Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
neeem csak kicsikét áthackeltem az eredetit
szerintem így jobb
Na jó. Asszem többet nem szerkesztek mert Topi kiborul.
Azért ennyire nem durva egyik modi sem...
De lehet, hogy majd változik a helyzet... :wow1: üdv Balu
Mégpedig hamarosan!
Jóból is megárt a sok, hát ha még nem is olyan jó... Van ám nekünk egy ilyen eszközünk is, meg egy ilyen is:
dejó cuccok az obiból van?
na jó tényleg nem lesz több mert már énis unom
Igen. Egy csomó ember utál, magyarázkodhatsz, ha valamit a másik ember ellenében teszel, ráf fogják, hogy rasszista, fasiszta, akarnok, hatalommániás, stb. vagy... Tényleg jó!
Amúgy ezeket már mind megkaptam, tapasztalatból írom.
- Apu, mi ez?
- Feketeribizli. - Akkor miért piros? - Mert még zöld. Amugy a felhasználók azt látják, ha valaki ki van tiltva?
neee
a rendőröket is utálják pedig csak a munkájukat végzik de ha nem akkor az a baj. szal mindenhol kellenek emberek hogy a tövényeket betartassák. még ha ez nem is teccik mindenkinek.
kíváncsi vagyok erre mit fog mondani MPi-c
- Apu! Megnyomhatom ezt a piros gombot?
- Igen. - Aúú! Megharapott! - A nyulak már csak ilyenenk.
Szerintem jók voltak phc rajzai, nem tudom miért haragszotok rá, elvégre ez a topik a hülyeségre lett nyitva.
Jean, kapar a negró? Nem uram! Akkor egész éjjel csótányt szopogattam!
Szerintem is túl lett reagálva egy kissé... elvégre ez egy ilyen topik. :awink:
Hát nemtom de a mai party...... az ott volz (még a billenytüzetet azért látom/érzékelem)
www.ingyenaram.navig8.to -ezt nézzétek meg !!!
mit árulhatnak ?
Valamiért nem jön be az oldal, de ha minden igaz arról van szó, hogy egy 12V-os adapterben lévő trafónak a szekunder tekercsét letekerik, helyette jó vastag vezetékből tekernek néhány menetet rá.Majd az eredeti primert bedugják a villanyóra után lévő konnektorba, az új szekunder egyik kivezetése megy ugyanebbe a konnektorba a fázisra, majd a szekunder másik kivezetése meg a villanyóa előtt lévő kismegszakító burkolata alá becsúsztatva, hogy elérje a csavart. Ha jól van bekötve megáll az óra.... De nagyon nagy a lebuás esélye.... Pl a nagy áram miatt megolvadhat a kismegszakító fedele ezen a helyen... és a kékruhások már tudják is hogy ez mitől van.....
pár dologról már hallottam de ez sem semmi !
Én a mikró trafójával ismerem és hogy visszapörög nagyon lassan bár én nem próbáltam de ([""álítólag működik""]).
http://fenykapu.free-energy.hu/pajert/
na hát itt vannakám vicces dolgok főleg a 300%-os hatásfokú trafó
Nagy erővel böngésztem az oldalt, amikor ezt találtam: http://www.hobbielektronika.hu/help/?help=mediaajanlat#formatum
azon az oldalon még a régi he kezdőlap képe van!! ugye milyen érdekes?! És akkor még volt valami szavazás... :yes:
Súgok: Nem forog visszafelé. Se lassan, se gyorsan.
Azok az órák, amiket az elmúlt 10-15 évben szereltek fel/cseréltek/stb., már olyan "akadékművel" vannak szerelve, amelyek fizikailag akadályozzák meg az óra visszafelé forgását. Kb. úgy kell elképzelni a mechanikát, mint a kerékpár kontráját: Ha "rendes" irányban forog, akkor engedi forogni, míg ha ellenkező irányban próbál forogni, akkor "kiakad", és nem engedi forogni a számlálót, meg az ellenőrző tányért. (Ez utóbbit látod, ha az ablakán benézel: Van rajta egy színes jelzés, amit számolni lehet, hogy hány fordulatot tesz. Az adattáblán fel van tűntetve, hogy hány fordulat 1 kWh.) A "visszavezetékelés" - túl azon, hogy illegális - még veszélyes is: Ugyanis a kismegszakító annyira túlmelegedhet, hogy tüzet is okozhat! :felkialtas: Így tehát egyik "mesterkedést" sem javaslom kipróbálni! :no: |
Bejelentkezés
Hirdetés |