Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A Mérnök urat én felkértem volna hivatalosan is, de az iskola egy kanyi vasat sem hajlandó fizetni külső konzulensnek, emellett nem is engedélyezik hivatalosan. Beszéltem már Vele, amint kész lesz, átküldöm neki, szigorúan egy átfutásra, nem többre. A szakdolgozatom fölött töltendő idejét fordítsa inkább unokáira és családjára.
![]()
Akkor ledumálom a bizottságot a székről, remélhetőleg leesik nekik, hogy a két személy azonos...
![]()
Ne írjatok a bliccelős topikba, már eltűnt! :whistle:
De tényleg azt várta, hogy ötleteket adunk ![]()
Töröltem és repült.. nem játszótér ez
![]()
Pedig akartam írni neki, hogy menjen el kallernak, és meg van oldva.
Vagy húzzon karszalagot... ("meredek" egy emberek vannak)
Elég veszélyes téma, és nem is ide való
![]()
* Remélem van olyan meződ, ami a cikk javításának helyét tartalmazza. Néha volt sajtóhuba.
Különösen adóban fordult elő, talán, hogy csekély tudású utánépítőnek ne sikerüljön adót építenie. * Azonkívül 'tartalmaz-e NYÁK rajzot a cikk' mező. * A szerzőnél érdemes az állomásának hívójelét is feltüntetni, ez speciális amatőr dolog: Hidvégi Tibor HA5BB. Hiába, még mindig az eredeti információfelhalmozás korát éljük ![]() 55!
Igen valóban. A korai RT kben nem volt NyÁK, ezért nem akartam mindenhová odairni hogy nem tartalmaz NYÁR rajzot. Hívójel: arra külön mutató készült. Igyekeztem könyvtáros is lenni és műszaki is. HA megfigyeled, a címleírásban : Rádiótechnika Évkonyve... - 1968. Ez azért van, mert a MSZ3424 szerint TILOS leirni az évszámot évkönyv bibliográfiai leírása során. Helye a számozás adatcsoportban van (. - választja el)
Sajnos a műszaki észnek a könyvtárosszabványok ellent mondanak, de ez első sorban könyvtáros szakdolgozat. ![]() Mező nem mező? Minden sort Wordben gépeltem. Csináltam egy sablont, és ctrl c ctrl v. Más cikkben van "funkcioális elemek" mező is, ahol a fontos alkatrészeket sorokom fel. Itt sajnálatos módon lefelejtettem. Jobb lett volna. Adatbázis formájában lett volna az igazi, de érdelődés hiányában...
Robi már a hógolyózási tilalmat is feloldotta, mert nincsen fagy.
![]() ![]()
Dehogynem! :hehe: Bebizonyítsam?
![]()
A gyümölcs fagyikat jobban szeretem. :finom:
Támogatom!
![]()
A megfelelő felhasználói név és jelszó comboval előjön a kívánt menüpont...
![]()
Inkább ne! Talán április elsején...
Tényleg, mi lesz az április elsejei tréfa a He-n?
A főzött fagyikat támogatom én is. Sajnos mióta EU van egyre kevesebb helyen készítik. Azért még van néhány cukrászda ahol főznek és nem csak a gyári porból készült van. Ha ilyen hely közelében járok tél közepén sem tudom megállni, hogy ne egyek egy keveset.
![]()
Hát nem lenne jó vicc :phone: :peace:
Igen, ott leplezem le ezt. Ez volt a kiinduló. Érdemes elolvasni a reagálásokat.
Jégből vagyok, talán fel sem olvadok..., de jön a globális felmelegedés.
![]()
És vele együtt mindenféle nyavaja.
Jósvafő
![]() ![]() (Az első Pilisszentkereszten volt, vagy 227-30 éve, de sajnos az már nagyon rég bezárt, mert a Mester meghalt, utána már nem volt olyan finom)
Te jó ég! Ennek nyolc ujja van. A szülei biztos számítógépfüggők voltak.
Neki nem gond hex -ben számolni |
Bejelentkezés
Hirdetés |