Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
Szerintem a leg egyszerübb és aránylag elegánsnak is mondható megoldás az lett volna, hogy az XP mellé mikor felraktad az SP3-at utánna egy imagefile-ba kikellett volna írni, (ez az egész partíció tartalmát magába foglalja) és bármikor visszaírható az eredeti, illetve az általad megalkotott állapot. Ha így vissza téve nem megy akkor valószínű az SP3 feltelepítésénél adódott probléma. Annak a valószínűsége, hogy az imagefile hibás igen kicsi szokott lenni. Ha magamnak csinálok nulláról kezdve egy gépet (természetesen SW-esen) akkor mikor minden olyan SW rajta van ami feltétlen kell ahhoz, hogy használható legyen illetve nekem szükségem van rá, készítek egy imagefile-t és kiírom lemezre. Ha a későbbiek során valamiért összeszakadna, akkor a lemezről 10-15perc alatt visszakapom a használható "verziót".
Csináljál egy telepítős pendrive-ot, és arról bootoljal.
Hogy, hogyan kell nem tudom de ha szükségem lenne rá biztosan megoldható valahogyan.
És kézzel hogy lehet felrakni?
Az eszközkezelőben kiválasztani a megfelelő hardvert, és illesztőprogram frissítése. Nem automatikusan , hanem kézzel megadjuk a driver elérési útját.
Nem lehet hogy a gép ide/sata vezérlőjével van valami? Vagy a dvd-rom az más gépre vagy vezérlőre csatlakoztatva se jó? mert a hdd hogy másik gépben jó itt meg nem annyira...
Sziasztok! Érdeklődnék tud e nekem valaki segíteni. Kaptam egy leirást MDI firmátumban hogyan tudnám én ezt megynyitni? Vagy mivel? Help Kösz
sikerült megcsinalni,egy masik dvd rom ot tettem bele.Köszi a segitseget
Ha ezt a választ én is mondtam volna , csak nem biztos hogy tetszett volna.
Bővebben: Link :google:
Sziasztok! A napokban, az egyik ismerősöm vett egy számítógépet.Van egy olyan problémája amit még nem tapasztaltam semelyik típuson.A PC-t elindítva rendben beindul,de ha nyomok egy jobb klikket az egéren akkor a hangszóróbol erős kerregés hallatszik.Az enter lenyomása után minden renden meggy tovább A gépet újra húztam minden új (illesztő progik rendben).Nálam a gép kifogástalanul müködik de ha a saját hang berendezését használjuk akkor ugyan úgy kerreg. Asrok alaplap Realtek driverek.Tud e valamelyikőtök segíteni,Előre is köszi.
Szia!
Valószínű a vinyót ki kell cserélned! A kattanás a merevlemez halálát jelenti! A gépedben levő alaplap mellett levő hangszóró ezt a hadverhibát jelzi!!! Én tapasztalatból mondom, igaz kissebb régi gépnél jelentkezett e hiba. Úgy 10 ezer körül lehet kapni bármely PC-s boltban, ne feledd, hogy IDE-s vagy SATA-s! Csaba.
Szia! Remélem az én kérdésemre hamarább kapok választ mert amire Te válaszoltál az közel 4 éves.De a válasz az jó. Bocsi!!
Ez lehet driver gond is, de mondjuk nemtudom amivel én találkoztam eddig az pattogás jellegű dolog volt, amit hangkártya driver csere (xp-vel automatikusan települt helyett a kártya saját drivere ez speciel sb live volt), viszont ez hogy néha mindenféle pattogós csattogós "dallamokat" játszik ez lehet hogy a tápból jövő zaj... pl az én gépemen chieftech tápnál is sajnos ez van az alaplapi hangkártyával(és nem állandóan), belerakott bármelyik pci-s amit próbáltam nem produkálja ezt...
Szia! Minden újra lett telepítve.A havernál az újra húzás előtt is ugyan ezt csinálta. Lehet hogy a hang cuccba kell belekukkantani? A telepítés után az én hang rendszeremmel semmi gond nem volt,csak náluk kerreg úgy mintha beragadna egy billentyű.
hát lehet hogy a hangcuccban van valami gond...
Akkor ezek szerint olyan mintha "rendes" hangot játszana mint mondjuk amikor megnyomnak egy gombot és a windows hangot ad? Nem ragadt be tényleg egy billentyű? Vagy más, lehet hogy ott zajosabb a 220, próbáljátok meg esetleg másik konnektorból Meg a te hangcuccoddal ott is esetleg... Ja de még valami van nekem egy olyan hangkártyám ami kicsit zúg de ezt nem minden fülhallgatóval lehet hallani, illetve bizonyos hangszint fölött a zene ezt elnyomja... és itt nem kell nagy hangszintre gondolni...
hello
tanácsot kérnék az ügyben hogy mit lehet tenni ojankor ha a szgépemben lévő videókártyám hütőventillátora hangos.kiporoltam akkor 1 darabig ok de aztán kezdődik elölről.előre is kössz
Üdv mindenkinek!
Segítséget kérnék! Tegnap tökéletesen ment a gép, aztán lefagyott megállt minden, eddig nem volt ilyen hozzáteszem. Reseteltem és utána nem kapott a gép indult, de a monitor nem kapcsolt be, illetve a pittyegés is elmaradt, ami ilyenkor szokott lenni. Többször próbáltam de semmi nem történik. Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
Ha kiszereled , és megfordítod, a venti alján van egy matrica , ha felveszed alatta ott a csapágy , amit egy csepp WD40-el megkenhetsz , a matricát tedd vissza nehogy por menjen a csapágyba,de már elkezdhetsz uj venti után nézelődni.
Tudom nem szép amit most mondok , de próbáljál nagyobb tisztaságot tartani magad körül , mert a PC-k nyelik a port. Nem tesz jót a procinak , az optikai meghajtóknak ,a táp-nak külön nem . De az alaplapra rakódott por is tud kellemetlen meglepetést okozni. 2-3 havonta célszerű kifújatni egy kis sűrített levegővel. Ilyenkor szoktam cserélni a szilikon pasztákat is ahol van.
köszi a választ.amugy elég tiszta mert havi 1 szer kipucolom.panelba lakom a város közepén és erre azért oda figyelek.kipróbálom igy is,de azthiszem késő.szerintem haldoklik mert elég fura szineket produkál néha amellett hogy gondol 1et és elmegy a kép.bár ez hogy elment a kép 1 szer fordult elő eddig.de remélem igazad lessz
köszi
hello
kiszereltem a videokártyát kitisztitottam a lamellákat cseppentettem bele kenőolajat........kitisztitottam a gépet is ujra. összeraktam elinditottam és........... semmi. a videokártyán található venti.nem indul el.ha rásegitek ugy ok de magától nem indul el sehogy.nem lehetséges hogy leégett a motor benne? az előző gépem proci hüttője is igy viselkedett mert leégett.előfordulhat ez a videokártyánál is? Idézet: „az előző gépem proci hüttője is igy viselkedett mert leégett.előfordulhat ez a videokártyánál is?” Mivel mindkettő ventilátor, így simán előfordulhat. Videokártyák ventilátoros egységei még annyira sem szoktak precízen összerakottak lenni, mint egy alsó kategóriás CPU hűtő. Magyarul: videokártya ventilátorok közé a létező leggagyibb ventiket szokták berakni. Több éves tapasztalat, nekem is sokszor kellett kis 4 cm-es ventiket cserélgetnem.
Ha a pittyegés is elmaradt, akkor az súlyos problémára utalhat. Alaplap hiba. Vagy tápegység halála.
Legjobb esetben egy teljes 100%-os szétszedés, tisztítás és összerakás után működőképes lehet. Viszont! Ilyen esetben erősen javasolt az alaplapi ELKÓ-k cseréje vadi újra, kifejezetten alacsony ESR értéket szem előtt tartva!
Én speciel csak zsírozok az vállt be az olaj hamar kifolyik nem ér semmit!
Bocs a ventilátor csapágyra értettem belül a zsírozást!
köszi mindenkinek a sok jótanácsot
ugy néz ki vennem kell 1 új videókártyát mert ami ez előtt a gépbe volt azzal rendesen működik. bár lehet hogy ezen kicserélem a ventit. lenne értelme? vagy vegyek újat?
Át kell szerkeszteni a boot.ini fájlt, ami a "C" meghajtó gyökér könyvtárában van. Ehhez praktikusan a total commandert használd, amiben a beállításoknál engedélyezd a system fájlok megjelenítését. A commanderrel megynyitod SZERKESZTÉSRE, törlöd a nem működő partíció infót, majd elmented. Biztonságból javaslom, hogy a művelet előtt készíts egy másolatot a boot.ini-ről pendrivra és ha esetleg elrontottál valamit, akkor bootolj egy xp live cd-ről és másold vissza a "C" meghajtóra.
Mért égett volna le ha kézzel rásegítve beindul? Pl a Lomexben Bp-n (az adatlapod szerint ahogy látom te győri vagy) lehet kapni ilyen kis 4cm es ventilátort amire én még a jó kártyán is kicseréltem halkabb és jól fúl és kb 200ft... és van sok féle, leginkább elektronikai boltban kapsz olcsón ilyen ventilátorokat számítógépes boltokban sokszor csak hűtőbordával van legalábbis amiket én láttam amikor kerestem a múltkor...
A felszerelése lehet érdekes ha kerek "borda" azaz lemez belsejében van az eredeti ventilátor, mert ez ami pl nekem is van ventilátor az négyszögletes de vagy dróttal, vagy szögletes bordása hosszú facsavarral jól felszerelhető, én vagy 3 kártyán cseréltem ilyenre a ventilátort... A Lomex weboldalán megnézheted egész sokfélét árulnak... |
Bejelentkezés
Hirdetés |