Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1099 / 3611
(#) DuMatyi válasza tungsram hozzászólására (») Márc 23, 2010 /

Nem elemzek én semmit, mert egy állásponton vagyunk. Kukkants bele az előző hozzászólásomba: a társadalom egésze felelős a helyzetért.
(#) tungsram válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 23, 2010 /

Idézet:
„A kultúrállamok alatt Finnországot, Svédországot, esetleg Hollandiát értem. Az ő szemükben sajnos mi még balkán vagyunk. Messze járnak az igazságtól?”
Van egy régi magyar közmondás: könnyü a másik .... verni a csalánt. Ezek az országok:
Hollandia: DROGDÍLER és hivatalosan.
Finnország: több a piás mint nálunk!?
Svédország: a szürke eminenciás aki fegyvert gyárt ,mesél a humanista életmódról stb ,de akkor miből van a szociális jólét??
Majd nézdd meg mennyi pénzt igérnek aki innet akar "szabadulni" egy jobb élet reményében. Én voltam kint de szép lehettem okos nem.
(#) zolika60 hozzászólása Márc 23, 2010 /

Úgy látom itt a tavasz. Már láttam egy motorost napozni a Soroksári úton az obi előtt. Tudom jó érzés tövig húzni a gázt, de annyira semmi nem ehet sürgős, hogy a nyarat lábadozással töltse az ember. (és akkor még szerencséje volt.) :yes:
(#) gydanee válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 23, 2010 /

Ismerős szitu... Tavaly nyári szünet első napján vágódtam el... Persze akkor még csak tanulgattam a motorozást. A probléma az volt hogy az út kellős közepén ott volt egy rohadt nagy gödör... Bár komolyabb bajom nem lett. Orvos sem kellett, szerencsére.
(#) tungsram válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 23, 2010 /

Egyszerű húzzál fél gázt. Nem fogjátok elhinni de ma dél környékén itt volt egy Maserati "dojcs" rendszámmal de mekora zajt csapott ... Ez természetesen kocsi volt. De a sofőr viszont inkább bunkó volt mint turista. Ekkora motort nem nehéz " meghörgetni" Bár kipróbálnám egy körre..
(#) tatabike válasza tungsram hozzászólására (») Márc 23, 2010 /

Azért Svédország meg úgy általában a skandináv államok 10-15 évvel ezelőtt keményen megsínylették ezt a komoly szociális hálót. Aki úgy akarta, évekig nem dolgozott, mégis úgy élt, mintha jól kereső állása lenne. Kicsit bele is rokkantak, főleg a svédek. Azért eltúlozni sem szabad a dolgot, mert könnyen átesnek a paci túloldalára.
A többi, "őstag"-nak számító EU-állam meg szabályos élösködő, sőt, ingyenélő banda. Másokkal csináltatják a termelő-, szerintük "alja"-munkát, aztán meg fillérekkel szúrják ki a szemedet, a hasznot meg bezsebelik.
Ausztriát meg ne erőltessük, azért ott is vannak olyan területek, ahol rosszabb a helyzet, mint nálunk. Pl. az építőipari fizetési morál egyesek szerint a miénknél is rosszabb Ausztriában, főleg a külföldiekkel szemben, pedig az nálunk sem piskóta...

Majd adnék én neki azzal a Fiat Uno Turbóval, amivel már egy éve szemezek a használtautós hírdetésekben.... :eplus2:

Szerk.: Milyen Maserati volt? Azok fura egy szerkezetek, nincs bennük túl nagy motor, viszont rohadt izmos kis dögök...
(#) tungsram válasza tatabike hozzászólására (») Márc 23, 2010 /

Hófehér áramvonalas nagy dög x kipufógóval. Bár ez lehet .hogy egy utángyártott retró. DE a motor FIX 12 hengeres volt mert én nem egyszer hallottam élőben muzsikálni ilyen motort. Kissé hasonlított a Cortvettre de a hátulja az nem.

Csak nem ez volt az...???
(#) zolika60 válasza tungsram hozzászólására (») Márc 23, 2010 /

Nem nekem voltak gondjaim a gázhúzással. Már kinőttem abból a korból. Szerencsésen megúsztam, pedig nem igen vigyáztam magamra. Bár akkoriban kevesebb ló volt a járművekben és nem is volt ennyi belőlük. Csak a motoros elég védtelen jószág. Mindegy ki hibázott ő húzza a rövidebbet. :no:

Nem de röhöghi fogsz majdnem ilyen..

Fura dolgokat művelnek a Maseratinál, annyi szent. Emlékszem, a 90-es években volt két blokkjuk, mindegyik szárazkarteres (nem ver bele a hajtókar az olajba), V-elrendezésű. Az érdekes az volt, hogy a kisebbik V6-os volt, és csak 2 literes, a nagyobbikk V8-as, és 3.2 literes, de a kis kétliteres szörny vagy 30-40 lóerővel izmosabb volt a V8-asnál. Mindegyik jóval 300 paci felett volt, és ikerturbóval küldték meg őket...

Nem baj majd veszek neked egyet de csak barátságból mert akkor az nem megy adó alá mert sporteszköz?? :jumpe az autón nézd meg hirtelen a márkajelzést + tipus.
Na én a tipust nem láttam sajna..
(#) tatabike válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 23, 2010 /

Már kezdtelek félistennek nézni, mivel ebből azt hiszem 12 darabot akarnak (akartak?) gyártani összesen. Gondolom ennyi pénzesebb sejk van az araboknál...

Oké, ezt megdumáltuk. Ez a sporteszköz jó duma, akkor baseball-ütőt is vihetek magammal, nem? Vagy dárdát, esetleg kalapácsot, amit azok a nagydarab emberek dobálnak. Rendőr nem tud belekötni...

A márkalogó rendben van, a háromágú szigony a Maseratié. Ez egy MC12-es. Végülis ebben sincs nagy blokk a 12 hengerhez képest, mert "csak" 4.7 literes, ha jól emlékszem. Az F40-es Ferrari volt még durva, abban is relatíve kicsi blokk volt, 2.9 literes, de V8-as, és megküldték egy két darab japán IHI-feltöltővel, tolta is a 460 pacit rendesen. És nem ám ilyen hidraulikus szelep, meg hasonló varázslatos hájtek. Sima mechanikus szelepvezérlés bütykös tengellyel, mégis bírta a 8k fordulatot percenként...

Idézet:
„(nem ver bele a hajtókar az olajba),”
Szárazkarter kérlek ,és ezt már autósportban régen alkalmazzák. Tehát az olajat külön tartályból szivja a szivattyú mert igy kanyarban nincs gond a kenésre. Amúgy igazad van.

Sőt sokkolót illetve Matyi barátomat mint SZÓ-SOKKOLÓt akkor minden buli.Csak erőszak ne legyen maximum agyon"egyengetés" már akinek van . Na de ezzel nem lesz gondunk...
(#) DuMatyi válasza tungsram hozzászólására (») Márc 23, 2010 /

SZÓ ami SZÓ
(#) mex hozzászólása Márc 23, 2010 /

Most láttam a hiradóban:az APEH-nek kabalafigurája az "adómanó".
Teljesen hülyének néznek bennünket.....
(#) DuMatyi válasza mex hozzászólására (») Márc 23, 2010 /

Azt nem írtad, hoyg a készítője állítólag nem akart számlát adni. noooormális? az APEH-nek? Az én kabala figurám pedig a nemadommanó....
(#) gydanee válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 23, 2010 /

Ha az tetszett, ez is tetszeni fog: Bővebben: Link
(#) mex válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 23, 2010 /

Idézet:
„Azt nem írtad, hoyg a készítője állítólag nem akart számlát adni”

Ezt hivják műbalhénak.Esetleg rávezetésnek, és ez is a CÉG makulátlanságát, feddhetetlenségét kivánja bizonyitani. A dühitő az, hogy nem tudod magadnak kikérni ezt a gyogyis módszert.
(#) DuMatyi válasza gydanee hozzászólására (») Márc 23, 2010 /

"...egy évig le lesz zárva a híd..."
(#) DuMatyi válasza mex hozzászólására (») Márc 23, 2010 /

Azért tettem hozzá, hoyg állítólag.

Érdemes elolvasni, én például nagyot mosolyogtam rajta.

Ezen nem mosolyogni, hanem sírni kéne inkább.

Igazad lehet. Ezt a sok hülyeséget még valaki a végén komolyan veszi. De a sztori javított változata azért tükrözi a valóságot.

Dani, pont azon kell ríni. a valóságon. Emlékezz mit kezdtem el mesélni, kinek mi lenne a dolga, még sem teszi.

Valóban. Hát sajnos ez van.
Következő: »»   1099 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem