nagyon drága lenne, a rendőrök biztos örülnének neki...
Következő: »»   1058 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem