Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kedves Tóni, valamit kifelejtettél. A hídkapcsolást. Egy mágneskapcsolóval át lehet kapcsolni a Lánchídra, rossz időjárás esetén a Margit-hídra.
Matyi! az éritésvédelemre nem is gondoltam lásd időjárás....
Álljatok meg, mindenki tévúton jár! Ne verjétek már át szegény kezdőt! Rosszul értelmezitek a hidalás fogalmát!
Pontosan: hídba kötés: A hídba kötés mivoltja a 18-ik századra tehető vissza, lényege nem más mint az épülő híd pillérjeibe, mikor még nem kötött meg a beton, bele kell helyezni a két végfokozat paneljét! Ezzel elég nagy kimenő teljesítményt lehet elérni, azonban, ha párhuzamosan helyezzük el a két panelt egymáshoz képest akkor pedig párhuzamosításról beszélünk. Ezzel a módszerrel egy 100W-os erősítőből akár egy 200000W-os végfokot kaphatunk.
Üdv az agyamentek klubjában! Tiszteletbeli taggá fogadunk.
Te vagy az elnöke a klubnak főagyratyamaty.
Matyikém! Simpitől kaptál hüvelygombát! Észre sem vetted?
Észrevettem és kellőképp lefáradtam. Sajnos nem voltál börzén
Észrevettem!
Ma a nejem volt kreditpont gyűjtésen. Lesz még három ilyen szombatja.
És ott van a hardverteszt link ahol megnézheted be van e kapcsolva a géped. Menyire fog örülni a kínai termékmenedzser ha meglátja a 200Kw os végfoktervet, gondold el kell hozzá hangszórót gyártani!
Láttam... Az enyém be volt, mikor néztem. És a tied?
A hangszóró az nem ügy: cok kicike empeke cinal edj 200KW-os szugarzot.
Mikor néztem az enyém nem volt bekapcsolva, de az asszonyé igen.
Szegény vidékinek magyarázd el mire kell a kreditpont?
Szakmájának a megújulásához. Hogy tovább csinálhassa amit eddig csinált, csak okosabban. Afféle továbbképzés, ha nem tévedek.
Akkor nem volna magyarosabb mondjuk:pontra menő fejtágító?Kezdem utálni,hogy itthon nem lehet lassan magyarul beszélni...Amikor jön a hegesztő haverom és mondja:elkészült a projekt. Akkor nem a késztermék munka beruházás vagy egyébb.Kezd a nyelv elmenni negatív irányba .
Mivel nem voltam jelen, ezért fel dobok egy új témát. Szeretnék én is egy erősítőt építeni, de olyan legyen ám, hogy ha nincs bekapcsolva, akkor csak 100W-ot adjon le, ha meg bekapcsolom, akkor meg amit tud. De még ami kell hogy legyen benne eqvalizer, meg minimum 12 csatorna és USB-n lehessen szinkronizálni az órajelet. Na ha már óra, akkor a basszus ütemére írja ki az órát. Kinek van hozzá kapcsolása. De nem szeretek ám utánaolvasni, ezért kérlek hogy egy komplett kapcsolást nyákrajzzal együtt készítsetek. (Ja igen és ha lehet akkor Paint-tal, mert nem ismerem a tervező programokat.) És ha otthoni alkatrészekből összelehetne hozni az lenne a legjobb, mert már van hozzá egy vajas dobozom. Igaz még van benne vaj. De mire elkészül addigra úgyis elfogy. Bocsi hogy kicsit hosszúra sikeredett, de még kezdő vagyok a témában és én sem tudom hogy miket is írkálok itt össze + vissza.
Na, egy ilyet én már rajzoltam Painttel, pár évvel ezelőtt valamelyik topikba.
100/20000Wattos erősítő
De hol van az USB meg a 12 csatorna az óráról már nem is beszélve. Ja és egy vajas dobozba bele kellene férnie. Légyszi rajzold át nekem.
Ezen ne múljon!
(Sajnos nem fér bele egy vajas dobozba :pirul: )
Húúúúú, ez atombrutál!
Megyek, eszek egy adag vajat magába, nekem is kell egy ilyen! Idézet: „Sajnos nem fér bele egy vajas dobozba” És ha kinyomtatjuk és utána 4-rétbe hajtjuk?
Na, akkor meg is lennénk! Kezdődhet a sorozatgyártás.
Nem akartam ám titkosított nyelven beszélni! Van egy törvény / rendelet, mely szerint az orvosok, pedagógusok, és ki tudja még melyik birkafajta, x év alatt y mennyiségű creditpontot kell, hogy gyűjtsön. Ezt arra adják ezeknek a birkáknak, hogy elmennek egy továbbképzésre. Minden továbbképzés ér valahány pontot, de mást nem.
A dolog lényege nem az, hogy a birka ettől okosabb lesz, hanem, hogy jól megfizeti a tanfolyam díját, még akkor is, ha ez több, mint a fizetése.
Büszkék lehetünk rájuk, hogy mi mindenre telik nekik az adónkból.
Idézet: „A dolog lényege nem az, hogy a birka ettől okosabb lesz, hanem, hogy jól megfizeti a tanfolyam díját, még akkor is, ha ez több, mint a fizetése.” Mert, hogy igényesek vagyunk, nem (pl)taníthat, akárki! Legyen művelt, intelligens szakmailag felkészült, azért az 1000Ft-os nettó órabérért, amit kap. Tehát végezzen el olyan tanfolyamokat, melyek 3*8-óra kb 70000/fő forintba kerülnek, pl az iskolának aki elküldi őket. Ez ugyebár 20 résztvevővel 70000*20/24=58333Ft órabér, szemben az ő általa-e tudás hasznosításával egy óra alatt keresett 1000 Forinttal. (Egy picit csaltam, mert neki egy óra kb.3000Ft-ba kerül, de hát nem egyedül ül ott!) Ezért az összegért kapnak egy termet valamelyik iskolában, és lenyomnak valami projektoros bemutatót nekik, illetve háziként beadandóként gyűjtenek valamit a Googleről. És még örüljenek is, hogy lesz kreditpontjuk... Ez az egész engem mélységesen felháborít. És akkor jönnek az "élethosszig tartó tanulás" dumával, közben meg a tanfolyamszervező cégnél marad az előadók kifizetése után óránként kb.50000Ft.
Nettó 1000? Na, megkérdem, hogy hová herdálja a fizuja egy részét...
Ha 24órám van egy héten, az felszorozva 4héttel, kiadja a fizetésem ami 24*4*1000Ft.(nettó) Részemről nincs semmilyen herdálás.
Az előző oldalon láttam egy rajzot
ezen felvbuzdulva alkottam egy Valamit magamsem tudom miez lehet tippelni Esetleg Rajzoljátok át. Kivácsi leszek születik-e valami ostobább dolog xD |
Bejelentkezés
Hirdetés |