Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Vazze! Mióta lehet a HE-n sajtokat rendelni?
![]()
Aki nem látta még, annak egy jobb felvétel a meteorról.
Bővebben: Link
Vigyázz a piros ledre mert felgyújthatja a seprűnyelet és akkor még sűrűbben kell cserélni.
Csak 18 éven felülieknek!
![]()
Ezt most olvastam: "Itt a tavasz, nyílnak a dekoltázsok"
![]()
Zsír...
![]() Néztem a főoldalon a legújabb nyitott témákat. A 10-ből 7 már zárolva is lett. Akkor ezek szerint az ide járók 70%-a ennyire gyógyegér...?
Ja-ja! Bár én most ingább egy döglött egér vagyok, mintsem gyógy-ult.
![]()
Én már leszoktam arról, hogy elővigyázatlanul beleolvassak valamibe.
![]() Ma mégis véletlenül elkalandoztam... Írtam is rá valamit, mert 137 mondatot sűrített bele egybe, csak azért, hogy megdöntse az egy mondatban található hibák számát.
Abba én is belefutottam. Nekem ez tetszik belőle:
Idézet: „nem konktolodik a szamitogep usb-jebe” A mai napig nem jöttem rá, hogy ez most mit akar jelenteni... ![]()
Miért, mi a baj? Beteg vagy? Én megfáztam kicsit.
Valami olyasmi. Jelenleg a köhögőgörcsöktől szenvedek. Olyan mint a röhögőgörcs csak ezt nagyon nem élvezem. :no:
Sajnos Tata az újonnan regisztráltaknál tényleg ilyen rossz az arány. Tisztelet a kivételnek, de mit vársz akkor, ha bejön a könyvtárba és köszönni sem tud? Nem kell ilyen messze menni: be sem jön, de ha az osztályterembe jön/jött, akkor sem köszön. Ha elolvas egy szöveget nem tudja vissza adni a tartalmát, és a többi. Ja, és ha ezt Te, mint pedagógus megmondod neki, akkor menj a ....ba - az oké, hoyg ezt gondolja, de az már több a soknál, hogy nem röstelli 12-14 évesen (annyi !) a képedbe vágni. Sem beszélni, sem írni, sem olvasni, de még kulturáltan viselkedni sem tud. Minek az? áááh, nem menő.
Valaki egyszer már beírta hogy ez a trendi, mert a kulturált viselkedés, megjelenés,beszédstílus, gyengeséget, félelmet jelent a mai szemlélet szerint. A durvaság, agresszió, bunkóság, alpári beszéd, erőt, magabiztosságot, vezéregyéniséget sejtet, a mai kor fiatal generációjának szemében.
Akkor mostantól úgy szállok fel a villamosra, hogy káromkodok, meg lökdösök mindenkit. (De király leszek.)
![]()
Miért? Eddig hogy szálltál fel?
![]()
Nyomass egy kis Strepsils-t. Nekem az bevált.
![]()
Oké. De én ezt a "konnektálódik" förmedvényt sem ismerem el magyar szónak. Kapcsolódik, csatlakozik, összekötés, bekötés, stb., annyi normális magyar szó van. Ráadásul ha ezeket el is téveszted egy betűvel, akkor is érti az ember... :yes:
Első ránézésre azt olvastam, hogy nyomtass Strepsils-t.
![]()
Ez így van sajnos. Régen jobb volt, mikor én voltam gyerek. Kaptunk akkora maflást, hogy a fal adta a másikat, ha tapló módon viselkedtünk. Meg is tanultuk, mi a pálya. :yes:
Csak az nem esik le ezeknek a mai "trendi" fiataloknak, hogy a kultúrált emberek meglátása szerint a "trendi", a "szegénységi bizonyítvány", az "IQ betyár" és a hasonlók egymás szinonímái.
Eddig sűrű bocsánatkérés mellett, de már meguntam.
![]()
Hát figyelj, már vannak sokan, akik közvetlenül a nyáklemezre nyomtatnak, lassan lesz gyógyszer-nyomtató is. Olyan kazetta lesz benne, amiben a létező összes anyag atomja megtalálható, és akkor egy program alapján szépen összerakja Neked, amit akarsz. A gyógyszertárban a receptre csak egy egyszer használatos PIN-kódot kapsz vonalkód alakban, azt beolvassa a gép, és kinyomtatja a gyógyszert.
![]()
Régen Miskolcon, a helytelenül viselkedő fiatalokat, enyhe nyaklevessel jutalmazták a melóból hazatérő kohászati, és egyéb fizikai munkát végző dolgozók. Akkoriban ezen senki nem háborodott fel, sőt helyeselték.
Ma akkor ezért már felállítanának egy ügyvizsgáló bizottságot, és gyermekjogi szervezetek, média, UNICEF .......... ![]()
Itt egy nyíló dekoltázs. Remélem Dumatyinak nem a szinuszhullám vagy a tüdő gyulladás jut eszébe a képről!
Engem ma (megint) jól felbosszantott egy nyikhaj a Vateráról. Nemrég megvettem ezt a CD játszót:
Bővebben: Link Aztán itthon derült ki, hogy a lejátszó egyetlen lemezzel sem boldogult hibátlanul, mindegyiket előre-hátra ugrálva játszotta le, időnként meg elkezdett "gyorstekerni" másodpercekig, mire újra felvette a szinkront. Ezen kívül a kijelzőjének a háttérvilágítása féloldalas volt, az egyik oldal nem világított, a másik pedig vibrált, hunyorgott, főleg, amikor a motorokat mozgatta. Amikor ezt szóvá tettem az eladónak, akkor minősíthetetlen hangnemben, kioktató módon válaszolt, és kijelentette, hogy csak akkor hajlandó visszavenni, ha előzetesen én pozitívra értékelem az adás-vételt. Még azt is hozzátette, hogy ha nem lesz elégedett az értékeléssel, akkor nem veszi vissza. No erre én szépen utánakérdeztem, hogy jogilag mi lehet ilyenkor a helyzet, és arra jutottam, hogy nagyjából hibás teljesítés esete áll fenn, amikoris a szerződés semmis és az eredeti állapotot kellene visszaállítani, de ez amúgy polgári peres kérdés, ha nincs megegyezés. Sőt, a szándékos félrevezetésért (ha az eladó tudott a hibákról) még rendőrségi feljelentést is lehetne tenni. Ezt meg is írtam az eladónak, és kijelentettem, hogy nem leszek rest a megfelelő helyekre feljelentést tenni, ha nem veszi vissza a cuccot. Azt is kijelentettem, hogy ha visszaveszi, nem adok negatívot (többet nem ígértem meg). Végül három hét huza-vona után sikerült a visszavételt elintézni. Erre még ő fenyeget, meg hazugoz le engem, mert nem adtam neki pozitív értékelést (arra számítottam a stílusából, hogy ő negatívot fog adni). Itt vannak az értékelések: Én adtam az eladóról Az eladó írta rólam Tényleg én vagyok a hülye, vagy ennyire természetes mások átverése?
Ja, és a legszebb a történetben, hogy továbbra sem hibásként vagy "alkatrésznek" árulja a lejátszót...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |