Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Nagyon tetszik nekem is ez a masina ami neked van!(de én nem tudok ennyit áldozni rá, mert még tanulok ) De neked kell is mert te profin dolgozol már és szép munkákat csinálsz ! Méreteket nem tudok mondani mert nincs tolómérőm amivel megtudjam mérni, de lehet a DREMEL oldalán fent vannak az adatok, megnézhetem neked!
Köszi a segítséget.
Megnéztem de csak a befogató méretről írt. Még ha sok pénzem lesz (ami nem lesz), venni akarok egy állványt a DREMEL-hez, csak az a baj 14000Ft. Annyi, hogy kicsit nehéz a gép és lezsibbad a kezed mire kifúrsz vele egy 10x10-es panelt
Szívesen!
Igen, én is vettem hozzá egy Proxxon álványt. Bővebben: Link
Jó lehet vele dolgozni és ezzel biztos, hogy középre esik a furat! Esetleg képet tudnál mutatni? Na jó tovább nem offolok
Az állvány még nem érkezett meg, a fúróról mutathatok képet de a neten van egy csomó.
Arra lennék kiváncsi, hogy hogy dolgozik, egy kifúr panel tudnál mutatni?
Csak a tisztánlátás végett írom: egy furat minőségénél 95%-ban játszik szerepet a fúrószár anyaga, edzettsége, minősége, és csak 5%-ban a meghajtó fúrógép márkája. Azaz: 200 ezer Ft-os fúrógéppel is lehet nagyon *** furatokat készíteni, ha nem megfelelően kiképzett és minőségi a befogott fúrószár és ha nem kellő előtolással van végezve a művelet.
Ha már így feljött.. Hol lehet kapni jobb fajta fúrószárakat?
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy az SJ-70 vezetékcsomag a közeljövőben rendelhető lesz? Vagy esetleg van valami hasonló csomag helyette?
Hamarosan érkezni fog, csak feltorlódott megint sok rendelés a vámon.
Nem tudják mi az a breadboard és miért elektronikai alkatrész a kenyérvágó deszka. Ezt eljátsszuk mindig, minden alkalommal... Jajj?! Hova sorolják be?! Idézet: „Nem tudják mi az a breadboard és miért elektronikai alkatrész a kenyérvágó deszka.” Ez nagyon ütős! De hogy ne csak OFF-oljak: Várható, hogy lesz DCF vevő? (Nem b...ogatás miatt, csak érdeklődöm!)
A válaszom mostmár egyértelmű igen. Annó én hoztam el két tálcával DCF modult (~ 50-70 db) egy német gyártótól.
Meg kell bizonyosodni róla, hogy kapható-e még az a típus, gyártják-e még... Tehát van-e utánpótlás. Felvettem velük a kapcsolatot, aztán ha minden oké, átadom a HEStore-nak a folytatást.
Én sem b...., de érdeklődnék, mi hír a NYÁK gyártás felől? Bővebben: Link
Jó lenne valami nagyon kedvező árú szolgáltatás, mert kapásból 25 darab kétoldalas panelke kéne, s nagyon nehezen venném rá magam, a még rutintalan énemmel, hogy nekiálljak magam fabrikálni.
Szia Topi!
A DCF vevő engem is nagyon érdekelne, ezért egy-két dolgot kérdeznék is ezzel kapcsolatban. -Ehhez az áramkörhöz gond nélkül illeszthető lesz majd a modul? Bővebben: Link -Kb. mennyibe fog kerülni, és kb. mikorra lesz várható? -Mennyivel jobb a Conrados modulnál? (Csak azért kérdem, mert a fórumban olvastam valami olyasmit, hogy a Conrados modul nem minden helyen működik jól) Köszi a választ: Müszi
A BA R122 adatai:
Menet külső átmérője : 7,6mm Menet hossz: 14 mm Menet utáni nyak rész: 4,5mm Forrfül: 9mm A teljes belógás hátra: 25 mm Előre kiállás: 5 mm A BA 1-ből csak az van, amit láttok.
Van lehetőség CIB bankban a sárga "készpénz befizetéssel" fizetni? ( Ez nem átutalás. )
Az miért van, hogy a legutolsó rendelésem pont egy hete, pénteken érkezett meg, és még mindig az a státusza, hogy "Kiszállítás alatt lévő / személyes átvételre várakozó"? Nem mintha nagyon zavarna, csupán furcsállom egy kicsit.
Köszönöm, hogy közben megoldotta valaki!
FDS6675 típusú FET-et tudtok beszerezni?
Hát azt meg honnan szalajtották?
Mit tud, amiért érdemes lenne a 33. hétig várni? (ugyanis ilyen kínálatot látok)
Akkor köszi nem.
Egy Linear adatlap ajánlása, Fairchild gyártmányú SO8-as SMD tokozású FET. |
Bejelentkezés
Hirdetés |