Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1074 / 3611
(#) tatabike válasza tungsram hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

Én most a Google-t látom ilyen "világuralomra" törő cégnek. Állítólag beadták a kérelmet energia-kereskedelem témakörben. Milyen jól lesz, majd guglis villanyórák lesznek, rákötve a számítógépre, és küldik az adatokat, hogy mikor mit kapcsolsz be, mennyi ideig megy, mennyit fogyaszt, stb... :yes:
(#) Action2K válasza tatabike hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

Ezt nem kegyből teszik. Egyszerűen csak vesztettek a perben. MS vs. Google. A poén az, hogy ők kezdeményezték a pert.
(#) tungsram válasza Georgee hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

Legyen hozzá szerencséd. Neked ott van helyben .. :nezze: :taps:
(#) tungsram válasza tatabike hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

Minden cég erre törekszik, ha elfogadjuk ha nem. De ez még nem jelenti azt, hogy itt is megtudja vetni a lábát Európában.Lásd a Németeket milyen követelményrendszerük van.
(#) tatabike válasza Action2K hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

Persze, valamelyik Microsoft-fejes talált a pincében valami régi pénzkazettát, pár millió dolláros látra szóló betétekkel, és hát mit csináljunk vele, annyi van. mint a szemét...á, pereljünk be valakit. A Google nagyon ugrál mostanában, verjünk oda kicsit. Elbukjuk, de legalább meglesz a kezdeményezés, aztán majd együtt nyomulunk tovább...

Tudom, mert minden ilyen cég kretén és önző. 10 forintért az anyjukat eladnák a ruszkiknak, ha előnyük származna belőle. Csak nem tudom, mire ez a nagy harácsolás. Miért kell mindig több annál, mint 1. amire szükségük van, 2. amit megérdemelnek.

A németeknek csak azért kell az unió, hogy nekik ne kelljen dolgozni. Élősködnek. De viszont nem engednek be senkit kereskedni, szolgáltatni, stb.
A követelményrendszerük az kifelé biztos komoly, de ha én itthon úgy szereltem volna villanyt, mint ott kint a két német csávó az építkezésen, a főnököm csuklóból vágta volna le mindkét kezem...
(#) tatabike válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

Oké, majd az élesztésnél szólj, elutazok addig Kuala Lumpurba, iszok egy kávét...
(#) Georgee válasza tungsram hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

És a busz is ingyenes Remélem jó lesz (vagy kitudja).

Dolgoztam Svájcban de ott tényleg kíméletlen a követelmény. Csak ha munkát elvégeztem idő előtt a kutya nem szólt hozzám, hogy hova megyek mit csinálok. Ilyen téren emberközpontúak amúgy meg ahol én voltam az Alpokban hát elég sötét ha érted. De a jóllét az viszont megvan.
(#) tungsram válasza Georgee hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

A busz ingyenes mert az asszony is kapja.

A németek annak köszönhetik a viszonylagos jólétüket, hogy ami munka sz.. azt megcsinálják a vendégmunkások + az ottani kissebbség. Ez már így van náluk 30? 40! éve a nyugati oldalon. Te sose fogsz német kukást látni...
(#) Action2K válasza tatabike hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

Vicces, de majdnem így volt. Bővebben: Link
(#) tungsram hozzászólása Márc 9, 2010 /

[quote]A TouchCube, azaz a Digitális Rubik kocka, óriási sikerrel 2009 végén debütált az Egyesült Államokban, a Magyarországi boltokban nem kapható, forgalmazása 2010 tavaszán kezdődik meg.

Na ez azért szép..... No comment.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

Az árát elnézve, még eszedbe juthat.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

Szerintem már ez is ott készült. :yes:

Annak idején dolgoztam keveset a Ford egyik motorgyárában, Kölnben. Ott a mérnöktől lefelé mindenki török volt, de találkoztam török mérnökkel is, bár ez nem volt jellemző.
(#) tatabike válasza Action2K hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

Na, mondtam én...

Csak ők már ott vannak ezer éve és már nem is egy generáció, mint Svájcban a délszlávok legalábbis ahol én voltam.Ezek is már mind második generációsok és nem igazán tekinget hazafele.

Persze, ez is azért Amerikában debütált, mert ott van sok kretén, IQ-light, aki megveszi, hazaviszi, párszor végignézi, ahogy a kocka kirakja magát, néha Ő is tapogatja, de mivel sík hülye hozzá, hamar elunja, és mehet a kacatok közé...
Amúgy nem értem ezt a mai "minden érintésre működik"-mániát. Kinek fáj billentyűket használni? Vagy miért baj az, ha konkrét, fizikai visszajelzést is kapsz arról, hogy csináltál valamit? Én utálom az érintővezérléses vackokat, teljesen bizonytalan az egész, mert nincs fizikai kontaktus, és ez engem zavar. Az mp4-em, amit kaptam a fiamtól, az is érintős, de már pár milliméterről ugrik a funkció, ha közelítek hozzá. Még jó, hogy a bekapcsolása meg a Hold-funkció hagyományos tolókapcsoló. Bár az meg olyan kicsi, hogy körömvágás után necces a használata...

De honnan lesz utánpótlás? Egyik nép sem tűri sokáig a csicskáztatást, és előbb utóbb a sokadik generáció is megköveteli majd, hogy ugyanolyan bánásmódban részesüljön, mint az őslakosok. Az osztrákok már kezdik a német példát követni, ők sem nagyon akarnak "hétköznapi", esetleg fizikai munkát végezni, szolgák kellenek nekik, akiket jól kihajtanak, de nem fizetnek meg rendesen. Én mikor Bécsben melóztam, azt mondták, az építőiparban vigyázni kell, mert rosszabb náluk a fizetési morál, mint Magyarországon, pedig aztán nálunk is balkán a köbön, ami folyik...

Na akkor kérdezd meg miért ÚTÁLOM a "TACSPADOT" a szemétláda laptopokon. Elbírod képzelni mekkora kezem van. Na ez ami nem emberléptékű. A mobiltelefont meg inkább hagyjuk.. :gun: :levele:
(#) bankimajki válasza tungsram hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

A touchpadot én sem szeretem, amikor gépelek, mindent össze-vissza áthelyez. Utána meg egy kész vicc mire visszaállítom. De pl. ha ágyban netezek, akkor király. Amúgy most épp a HIGH END cuccokat tanulmányozom, szerintetek ha összeakarok hozni egy HIGH END rendszert, akkor ahhoz egy A/B osztályú 2*100W-os tranyós erősítő 0,02%-os torzítással jó lenne? Vagy szerezzek egy gyári jobb végfokot?

Hehe, a Te magasságodhoz már jár egy méretes mancs. Azt az asszonyok szeretik, mert jól lehet vele masszírozni...
Figyelem néha az utcán a fiatalokat, amikor a "táccsos" telefonjukon képeket mutogatnak egymásnak. Elég röhejes, amikor idegbeteg módon huzigálják az ujjukat a képernyő felett ide-oda, egyfajta debil könyvlapozást imitálva, miközben minden második szavuk valami szaftos anyázás, mert a ketyere nem azt csinálja, amit ők szeretnének...
(#) tatabike válasza bankimajki hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

Előszőr is, szerezz egy bukósisakot, mert moderátor általi kupánvágás áldozata leszel, ha ide mindenféle komoly adatokat publikálsz elektronika témakörből.
Másodszor, ennyire ne reklámozd, hogy mit csinálsz az ágyban. Normális, erős, egészséges érdeklődési körű férfiembernek a netezés az utolsó dolog, ami eszébe jut egy ágy láttán...
Ha most azt válaszolod, hogy Neked is az alvás, akkor megverlek...

900.HSZ Délután még egy sör :pias: .Persze ,hogy nem fogják tűrni mert már csak a németeket nézd meg ugye csak ez nem publikus milyen gondok vannak az "etnikummal" aki jogosan követeli mostmár a jussát. Egyért nem szeretem a germánokat mert még mindig bennük van az ÜBERMENSCH. Csak tudnám mire mikor a BMW dizelmotor GYŐZTES fejlesztési mérnöke is magyar. Ők is elmennek... Ugyanakkor állásajánlatra Ők legalább reagáltak amikor megkerestem őket. A magyar nem...

Tényleg, miért utálod a touch pad-ot??? :hide:
Gratulálok a 0k9-hez...
(#) bankimajki válasza tatabike hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

Nekem is az alvás (a második) De mivel van wifi ezért ki kell használni a lehetőséget. Börzére jössz szombaton? Ha maradok és nem lesz csaj a közelben, akkor én is elnézek.
(#) tungsram válasza bankimajki hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

Kérdezd meg KÖBZOLI barátunkat mert ebben ő a kompetens.SKYPE-on most is kint van
(#) bankimajki válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

Én szeretem a cicákat ezért nem fogok belőlük High end hangot elővarázsolni.
Következő: »»   1074 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem