Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A szád biztos hogy nem lesz csukva akkor, igaz máskor se!
Ja jó csaj, de a szájával valamiért nem vagyok kibékülve...olyan málé szája van. De a cicijeit azt jól kitömték végig. Azt figyeltem, mikor lesz valami vizes pólós verseny, de nem volt.
Vagy hasonló mint a mondókában a szélesszájú béka, BÁR! legalább belefér ami belevaló. Tud enni merőkanállal például. :yes:
Amennyire sokan járnak oda, a zoktatási minisztérijum úgy döntött, hogy átnevezik könnytárnak a zojjektumokat. A könnytárosok ezután hangosan felzokogtak. Lehet, hogy nem alaptalan a döntés...?
A délelőtti off a kérésemre tűnt el.
(Megelőzve egy veszekedést...)
Nekem van egy ötletem. Olvasd el ezen az oldalon az első, sárgával kiemelt hozzászólást, különös tekintettel a vastagon szedett részre ! Aztán gondolkodj el... :yes:
simpi, Neked valami Ultimate-verziós a HE? Nálam nincs nyúl... :rinya:
Mekkora pangás van... Na nem baj. A kérdésem a következő. Sokat takarítok. Probléma, hogy sok használat után félrekopik a seprű. Kéne egy olyan áramkör, ami figyeli egy dőlésszög-érzékelővel, hogy a seprű egyik illetve másik oldala hány üzemórát van használva. Egy program összehasonlítja a két mért adatot, és ha nagyon eltérő az eredmény, akkor a seprűnyélen égne egy piros LED, amikor az amúgy is többet használt oldalával söprögetek. Ha ezt nem venném észre, akkor egy idő után meg sípolni kezdene. Lehetőleg elférjen a seprűnyélben, és könnyen ki lehessen venni, és átrakni egy másikba. Köszi.
Szerk.: Ja, és persze a seprű mozgatását felhasználva egy röpsúlyos generátorról kapja az áramot. Köszi.
Nem volna egyszerűbb építeni egy automata söprögető robotot?
Szia!
Idézet: „Nem volna egyszerűbb építeni egy automata söprögető robotot?” Feleség, barátnő?
És ha társulnál valakivel aki a másik oldalán használja a seprűt? Amikor te elkoptatod, elküldöd neki, ő meg az övét neked. Így mindig ugyanúgy sepregethetsz, és nem kell hülyeségek miatt idegeskedni. :buck:
(sőt ha egyszerre sepregetnétek és össze lennétek kötve, mint valami inga akkor röpsúly sem kéne)
De, egyszerűbb volna, és én is többet lóghatnék itt...
Ez jó ötlet, kell valami jel a seprű nyelére, hogy tudjuk, melyik oldal kié...
A szomszéd gondnokkal úgyis jóban vagyok.
- Nagymama! Miért van olyan nagy szemed? És nagymama! Miért van olyan nagy orrod? És nagymama! Miért van olyan nagy szád?
- Piroska! Menj már innen azzal a q..va nagyítóval!
Hát, bizonyos kor felett már egy főzőrobot is megteszi... :yes:
Tudjátok, hogyan lehet otthon műanyagot előállítani? Az előbb mondták a tévében.
Nem jó. Azoknak csak a határidő, emlékeztető funkciójuk működik: Apa! Kukanap van, ki kell tenni a kukát. Apa! Ki kell menni havat lapátolni, már egy órája voltál kinn utoljára. stb.
Idézet: Az adekvát válasz: Igen? Téged is bele tegyelek? „Apa! Kukanap van, ki kell tenni a kukát.”
Még az operatőr sem bírja nevetés nélkül
Bővebben: Link
Szia!
Nem gond! Nekem szelektív hallásom van. Csak azt hallom meg amit akarok..
Bocsi urak, most járok itt először, nem olvasgattam szabályzatot, csak kéne az infó. Hogy tudok leíratkozni erről a topicról, hogy ne értesítsen ímélre?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |