Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azért, mert a legutolsó percben kaptad el.
![]() Idézet: „Semmi törés, még csak repedés se.” Ezt örömmel olvastam! Idézet: „most mondja meg valaki, acélból vagyok?” Nem, csak még fiatal vagy. ![]()
Látod, nálunk még a guminők is csak franciáznak... :hehe:
Áhá, szóval a fiatalság.
De gondolom nem vagyok egy silány csontozatú ![]() (kisebb koromban jót tett akkor az a sok sok joghurt) Mert hasonló kortársaimnak már jó pár törése volt, nekem még egy se. Most is csak zúzódás. ![]()
Bár ne kaptam volna el, de a reflex volt a vesztem.
Nem hogy csak a levegőben csípődött ki, hanem leesett a lépcsőre és a visszaható erő.... Idézet: Akkor egyelőre eredményesen tudod mutatni az orális szexre voonatkozó nemzetközi jelölést. „középső újam leg utolsóperce” ![]() Egyébként vicc akart lenni. Azért nem törött el a legutolsó ujjperced, mert az utolsó percben kaptad el. ![]()
Ha nem tudunk mit írni, akkor csak köszöngetünk.
![]() De ez nem egyenlő ezzel: Hali Igen. Üdv... Mert akkor ez így nézne ki: Hali Jó reggelt! Üdv...
Nem tudom, mit képzelsz magadról! Ki vagy Te itt? Én sem nyithattam a kapagépem berántójának a javításáról.
![]() ![]() (Azért örülünk, hogy egyben vagy még a darabolás után...) ![]()
Ezek szerint tettél róla.
![]()
Igeeeennnn.... Én már várom...
Bővebben: Link
Megjelent Katalisten egy állás ajánlat. A veszprémi Eötvös Károly Megyei Könyvtár keres olvasószolgálati könyvtárost
![]()
Na, ez a szomorú, de nagyon...
![]()
És majd feláll egy vizsgálóbizottság, hogy a felette lévő zsebtelefon alapállomás sugárzása milyen egészségkárosító hatással volt rá.
Empátia, tolarencia, szolidaritás. ![]()
Akkor ezt megszerzed, hiszen ha már ott leszel csak bedumálod magad valahogy.
![]()
...sőt, március 23-án is ez a helyzet...
Szerintem ez soha nem fog megszűnni, vagy az egyén vagy a rendszer hibájából de lesznek.
Tóni meg elment közben dolgozni.
![]()
Egyre inkább a rendszer hibájából. Kultúrállamokban ismeretlen ez a jelenség, ott erős a szociális háló, de mégsem éll vissza vele senki, mert lesülne a bőr a képéről. Magyarországon meg sportot űznek abból, hogy a műegyetem kollégiuma elé beáll a mercivel a kisfiú, kezében 180 eFt os mobil. Persze apuci anyuci minimálbéres ügyvéd, és az ebadta kölke minden szoctámot és hasonlót megkap, miközben az a másik szerencsétlen félárva, aki valóban rászorul, vagy nem kap lakhatást, vagy pedig egy hónapban annyiból él, mint amennyit "becsületes" kollégája eltapsol egy este alatt. Természetesen ezt a mintát hozza otthonról: nem kell becsületesnek lenni, hanem jobban megéri lopni. Az ilyenből nagyszerű politikus lesz. Mindanddig ez lesz, amíg jobban megéri lopni. Tessék észrevenni, hogy saját magunkat szidjuk, mivel a társadalom termelte ki magából az utódokat, akik nem tesznek mást, csak azt a normát követik, amit otthon láttak, mivel a kisgyerek és minden magasabb szintű élőlény utánzással tanul. Lemásolja azt, amit a környezetében lát. Ebbe a környezetbe sajnos bele kell érteni a televíziót is, erről nem szabad megfeledkezni! Persze vannak "pálfordulások" is pro és kontra, de elég ritkán.
A kultúrállamok alatt Finnországot, Svédországot, esetleg Hollandiát értem. Az ő szemükben sajnos mi még balkán vagyunk. Messze járnak az igazságtól?
Igen, de más országban negyedennyiért is kimennek az utcára és a kormány lemond de nálunk ez nem megy.
![]()
Magyarországon az a szokás, hogy a tömeg nem áll ki a maga igazáért. Van itt tüntetés, csak a szakszervezetek annyit érnek, mint Sámson haja nélkül. Ha nyugaton a szakszervezetek csak kimondják, hangsúlyozom kimondják és nem teszik azt a szót, hogy sztrájk, akkor az összes munkáltató kisnyuszi lesz. Itthon meg höhöhö majd lefizetjük a szakszervezet vezetőit aztán elkussolnak. Ebben a társadalomban ugyanúgy bűnös az, aki elcsen ezt-azt a munkahelyéről, mint az, aki milliókat sikkaszt. Az elv ugyanaz, a nagyságrend más. Az egyik "csak" erkölcsileg okozza az ország kárát, a másik meg anyagilag is. Az osztrákoknál már a gyanúja is hatalmas szégyen annak, hogy ha valakihez kimegy az APEH, nálunk voltaképp szinte erény adót csalni, bliccelni, sikamikálni. Én mosom a Te kezeidet, Te az enyémet. Az oroszoknál, olaszoknál, görögöknél sem különb a helyzet. Szándékosan csak általánosságokat írtam. Volt egy hasonló élményem: a nyelvvizsgaellenes kezdemnyezés vezetőjével többször beszéltem, de olyan lapítás van a háttérben, hogy ahányszor felhívom és beszélni kívánok vle a témárl, mindig tereli a szót. Vagy lefizették az ürgét, vagy megfenyegették, de valami bűzlik. Tudjátok, az eleve gyanús, ha valaki olyan furcsán húzza a száját. Itt már túl sok ember érdeke sérülne, és van is eszköz a kezükben, hogy elérjék a céljukat - a hallgatást. Vagy így, vagy úgy.
Csak az a gond te is tudod Frankye, hogy sok ember nem önszántából került perifériára. Itt is van hidd el de ezt nehéz elnézni ha te magad is kakában vagy. Én akin lehet segítek de mindenkin segíteni nem lehet. Ezért viszont a társadalmat teszem felelőssé, mert hagyta a dolgokat eddig fajulni. Most majd jön DU MATYI barátom aki ezt kifogja elemezni a leirtakat. Én csak a realitást látom és ez pont elég...
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |