Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A szád biztos hogy nem lesz csukva akkor, igaz máskor se!
![]() ![]() ![]()
Ja jó csaj, de a szájával valamiért nem vagyok kibékülve...olyan málé szája van. De a cicijeit azt jól kitömték végig. Azt figyeltem, mikor lesz valami vizes pólós verseny, de nem volt.
Vagy hasonló mint a mondókában a szélesszájú béka, BÁR! legalább belefér ami belevaló. ![]() Tud enni merőkanállal például. :yes:
Amennyire sokan járnak oda, a zoktatási minisztérijum úgy döntött, hogy átnevezik könnytárnak a zojjektumokat. A könnytárosok ezután hangosan felzokogtak. Lehet, hogy nem alaptalan a döntés...?
A délelőtti off a kérésemre tűnt el.
(Megelőzve egy veszekedést...)
Nekem van egy ötletem. Olvasd el ezen az oldalon az első, sárgával kiemelt hozzászólást, különös tekintettel a vastagon szedett részre ! Aztán gondolkodj el... :yes:
simpi, Neked valami Ultimate-verziós a HE? Nálam nincs nyúl... :rinya:
Mekkora pangás van... Na nem baj. A kérdésem a következő. Sokat takarítok. Probléma, hogy sok használat után félrekopik a seprű. Kéne egy olyan áramkör, ami figyeli egy dőlésszög-érzékelővel, hogy a seprű egyik illetve másik oldala hány üzemórát van használva. Egy program összehasonlítja a két mért adatot, és ha nagyon eltérő az eredmény, akkor a seprűnyélen égne egy piros LED, amikor az amúgy is többet használt oldalával söprögetek. Ha ezt nem venném észre, akkor egy idő után meg sípolni kezdene. Lehetőleg elférjen a seprűnyélben, és könnyen ki lehessen venni, és átrakni egy másikba. Köszi.
![]() ![]() ![]() Szerk.: Ja, és persze a seprű mozgatását felhasználva egy röpsúlyos generátorról kapja az áramot. Köszi.
Nem volna egyszerűbb építeni egy automata söprögető robotot?
![]()
Szia!
Idézet: „Nem volna egyszerűbb építeni egy automata söprögető robotot?” Feleség, barátnő? ![]()
És ha társulnál valakivel aki a másik oldalán használja a seprűt? Amikor te elkoptatod, elküldöd neki, ő meg az övét neked. Így mindig ugyanúgy sepregethetsz, és nem kell hülyeségek miatt idegeskedni. :buck:
(sőt ha egyszerre sepregetnétek és össze lennétek kötve, mint valami inga akkor röpsúly sem kéne)
De, egyszerűbb volna, és én is többet lóghatnék itt...
![]()
Ez jó ötlet, kell valami jel a seprű nyelére, hogy tudjuk, melyik oldal kié...
![]() A szomszéd gondnokkal úgyis jóban vagyok. ![]()
- Nagymama! Miért van olyan nagy szemed? És nagymama! Miért van olyan nagy orrod? És nagymama! Miért van olyan nagy szád?
- Piroska! Menj már innen azzal a q..va nagyítóval!
Hát, bizonyos kor felett már egy főzőrobot is megteszi... :yes:
![]() ![]()
Nem jó. Azoknak csak a határidő, emlékeztető funkciójuk működik: Apa! Kukanap van, ki kell tenni a kukát. Apa! Ki kell menni havat lapátolni, már egy órája voltál kinn utoljára. stb.
![]() Idézet: Az adekvát válasz: Igen? Téged is bele tegyelek? „Apa! Kukanap van, ki kell tenni a kukát.” ![]()
Szia!
Nem gond! Nekem szelektív hallásom van. Csak azt hallom meg amit akarok..
Bocsi urak, most járok itt először, nem olvasgattam szabályzatot, csak kéne az infó. Hogy tudok leíratkozni erről a topicról, hogy ne értesítsen ímélre?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |