Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-fólia rendelés
Helló!
Én nem kaptam levelet, figyelembe vetted a második üzim amiben kijavítottam az emailcímet?
Küldd légy szíves mégegyszer privátban!
Kösz! Bocs!
Miután többen érdeklődtek, hogy mikor jön a fólia felhívtam a céget, és képzeljétek, holnap megyek érte.
Ha simpi ráér a hétvégén akkor fel is tudjuk darabolni, viszont nem kaptam tekercseket, (csak egy emberke küldött eddig, úgyhogy az sürgősen kéne. Tudok venni is 200 forint környékén de sucuka ígérte hogy lesz. Idézet: „Ha simpi ráér a hétvégén akkor fel is tudjuk darabolni” Simpit? Nem kár érte?
Szervusz Gulasoft !
Beszereztem 3 db 600 mm hosszú tekercset , azt a fólia átvételekor oda tudom adni. Üdv! Qka
Ti most tekercsről vagy hengerről beszéltek? Tekercs mihez kell?
A tekercsek belül üregesek szoktak lenni.
Szervusztok !
Helyesbítek karton cső . Lezáró kupakok sajnos nincsenek a végeire. Azért hibáztam mert eredetileg nyomtató papírja volt rátekercselve. Olyan mint a toj -toj papírtekercs közepe. Üdv! Qka
Azért nem értettem, mert mi mindig a tekercset tettük a hengerbe. De az előző válasszal megvilágosodtam. :yes:
Kedden visszem, van kb 14-16 db 140-160cm hosszú..
Nem tudom még ma átvenni valahol? Jó lenne egyből berakni, mert ha leszabjuk akkor tárolni kell a leszabott tekercseket valahol (van a műhelyben egy használaton kívüli hűtő abba végül is be lehet tenni, mert az belül ugye sötét, és legfeljebb nem nyitogatom az ajtaját csak mechanikailag is jó lenne ha védve lennének már a leszabás után.
Az uv szűrős fólia túloldalára rakhatod
Na emberek. Simpi igen csak hathatós segítségével felszabdaltuk a fóliákat. Hengerek keddre lesznek, addig megnézem ki az aki nem utalt.
Mondjuk belem kilógott mire hazacipeltem, mert nehéz volt mint a dög, de nagyon profi csomagolásban volt. Simpi egész profin tekerte a fóliákat, sört csak én ittam ezért egész jók lettek a tekercsek. Mindegyik be van csomagolva alufóliába. Holnap vagy még ma kipróbálom a fóliát, mert volt egy kis darab ahol az összefogó ragacsot nem tudtuk levakarni, azt levágtuk külön, de a két ragacs közötti rész használható. 11-től 14:30-ig vágtuk a fóliát.
ÓÓÓ Yeahh!
Köszönjük a nép nevében!
Akkor most már hamarosan alkothatunk.
Idézet: „11-től 14:30-ig vágtuk a fóliát” Én a 11:30 - 12:00 -ből kérek!
Multkor írtam privátot neked. Arra nem jött válasz. Légyszi nézz rá arra is.
Köszi
llaci56
Írtam e-mail-t. Légyszi nézz rá. Fontos lenne. Köszi
kipróbáltam a fóliát. Olyan mint amiről a cikket írták, nincs kijelölt oldala, bármelyik oldalról le lehet húzni a védőfóliát, fellamináltam még nem világítottam le, egyenlőre félreraktam.
JOE és Every utalását nem találom, nekik üzenem, hogy vagy sürgősen jelentkeznek mert az utaláshoz nem mindenki írt nick nevet, tehet lehet hogy utaltak, vagy megkapja a fóliát olyan aki idő után jelentkezett.
14 ember utalt, Simpi elvitte kézben, Én is elvittem kézben, az 16 a két nem fizetővel együtt lenne 18. Aki adott emailt az kap levelet aki nem adott, az jelentkezzen.
*** milyen néven futsz itt?
Felhasználói kérésre a tartalom törölve. Frankye
Felhasználói kérésre a tartalom törölve. Frankye
Nem írtam a megjegyzésbe,az utaláskor?
pü. be küldtem az elérhetöségem. |
Bejelentkezés
Hirdetés |