Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha már dekoltázs, lehet válogatni Dekoltázs
Ez fel van fújva kompresszorral...
És mi abban a rossz, annyit kell leengedni, hogy pont jó legyen (Vagy esetleg még belefújni.)
Nem volt szerencséd mert minden adás- vételét pozitívra értékeltek sőt van aki többször is vásárolt Tőle. Én mindig úgy vásárolok, hogy közlöm, hogy nincs bankszámlám, csak rózsaszínű csekken tudom feladni a pénzt. Így kénytelen közölni a címét és ha gond van hatékonyabban tudom fenyegetni. Egy vételem volt eddig problémás, vettem egy CD lejátszós rádiót és az eledó három hétig nem küldte el. A telefont nem vette fel emailokra nem válaszolt. A cím ismeretében írtam neki egy levelet és közöltem, hogy van 100 órája a teljesítésre, különben feljelentem. Közben az IWIW-en is becserkésztem.Minden nap kapott egy üzenetet, hogy hány óra van még hátra. Az IWIW-en kijelzik, hogy az üzenetet elolvassák-e. Talán tíz óra volt hátra amikor válaszolt, hogy ne jelentsem fel mert postázta a terméket. Ez a lelki terror. Később kaptam egy levelet amiben közölte egy pórul járt vásárló, hogy sok embert becsapott és feljelenti és kértek csatlakozzam. Nemet mondtam, elegem volt lecsókából mert ez volt a nick neve.
A vicc az, hogy a papám vette át személyesen a cuccot nála, tehát azt is tudom, hogy hol találom meg, ha nagyon akarom (nem akarom, pitiáner csaló, örülök, hogy megszabadultam tőle). Ennek ellenére még ő fenyegetőzött a levelezésben, hogy ha számára "nem megfelelő" az értékelés, akkor majd nem sajnálja a benzint és megkeres...
Egyébként az utcára hozta ki becsomagolva a cuccot, eszébe nem jutott megmutatni a működését, majd amikor reklamáltam, hogy nem működik, akkor azzal jött, hogy a papám meg sem nézte (mit nézzen rajta az utcán, ha nem is tudja bekapcsolni?). Amikor meg válaszoltam, hogy nem ajánlotta fel a kipróbálást, akkor meg azt írta, hogy ő nem enged be a lakásába egy vadidegent. Hát tudod, egyik mondatával cáfolja a másikat, gyakorlatilag segget csinál a szájából... De az sütött belőle, hogy valamiért rettenetesen fontos lenne neki a pozitív értékelés. Én meg nem vagyok hajlandó valótlanságokat írni egy ilyen minősítésbe. Ezek után arra is nagyon kíváncsi lennék, vajon hány meghamisított értékelése van. Nekem is feltűnt az a sok vásárlás ugyanattól a vevőtől, ez szerintem teljesen irreális. Ugyanis az első vásárlás után a vevő meg tudja keresni licitáláson kívül is, ha valami érdekli a kínálatból (bár nem szabályos), és így még a jutalékot is megspórolhatja. Nagyon értékelés-felturbózónak hat az a sok azonos vevős aukció, gondolom, egy ismerőssel végig lehet egy ilyen sorozatot játszani. Vásároltam már jópár cuccot a Vaterán de ilyen mocsok hozzáállással még senkinél nem találkoztam.
Hmm...
Látom feltette megint ugyanazzal a szöveggel mint multkor : Bővebben: Link
Ez valami trükkfelvétel! Ilyen nincs! :no:
Nem egészen, mert most beleírta, hogy időnként megugrik. De ez sem igaz, mert a papám is és én is elég sok gyári és írott CD-vel is próbáltuk, de egyikkel sem bírkózott meg.
A kijelzőhibát meg sem említi. Egyébként elvből nem nyúltam bele, de a jelenség alapján én tápegységhibára is gyanakszom, mert akkor vibrált a kijelző világítása, amikor a mechanikát mozgatta. Ha hibásnak árulja és úgy veszem meg, akkor egy szavam sincs, és akkor bele is nézek, mert lehet, hogy egyszerűen javítható, legalábbis a háttérvilágítás és a tápegységhiba nagy valószínűséggel.
Nekem eddig nem volt problémám a vakerával, amikor volt semlegest adtunk logikusan, olyan bocsánatkérő levelet írt le a kalappal, és a postázási díjat is visszafizette. De hát ez a net nem tudhatod ki ül a vonal másik végén. Azt sajnálom hogy ez a vaterás illető megszűnt mert olcsó és nagyon jó dolgok voltak nála.
Idézet: „Ennek ellenére még ő fenyegetőzött a levelezésben...” A legjobb védekezés a támadás, sajnos sokan érvényesülnek ilyen mentalitással. Még egy kérdés: Úgy őszintén használt cdjátszót minek vesz az ember? Mit vártál milyen lesz?
Semelyik. Nem tudok dönteni. Talán az utolsó.
Nem lehetne ilyen képeket nagyobb felbontásban felrakni?? Így nem jó háttérképnek.
Például az a csillogás "key"-en az PS, a "kék Mos" meg szilikon, de lehet, hogy mindegyik. Jaj összezavarodtam! :pirul:
És mire megnézné, addigra lecenzúrázzák a modik. (pl. Szamóca)
Hohohó! Ezek már brutalizmo kategóriájúak. :no:
Van olyanom ami brutalizmo maximalizmo kategóriás, de azt már nem teszem fel.
A kérdés jogos, de azt kell mondjam, hogy vettem egy-két lejátszót mostanában, és amire a kérdés-feleletekben azt írták, hogy hibátlanul működik, azzal nem volt gond, ezt az egyet kivéve. Újonnan, soktízezerért nem fogok ilyesmit venni.
Egyébként egy ideje csak DVD játékoson keresztül lehetett CD-t hallgatni itthon, és az valahogy nem az igazi. Ezek a 15-20 éves cuccok valahogy még mindig jobbak. A fiamnak vateráztunk össze mostanában egy hifi-tornyot, mert kezd abba a korba érni, amikor már önállóan akar zajongani a kis kuckójában. "Melléktermékként" nyugdíjaztam a saját nappalinkból is a 25 éves Unitra Beta rádiót, és oda is kerültek hibásként megvett és megjavított cuccok (erősítő, tuner, deck). Néha még a kazettára is szükség van, mert vannak nyelvkönyvek, amiket a gyerekek használnak és kazettán van hozzájuk hanganyag. Arról nem is beszélve, hogy az én 25 éves kazettáimat szedi elő hallgatni a fiam... Sokadik szempontként pedig valahol hobbi is az, ha látok egy ilyen idős cuccot hibásan, és meg tudom javítani. Ezekből a főként 80-as években készült dolgokból még nem spóroltak ki mindent.
Látnád nálunk a tanárnőt. Nem tanít minket, de egyesek két fél görögdinnyét sejtenek ott. Van hasonló kategóriás, az tanít is, utálom is rendesen.
Nem is vitatom amit írtál, nekem most is az első Tesla lemezjátszómból kivett, egyszer már kiselejtezett, majd nagy nehezen megkeresett, picit feltuningolt tranyós erősítőm szól itt mellettem a számítógépen. A hátam borsódzik amikor a Tecsóban látok ilyen 5pontakárhány cuccokat géphallgatásra. Viszont a cdjátszókkal soha nem tudtam kibékülni. Ha zenét hallgatok, vagy filmet nézek az első dolgom, hogy átveszem gépre. Persze, nem vagyunk egyformák.
Én pont most szembesültem azzal, hogy mennyire másképp szól a gép, mint egy rendes CD játszó. Annak idején még a Napster korában vadásztam össze egy koncertalbumot, persze mp3-ban. Akkoriban jó sok munkám volt abban, hogy kibontottam raw-ba az mp3-akat (valami parancssori progival, amit sokan talán a legjobb minőségű mp3 dekódernek tatottak akkoriban) és szépen összeollóztam (linuxon, dd-vel) a számokat, hogy folyamatos legyen a műsor. Ezután kézzel legyártottam a TOC-ot hozzá és kiírtam audio CD-ként. Mostanában a fiam elővette ezt a CD-t, hallgattuk gépen is. De betettük egy igazi (Sony, pedig nem igazán a szívem csücskei a Sony cuccok) CD játszóba, és valami egész másként, sokkal zeneibben szólalt meg, mint gépről hallgatva ugyanazon a cuccon. Ráadásul ha a gépen nem a CD-t, hanem az mp3-akat hallgatom (ugyanaz a műsor), akkor még rosszabb. Kicsit elkeserítő tapasztalat volt.
Valami hasonlót éltem meg amikor a zajlik.hu-ra feltöltöttük egy régi zenekarommal a számainkat, és ők 44,1khz /mp3-at engedtek csak. Hát mikor visszahallgattam azt mondtam, hogy semmi köze az eredeti keveréshez, pedig az is számítógépen történt.(96khz/24bit). Főleg a magasak vesztek el. Úgy éreztem, hogy egyszerűen "elment" a hangélmény.
Nem. Van aki már dolgozik és nincs ideje fontosabb dolgokra. :rinya:
Én voltam itt, de láttam, hogy még alszol.
Hát nem mert van aki még le sem feküdt aludni... :gumicsirke:
Ha szétnézek a tájon szememre jön az álom....Pá és jó fecsegést. Mentem bubbantani a horizontálisan elhelyezett bútordarabra.. :gumicsirke:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |